Odp: [NBHCTEAM] WoDBO: New Evolution!
Odp: [NBHCTEAM] WoDBO: New Evolution!
Zapraszam na Forum. Musielismy zmieni? ca?y Styl, bo tamten nie dzia?a? 'normalnie'.
@Mokate
C?? za Czcie gadanie. Na WoDBO to nie wypali ? Bo co ? Nakieruj mnie na w?a?ciwy trop, dlaczego nie. Co nam 'stoi' na drodze do zrealizowania tego ? Silnik jest pod 8.54, a napisze do du?ymi literami, bo nie wszyscy potrafi? to zrozumie? i wzi?? to g??boko do siebie : WODBO SKO?CZY?O SI? NA WERSJI 2.5, GDYBY NIE ROZ?AM DAWNEGO TEAMU, WODBO BY BRN??O DO PRZODU! NIE STA?O BY W MIEJSCU. Dlatego my tak?e nie zamierzamy sta? i robi? jedno i to samo. Nasze 'wodbo' si? tak ju? rozci?g?o, ?e powinno mie? inn? nazw?, ale to sobie darujemy i zostanie jak jest. 'Pokemoniaste" Outfity, och rly ? Jak dla mnie s? pi?kne i dodadz? tego klimatu DB. Napewno nic nie zepsuj?. Nie gra?e? na poprzednich edycjach, WoDBO sta?o, po staremu, bez updet?w, by?o 70graczy, nadszed? Update by?o 100+ graczy i si? trzyma?o tak. Nowe rzeczy - ciesz?. Nie wiesz dalej o tym ? Pomy?l, ?e WoDBO to nie musi by? WoDBO. Je?li zrozumia?e? Aluzj? to si? ciesz? i by?bym wdzieczny jakby? si? ze mn? nie k??ci?. Masz moje GG tam napisz, zauwa?, ?e ja tak?e mam o czym pisa? i czego si? czepia? 'was'.
"Zn?w b?dzie blablabla miesi?c postoi i upadnie" - co? takiego ; o. Nie wiem czy wiesz, ale na Rynku stali?my Rok. To nie by? miesi?c, i du?o ludzi nas pozna?o, odeszli?my przez zaniedbywanie, brak czasu z mojej strony i z BH. Nie, przez Twoje widzi misie, jakie? wymys?y, bajeczki, ?e nowe Outy zepsu?y Serwer. Nie wiesz ? To z ?aski swojej nie pisz co by?o w przesz?o?ci, bo mo?esz wypu?ci? co? co jest nieprawd?. Pomys? o tym nast?pnym razem.
Nowe Screeny pojawi? si? na zajutrz! Date Serwer'a Online podam na dniach!