What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Dzia? !

Status
Not open for further replies.

K4czan

Banned
Reaction score
11
Witam !
Jako i? do??czy?em do tych jak to niekt?rzy m?wi? "czarnych murzyn?w" chcia?bym aby stworzono dzia?/y dot. BBota !

Dzia? znajdowa?by sie w forum : Boty & Narz?dzia

Wygl?da?o by to tak :

BBot
*Pomoc
*Gotowe Waypointy
*Gotowe Skrypty (Cave Bot, Targeting, Refiler, Depositer, Bankier itp)
*Gotowe Macro/a

Jako i? jestem pomocnikiem w dziale boty chcia?bym aby takie co? zosta?o wprowadzone chocia?by dlatego , ?e nie ma ju? NeoBota/Elfa/Blackd-proxy

Pozdrawiam,
K4czan

Forseti

Senior User
Reaction score
82
Odp: Nowy Dzia? !

O BBocie co? s?ysza?em, ciekawy bot bo kiedy? u?ywa?em. Mo?na wprowadzi? ten dzia?. :)

Rews

Senior User
Reaction score
64

BBot mmm, ma?o kto o nim s?ysza?, promowa? tego bota to im si? nie uda?o... oczywi?cie niech dodadz? o tym dzia?, du?o os?b ju? si? pyta?o o tego bota i pomoc w nim, mo?e wi?cej os?b teraz z niego zacznie korzysta? =)

Cu! Lece na sylwestra! :D

Michusjeedem

Active User
Reaction score
3

Nie potrzebne, nikt nie u?ywa, wi?cej os?b tutaj u?ywa?o Neobota, a i tak g?wna si? w tym dziale dzia?o, wi?c w Bbocie w?tpi?, ?eby kto? pisa?...

Rews

Senior User
Reaction score
64

Michu? ale neobot ju? nie b?dzie aktualizowany, a co za tym idzie? Pozostaje TA, BBOT i reszta nie znanych mi obecnie bot?w -.^
Dlatego ten dzia? si? przyda loooool, cu

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Ma?o kto o nim s?ysza?? ?artujesz sobie... przez d?ugi czas by? to najlepszy darmowy bot (chyba ?e kto? woli TA -.-)

btw. Jestem za

Michusjeedem

Active User
Reaction score
3

Michu? ale neobot ju? nie b?dzie aktualizowany, a co za tym idzie? Pozostaje TA, BBOT i reszta nie znanych mi obecnie bot?w -.^
Dlatego ten dzia? si? przyda loooool, cu
Heh, z tego co wiem, BUgwt pracuje nad BugBotem, wi?c kwestia paru tygodni, kiedy wyjdzie ;)
Ma?o kto o nim s?ysza?? ?artujesz sobie... przez d?ugi czas by? to najlepszy darmowy bot (chyba ?e kto? woli TA -.-)
btw. Jestem za
Bbot? Poka? mi kto to u?ywa? Jedno zalogowanie i ban za bota dostaniesz, bo system Ciebie wykryje ;*

Grzonas24

Active User
Reaction score
8

U?ywa?em tego bota jak gra?em na Tibii 8.54 ( kiedy jeszcze by? darmowy ), stwierdzam, ?e to ciekawy bot i ch?tnie zobaczy? bym o nim dzia? na forum.
Za

zbanowany czoki

Advanced User
Reaction score
5

To dodajcie te? dzia? o RedBot. Jest ci?gle aktualizowany pod najnowsz? tibi? i jest darmowy z tego co mi wiadomo, ma r?wnie? sporo opcji i jest ?atwy w obs?udze.

Tu by si? przyda? dzia? o tym bocie bo po polsku by by?o all.

Last edited:

Gufy

New User
Reaction score
0

Osobi?cie jestem za wprowadzeniem. O BBocie s?ysza?em wielokrotnie, aczkolwiek wola?em u?ywa? Neo/Blackd. Bot jest dobry, darmowy, wi?c nie widz? powodu czemu mia?by nie mie? swojego dzia?u. Zawsze to jakie? urozmaicenie na forum, a ludzie poszukuj?cy skrypt?w/ustawie? do ?w bota z pewno?ci? tu trafi?.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Czemu by nie, ale mysle, ze w elfie mozna by zrobic to samo, na rl go nie ma, ale wiekszosc graczy otsow uzywa wlasnie elfa, a dzial ciagle zyje. Wiem, bo tam sie sam troche udzielam, poza tym Danj ktory tam siedzi tez ma suppa wiec bedzie mial cos do roboty na starcie xd

K4czan

Banned
Reaction score
11

Widz? niekt?rzy pisz? , ?e BBot jest wykrywalny .
Z tym si? akurat nie zgadzam !

Za tego bota jest ci??ko bana wy?apa? , wiem to z w?asnego do?wiadczenia :)
2lata bocenia i 0 bana mo?e o niczym nie ?wiadczy ale zawsze co?.

Dowody (z oficjalnego forum BBota):

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Widz? niekt?rzy pisz? , ?e BBot jest wykrywalny .
Z tym si? akurat nie zgadzam !
Za tego bota jest ci??ko bana wy?apa? , wiem to z w?asnego do?wiadczenia :)
2lata bocenia i 0 bana mo?e o niczym nie ?wiadczy ale zawsze co?.
Dowody (z oficjalnego forum BBota):

Nikt nic nie sprawdza, wszyscy jada na teorii, generalnie neo wprowadzil cos nowego z tym nie wnikaniem w clienta i wszyscy podlapali bzdure ze jest lepszy. Po prostu potrafili sie sprzedac.
Poza tym w takich tematach glownie wypowiadaja sie ci co wlasnie przeszli, co co dostli bana zadziej, wiec jak by pisali wszyscy to by wiecej osob w temacie napisalo, ze dostalo bana.
Poza tym duzo botown ie dostaje bana bo przeciez to by bylo nie oplacalne banowac wszystkich, wiec w sumie bot nie ma tu nic do rzeczy. Duzo czynnikow sie sklada na to wszystko, wiec nie ma co sie zastanawiac za duzo tylko brac co jest jesli sie chce lub nie jesli sie nie chce ryzykowac, choc ryzyko bylo zawsze. Tyle w temacie.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Nikt nic nie sprawdza, wszyscy jada na teorii, generalnie neo wprowadzil cos nowego z tym nie wnikaniem w clienta i wszyscy podlapali bzdure ze jest lepszy. Po prostu potrafili sie sprzedac.
Poza tym w takich tematach glownie wypowiadaja sie ci co wlasnie przeszli, co co dostli bana zadziej, wiec jak by pisali wszyscy to by wiecej osob w temacie napisalo, ze dostalo bana.
Poza tym duzo botown ie dostaje bana bo przeciez to by bylo nie oplacalne banowac wszystkich, wiec w sumie bot nie ma tu nic do rzeczy. Duzo czynnikow sie sklada na to wszystko, wiec nie ma co sie zastanawiac za duzo tylko brac co jest jesli sie chce lub nie jesli sie nie chce ryzykowac, choc ryzyko bylo zawsze. Tyle w temacie.
?mieszne teorie. Proponuj? wam nie bra? pod uwag? tego postu, bo to stek bzdur.
#topic
Tworz?c og?lny zarys wygl?du obecnych Narz?dzi nie uwzgl?dni?em Bbota jako oddzielne podforum poniewa? nie jest on jako? zajebi?cie popularny. Chyba ?e teraz to si? zmieni?o, to powinno si? da? podforum tyle ?e musicie poprzenosi? odpowiednie tematy.; )

Rews

Senior User
Reaction score
64

Nikt nic nie sprawdza, wszyscy jada na teorii, generalnie neo wprowadzil cos nowego z tym nie wnikaniem w clienta i wszyscy podlapali bzdure ze jest lepszy.

Co?! NeoBot nie ingeruje w Clienta 0, dlatego jest ci??ko wy?apa? dla maszynek cipu -.^
Nie s? to ?adne bzdury, a wi?c nie wiem sk?d te info swoje bierzesz, czy tak o zapierdalasz z postem, aby by?o? ye?

Bbota jako oddzielne podforum poniewa? nie jest on jako? zajebi?cie popularny.
Mmm, je?eli jest darmowy, to na miejscu by?oby zrobi? dzia? dla niego, na pewno sta?by si? bardziej popularny, w ko?cu ka?dy szuka jakiego? bota =)
Btw. za jakie? 2-3 tygodnie, b?dzie nast?pca neosia =)

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Co?! NeoBot nie ingeruje w Clienta 0, dlatego jest ci??ko wy?apa? dla maszynek cipu -.^
Nie s? to ?adne bzdury, a wi?c nie wiem sk?d te info swoje bierzesz, czy tak o zapierdalasz z postem, aby by?o? ye?
Mmm, je?eli jest darmowy, to na miejscu by?oby zrobi? dzia? dla niego, na pewno sta?by si? bardziej popularny, w ko?cu ka?dy szuka jakiego? bota =)
Btw. za jakie? 2-3 tygodnie, b?dzie nast?pca neosia =)

Wiem, ze nie ingeruje, ale dodatkowo oni to poprostu dobrze sprzedali... Jak widac w poscie wczesniej za bb tez nie bylo banow za bardzo, wiec wychodzi na to, ze tez nie do konca jest wykrywalny... Czyli generalnie bezpieczny.

?mieszne teorie. Proponuj? wam nie bra? pod uwag? tego postu, bo to stek bzdur.
#topic
Tworz?c og?lny zarys wygl?du obecnych Narz?dzi nie uwzgl?dni?em Bbota jako oddzielne podforum poniewa? nie jest on jako? zajebi?cie popularny. Chyba ?e teraz to si? zmieni?o, to powinno si? da? podforum tyle ?e musicie poprzenosi? odpowiednie tematy.; )
Kompletnie nie mam pojecia o co ci chodzi... To wsystko sa czyste fakty. Kadzy bot wczesniej ingerowal w tibie, neo nie wiec go na tym wyreklamowali, ze jest nie wykrywalny, jak sie okazuje, bb tez jest dobyr pod wzgledem nie wykrywalnosci.
I nastepny fakt, cip nie banuje wszystkich botow ktore moze, wiec to zalezy od farta... Mozna spokojnie zalozyc, ze wykrywaja wiecej botow niz banuja, ale nie oplaca im sie banowac kazdego. Dlaczego? Bo kurwa tyle tych botow ma pacc, ze im sie to nie oplaca. Wszystko kreci sie w strefie finansowej... A tak naprawde to jak by chcieli to wytepili by wszystkie boty albo przynajmniej duza wiekszosc.

@top
Troche odbielgismy od tematu bo mielismy pisac o dziale na forum a nie o botach, dlatego koncze ta dyskusje tutaj, jak ktos ma ochote jeszcze o tym porozmawiac to zapraszam do mnie na pw albo nowy temat gdzies.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Wyj??e? moje zdanie z kontekstu gdyby? ogarn?? ca?? wypowied? razem z tym co zacytowa?e? zrozumia?by?, ?e mia?em na my?li, to ?e w czasach kiedy wymy?li?em reform? starych "Narz?dzi" na to co jest obecne Bbot mimo, ?e by? za darmo nie by? popularny, je?eli teraz nie jest tak jak kiedy?, to nic nie stoi na przeszkodzie - wed?ug mnie - by stworzy? odpowiednie pod forum do owego bota, je?eli jest dobry i naprawd? popularny. No i robienie 10 pod for nie by?o moim celem, a bardziej usprawnienie dzia?ania kadry i supportu oraz lepszego rozeznania si? u?ytkownik?w, ale i tak kto? spierdoli? robot? z tego co widz? po obecnym wygl?dzie tej kategorii.

K4czan

Banned
Reaction score
11

To jak ?
Dzia? zostanie dodany ?

Bardzo mi zale?y na nim.

Reaction score
3

To dodajcie te? dzia? o RedBot. Jest ci?gle aktualizowany pod najnowsz? tibi? i jest darmowy z tego co mi wiadomo, ma r?wnie? sporo opcji i jest ?atwy w obs?udze. Tu by si? przyda? dzia? o tym bocie bo po polsku by by?o all.

xElf

Advanced User
Reaction score
46

W takim razie usu?cie dzia? neobota, bo ekx ko?czy dzia?alno?? i ?w projekt nie b?dzie kontynuowany... -.-

@topic
Ja kiedy? u?ywa?em BBota, teraz pr?buj? z RedBotem - i w tej kwestii si? zgodz?, on te? powinien by? dodany. Poza tym wychodzi tak?e xeno bot, tak?e jaka? niby rewolucja; czy miejsce dla xenobota si? znajdzie?
Anyway, tak mo?na m?wi? w k??ko i w k??ko bo bot?w jest multum. Na forum powinny by? specjalne dzia?y tylko dla tych kt?re s? co najmniej powa?nym projektem.

Status
Not open for further replies.