What's new

Nothing

Status
Not open for further replies.

Sandor

Advanced User
Reaction score
10
Odp: [NBHCTEAM] WoDBO: New Evolution!

Nie da si? zarejestrowa? na forum, ca?y czas wyskakuje, ?e z?y e-mail. Pr?bowa?em si? zarejestrowa? na 3 r??ne e-maile i si? nie da.
Og?lnie wygl?da to fajnie, bardzo podobaj? mi si? transformacje i ch?tnie zagram.
B?d? jakie? beta testy?

Akirosar

User
Reaction score
1

Gra?em na poprzedniej wersji by?o troch? bug?w np. z buffami nie kt?rym profesjom nie dzia?a? heal bodaj?e to by?y te od 20 ki level'a mam nadzieje ze nie b?dzie ?adnych niespodzianek z bugami :3. Widz? tak?e nowe outfity b?d? to ju? w og?le samo w sobie zach?ca do grania z tego wszystkiego najbardziej podoba mi si? Fight Arena Event :D nie wiem jak inni ale ja na pewno wbij? ;)

Pozdrawiam.

MokateH

Active User
Reaction score
7

Te WoDBo to juz nie to samo co oryginal. Wasze "pokemoniaste" dodatki bo tak to mozna nazwac sa lipne.Niby fajne system'y ale na wodbo to nie wypali. Znow bedzie "WOW WOW SZAL CIAL" przez miesiac i serwer padnie ale tak czy siak zycze powodzenia w prowadzeniu serwera.

Norbon94

Active User
Reaction score
1

Zapraszam na Forum. Musielismy zmieni? ca?y Styl, bo tamten nie dzia?a? 'normalnie'.

@Mokate
C?? za Czcie gadanie. Na WoDBO to nie wypali ? Bo co ? Nakieruj mnie na w?a?ciwy trop, dlaczego nie. Co nam 'stoi' na drodze do zrealizowania tego ? Silnik jest pod 8.54, a napisze do du?ymi literami, bo nie wszyscy potrafi? to zrozumie? i wzi?? to g??boko do siebie : WODBO SKO?CZY?O SI? NA WERSJI 2.5, GDYBY NIE ROZ?AM DAWNEGO TEAMU, WODBO BY BRN??O DO PRZODU! NIE STA?O BY W MIEJSCU. Dlatego my tak?e nie zamierzamy sta? i robi? jedno i to samo. Nasze 'wodbo' si? tak ju? rozci?g?o, ?e powinno mie? inn? nazw?, ale to sobie darujemy i zostanie jak jest. 'Pokemoniaste" Outfity, och rly ? Jak dla mnie s? pi?kne i dodadz? tego klimatu DB. Napewno nic nie zepsuj?. Nie gra?e? na poprzednich edycjach, WoDBO sta?o, po staremu, bez updet?w, by?o 70graczy, nadszed? Update by?o 100+ graczy i si? trzyma?o tak. Nowe rzeczy - ciesz?. Nie wiesz dalej o tym ? Pomy?l, ?e WoDBO to nie musi by? WoDBO. Je?li zrozumia?e? Aluzj? to si? ciesz? i by?bym wdzieczny jakby? si? ze mn? nie k??ci?. Masz moje GG tam napisz, zauwa?, ?e ja tak?e mam o czym pisa? i czego si? czepia? 'was'.

"Zn?w b?dzie blablabla miesi?c postoi i upadnie" - co? takiego ; o. Nie wiem czy wiesz, ale na Rynku stali?my Rok. To nie by? miesi?c, i du?o ludzi nas pozna?o, odeszli?my przez zaniedbywanie, brak czasu z mojej strony i z BH. Nie, przez Twoje widzi misie, jakie? wymys?y, bajeczki, ?e nowe Outy zepsu?y Serwer. Nie wiesz ? To z ?aski swojej nie pisz co by?o w przesz?o?ci, bo mo?esz wypu?ci? co? co jest nieprawd?. Pomys? o tym nast?pnym razem.

Nowe Screeny pojawi? si? na zajutrz! Date Serwer'a Online podam na dniach!

Last edited:

lukiw6

User
Reaction score
0

Zajebi?cie si? zapowiada xD
Tylko postaw to na exp 1x ?eby nie biega?y 500lvl'e po tygodniu

lukiw6

User
Reaction score
0

Nowe Screeny pojawi? si? na zajutrz! Date Serwer'a Online podam na dniach!

A wi?c?? xD
Mo?e dodaj pare ss'ow z post?p?w

Szymikk

Active User
Reaction score
5

Kiedy ten server b?dzie? :D

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Reaction score
117

Czo z serverem ;D? 0 informacji na ten temat ;d

Norbon94

Active User
Reaction score
1

Prosz? o usuni?cie tego tematu. Mam nowy i tamtym si? zajmuj?.

Status
Not open for further replies.