• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP No suitable graphics card found

Status
Zamknięty.

XenoxOTS

Active User
A wiec tak ?ci?gno?em sobie now? gre.By?y do niej dodane sterowniki a dok?adnie .framerwork i jeszcze 1 program tak wiec zainstalowa?em i ok ciesze sie zagram se . a tu nagle wywala b??d

Moja karta graficzna:
Via Chrome9 HC IGP

i tu moje pytanie do was ma ktos z was t? karte lub zna sterowniki do niej,bo czyta?em ?e trzeba sterowniki zaaktualizowac a ja nigdy tego nie robi?em ;d

Pozdrawiam XenoxOTS

Our partners and their custom servers:

Odp: No suitable graphics card found

jesli to jest piracka wersja terrari, lub jakis klon gry z xboxa XNA to niema sie co dziwic ;/
Polecam rowniez tak jak kolega up usunac te sterowniki i zainstalowac najnowsze jakie sa.

No tu masz racje chodzi mi o Terrarie tyle ?e ja mam wersje zakupion?.Sam pomys? kupujesz gre kt?ra nie dzia?a dlatego szukam tu pomocy ;/

@EDIT
Na stronie producenta nie ma mojej karty...

Pr?bowa?em pobiera? inne ale nie dzia?aja.

Ostatnia edycja:

rozwiazania jakie znalazlem na google.
1. Sciagni directa 9.0 lub 9.0c, poniewaz mimo takiej pixelozy gra jest zrobiona na dosc ostrym silniku.
2. uruchom net framework i xna installer. Kiedy otworza ci sie okna wybierz opcje repair.
3. jesli nadal ta gra niedziala sproboj reinstallowac gre.
Zaden z powyzszych sposobow niedziala? To znaczy, ze po prostu musisz czekac na latke, poniewaz xna moze nieobslugiwac twojej karty graficznej.

tu masz zrodlo

od czasu do czasu mozesz zajrzec, poniewaz w kazdej chwili moga znalesc rozwiazanie na ten problem.

Dziekuje bardzo za odpowiedz to forum czyta?em wielokrotnie ale o tym ?e mog? da? ?atke dzi?ki ktorej b?de mug? gra? nie widzia?em ;]
Dziekuje Bardzo za wszystkie odpowiedzi !
Temat chyba mo?na ju? zamkn??.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom