• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Nowo?ci z tibia 8.4

Status
Zamknięty.
Odp: Nowo?ci z tibia 8.4

Mnie dziwi jedno, czemu nie zmieni? si? wygl?d Tibia.com.

#Rookstayerzy
Jak pisa?em kiedy?. Wyspa Rookgaard jest tylko DO PRZEJ?CIA. Dlatego m.in. nie ma dla graczy domk?w do wynaj?cia na Rookgaardzie.

Pozdrawiam,
Napster

Czy tylko ja zauwa?am, ?e po w??czeniu tibi po tym update tibia bardzo zamula? U?ycie procesora znacznie wzrasta. Nie wiem za bardzo co si? dzieje, gdy? wirusa nie mam...

EDIT:

Nowy wygl?d ma r?wnie? guardian halberd

beztytuuar6.jpg

Ostatnia edycja:

og?lnie mi sie podoba bo to lepsze od up na 8.22 gdzie dodali okienko trade ... A wie kto? czy sa jakie? nowe respy na faccu bo mnie to denerwuje ze nic dla facc niema nowego

Pozdrawiam Zizi

Moim zdaniem CIP'y (czytaj cipy) bardzo si? postarali... Wolfy jednak nie bardzo mi si? podobaj?, mogli si? bardziej postara?. Za bardzo wchodz? na drzewka.

@up
S?ysza?em, ?e s? jakie? miejsc?wki, ale nie wiem gdzie o.O

Nowy lot z trolli, hatchet oraz znalaz?em te? w Ab'Dandriel nowe lilie wodne...
Oczywi?cie nowy wygl?d wolf?w oraz slim?w tak?e jest super ale to nie ja pierwszy zauwa?y?em xD
Jeszcze Nnowy wygl?d ma guardian halbert.
Wydaj? mi si?, ?e jest mniejsza ?amliwo?? spear?w.

Ostatnia edycja:

Fajnie by by?o jakby kt?ry? dobry mi?y gracz umiesci? na forum temat ze WSZYSTKIMI zmianami kt?re przyni?s? nam zimowy update ;) czyli wszystkie czary dla poszczeg?lnych profesji, nowe tereny (screeny) questy (+ screeny) i czy wzros?a si?a kt?rej? z profesji. By?bym ogromnie wdzi?czny, nigdzie nie moge znalezc takich szczeg??owych informacji. Pozdrawiam

Nom Nom z tymi wolfami to sie postarali xD :) ale i tak mapka te? fajna :) i czekam na kolejne Clienty Tibii :)
>>To se poczekam ;]>>

Edit: a i chcialem jeszcze poprzec XkamilX94 ;)

Nie zebym se posty nabijal :) ;];]

Edit: a i chcialem jeszcze poprzec XkamilX94 ;)

Nie zebym se posty nabijal :) ;];]

Steel boots sa fajne ale golden boots lepsze ! wygladaja podobnie ALE sa zolte i blyszczace a jak ktos by sie pytal skad wiem jak wygladaja golden boots widzialem na ots 8.40 jak wygladaja ;););)

ciogle tibia robi sie coraz lepsza jak tak dalej pojdzie to bedzie w 3D i juz nie bedzie taka niepowtarzalna

Popierwsze tibia musia?a by si? zmieni? doszcz?tnie..
To nie ustawienie kamerki tylko grafiki oni tak robi? te itemy ?eby tak wygl?da?y jak od g?ry...Wi?c 3D napewno nie b?dzie..

Slimy, Wolfy, Cyclopy, i wszystko co nowe zawsze jest najlepsze kwestia czasu..

Cyclopy nadal maj? 4 palce na lewej nodze a na prawej 5

Wolfy s? ?adniejsze

Slimy bardziej realne i bardziej zaokr?glone.

Nie podoba mi si? jedno w 8.4 to ze Stworzyli zombie...
teraz to wychodzi na takie co?
Vampir + Zombie = Ghoul -.- Bezsens

Ka?de update ma swoje plusy i minusy. Dla jednych dzi?ki nim tibia staje si? lepsza, dla drugich "spada na psy". Mnie to szczerze m?wi?c nie obchodzi, bo i tak gra? b?d? dalej... Nowe expowiska, wygl?dy, itemki, potwory - fajnie. Wed?ug mnie niema na co narzeka?.

dla mnie wszystko co weszlo w zimowym update jest zajebiste
(pytacie czemu?
prosze: gdyby nie bylo udpatow popieprzalibyscie na wesji 1)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom