Heliton Pall
Advanced User
- Reaction score
- 15
Witajcie. Problem jest taki. Nie wiem jak odblokowa? porty w routerze! (Edimax AR-7284wnA). Pr?buj? si? zalogowa? poprzez wpisanie ip w przegl?dark? (kopiuje je ze stronki whatismyip) ale jak wpisuj? has?o to nie dzieje si? nic. Ale dlaczego chc? odblokowa? port? Kupi?em Assassina Creed 2 i jak wiadomo, gra potrzebuje Uplay. Konto niby zrobi?em, ale gdy pr?buj? zalogowa? si? na przegl?darce na stronie Uplay wyskakuje mi, ?e po??czenie zosta?o zerwane itd. Dobra, wali?tam stronk?. Wchodz? w Uplay, daj?, ?eby wpisa? klucz do AC2. No i co? "NIE MO?EMY ZAREJESTROWA? TWOJEJ GRY, PONIEWA? SERVER UBISOFT JEST ZAJ?TY" a po chwili wy?ej na ???tym tle "synchronizacja twoich gier nie powiod?a si?". Przeczesa?em internet i co?tam by?o, ale nie wiem jak co po kolei. Zale?a?oby mi na tym, ?eby kto? mi wyt?umaczy? jak to zrobi?.
W jednym temacie by?a odpowied? od Ubisoftu w?a?nie z tymi portami:
"If you continue to receive the connectivity error please make sure that you have the following ports open:
80, 13000, 13005, 13200-13999
(all TCP) if not using web proxy"
W jednym temacie by?a odpowied? od Ubisoftu w?a?nie z tymi portami:
"If you continue to receive the connectivity error please make sure that you have the following ports open:
80, 13000, 13005, 13200-13999
(all TCP) if not using web proxy"