What's new

Nowy telefon

Status
Not open for further replies.

Eliyaz

Active User
Reaction score
2
Siemanko. Chcialbym sobie wziasc telefon na umowe z playa (mix). Nie wiem tylko ktory wziasc. Moge doplacic na start max 250zl. Zaproponujcie cos;) Z gory thx^^

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113
Odp: Nowy telefon

Ze swojej strony nie polecam ?adnego LG, tyle.

Never Give Up

Forum friend
Reaction score
69

Polecam ci Sony Xperia J wybra?em ten model i jestem z niego zadowolony.

---------- Tre?? dodana o 13:14 ----------

sony-xperia-j-big.jpg

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Do 250 z? dop?aty? To tylko Samsung Galaxy Ace 2, o ile jeszcze jest w ofercie.

Last edited:

rzorawina

New User
Reaction score
0

Jaki? iphonik mo?e ? :) tylko to ju? trzeba liczy?, ?e wi?cej ni? 250 zl dop?aty :)

Eliyaz

Active User
Reaction score
2

Gdybym mial troszke wiecej kasy to bym sie nawet nie zastanawial. Bralbym Iphona 4s. Tylko ze stary telefonik wpadl mi do wody i wgl nie mam z czego dzwonic czy wysylac sms-ow. Telefon potrzebny mi jest na gwalt;)

Brzustek

Senior User
Reaction score
28

Polecam Ci sony Xperie J, mam go od ponad 2 miesi?cy i jestem z niego zadowolony. Osobi?cie polecam.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Mam jotke od roku, pare osob ze znajomych tez ma jotke i nikt nie narzeka. W ogole to powiedziales ile mozesz doplacic na start a nie ile mozesz placic co miesiac wiec... O dupe takie cos mozesz sobie roztrzaskac bo nie ma ci jak pomoc. Z kosztami miesiecznymi np 200 zl dostaniesz lepszy telefon za zlotowke niz placac 20zl miesiecznie i 250 na start...
Tak na szybko przelecialem oferte playa to jotki nie widze, chyba, ze gdzies przegapilem w mixie. Ale jest xperia e, podobna do jotki, troche mniejsza i nowsza. Tez mialem okazje sie pobawic i wyglada ok. LG nie nawidze i nie polecam(siostra ma), wtf, taki smiec, ze masakra. Jesli chodzi o ajfony srajfony to prosze bardzo wydawaj 5x wiecej niz na normlany telefon o podobnych parametrach xd Juz jotka po cenie 3x nizszej kupujac sam nowy telefon bez niczego ma tyle samo ramu i prawie 2x lepszego procka wiec niz 4s... so... bicz plis...

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Siemanko. Chcialbym sobie wziasc telefon na umowe z playa (mix). Nie wiem tylko ktory wziasc. Moge doplacic na start max 250zl. Zaproponujcie cos;) Z gory thx^^

Wzi??.

Krejzii90

New User
Reaction score
0

Bierz tego sony xperia, w tym przedziale cenowym przyzwoity fonik

Status
Not open for further replies.