What's new

Noob na poi

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32
znalaz?em fajny filmik z noobkiem na POI ogl?dajcie o komentujcie

Last edited by a moderator:

Kelo

Active User
Reaction score
10
Odp: Noob na poi

Ekhem... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! A dosta? informacje aby si? leczy? i by? ostro?nym. :D Jakim cieciem trzeba by?, a niby 107 level... Podoba?a mi si? reakcja reszty. XD

Fronczek

Senior User
Reaction score
48

Dziwne, ?eby 100 lvl nie wiedzia? o tym, ?e ten field odbiera 300hp. By? mo?e jaki? newbie, kt?ry kupi? posta?. Szkoda go troch?. Film stary, wi?c na pewno ju? zrobi? poi.

Widzia?em lepsze jak elite knight straci? 3.2k, poniewa? poszed? po fieldach dla druida, a w po?owie dystansu jest trap. Najpierw odbiera 25% hp, potem 50% a na ko?cu 100. Dodam jeszcze, ?e mial red skulla.

Nika _

User
Reaction score
0

Ha , ha , ha , ha , ha LoL :p 107 lvl ,a daje si? tak nabiera? xD
Jaki? noobek :p ciekawe kto mu nabi? ten lvl chyba ?e chara kupi?

M@rtin

#mistrz
Reaction score
115

Filmik ?mieszny... Ten kole? chyba nie wiedzia?, ?e to ognie zabieraj? po 300 hp albo my?la?, ?e jak przebiegnie szybko to si? nic nie stanie. Mo?liwe te?, ?e to jaka? wybotowana/kupiona posta?. Jest wiele opcji ale nic nie zmieni faktu, ?e pad? jak noob... ;)

Archimonde

Suple!
Reaction score
261

Hahaha ostro;d nie wiem jak mo?na tak pa?? i to jeszcze na tych ogniach przecie? g?upi wie ?e one tyle zabieraj? hp ;d

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

Whuahaha niez?y spontan :D go?ciu ma na prawd? tego chara a my?la?em, ?e to OTS na pocz?tku. Niez?y kolo z niego, ale jak mo?na by?o tak zapieprza? po tych ogniach nie wy pr?buj?c uderze? :p niesamowite jest bycie takim noobkiem. Jak on w og?le m?g? wbi? 104 level obecnie 105 :D na moje oko to sobie kupi? chara ba ebay'u :p

KanCCy

User
Reaction score
0

Hehe ;) widzia?em ju? ten filmik pare razy , ale nadal ?mieszy. Gostek jest THE BEST! ;]

Lucyfer II

User
Reaction score
0

Widzia?em filmik ze 100 razy ju? ale nadal wida? u?ytkownik?w Allegro ^^

Unado

Advanced User
Reaction score
14

Niemo?liwe ?eby kto? by? a? takim przypa?em :D
?eby pa?? na Poi i to na tych ogniach przy tylu hp o.0
No ale c?? powinni?my bardziej p?aka? ni? si? ?mia? z tego ^^

N

Napster

Guest

Zauwa?cie, ?e filmik ma niemal?e 2 lata, a wtedy odbywa?y si? pierwsze PoI service. Z tego mo?na wyci?gn?? wniosek, ?e nie ka?dy ogarnia? PoI i posiada? jak?? wiedz? o tym que?cie. Mo?e i dosta? info "Be ready to heal", ale nie ka?dy si? uczy angielskiego. Zastan?wcie si? zanim co? napiszecie, bo a? wstyd :rolleyes:.

Last edited:

frezz

Advanced User
Reaction score
21

@up
Tak Napster, ale te ognie ju? by?y od tibi 7.6 przynajmniej tak mi si? wydaje ;)
@topic
Eternal says: omg... me too ;)

Pozdrawiam
Frezz

Wina

Advanced User
Reaction score
13

@topic
Gra?em na amerze od tibii 7.6 ale nigdy nie s?ysza?em o tym "n??bku", a? prawie z krzes?a spad?em xD
@Napster
W tedy ten noob wiedzia?, ?e ognie odejmuj? mane/hp, gdy? Barba Destroyer poszed? przed nim.
@up
Mi si? wydaje ,?e ognie by?y wcze?niej 7.1-7.5

Moja ocena: 10/10
Pozdrawiam, Wina.

podek

User
Reaction score
0

Filmik troch? s?aby ale i tak typ ?mieszy? tym jak pad? :D Dodam ?e sam prawie te? pad?em w ten spos?b, tylko ?e ja wracaj?c z g?ry zorientowa?em si? ?e nie mam przy sobie ?adnych uh?w :D

N

Napster

Guest

@Napster
W tedy ten noob wiedzia?, ?e ognie odejmuj? mane/hp, gdy? Barba Destroyer poszed? przed nim.
Nim VVD wszed? na g?r?, Barba poszed?.

Ognie mo?e i by?y wcze?niej, ale sam quest + miejsce zosta?o dodano w 7.9

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32

Ludzie mieli?cie komentowa? czy film fajny i ?mieszny a wy si? k??cicie czy by?y ju? te ognie czy nie ehh...