What's new

- ElfBot Odnawianie many na respie

skejter

User
Reaction score
0
Siemka
Potrzebuje skryptu ze gdy biegam po respie bo gram na takim ots ze mi to bardzo potrzebne
ze gdy mam np 20% many bot zatrzymuje sie i odnawia manae do danego procentu po czym wraca do kolejne wpt jest mozliwosc zrobienia takiego skryptu
badz istnieje z gory dzieki i pozdrawiam forumowiczow za okazala mi pomoc dam reputacje .
Jak sie nie da to tez bardzo bym prosil o napisanie ze nie ma i juz albo watpliwe do zrobienia . pIss yOO.

Don Diablo

Advanced User
Reaction score
10
Odp: Odnawianie many na respie

Co? takiego?
auto 200 if [$mppc >= 40 && $caveboton == 0] { setcavebot on } | if [$mppc <= 30 && $caveboton == 1] { setcavebot off }

skejter

User
Reaction score
0

okej dzieki, no o cos takiego chodzilo a jeszcze jedno ,
np jak padne to wylancza ten skrypt a potem sobie go bym dodal ze wlancza ten skrypt
?

Don Diablo

Advanced User
Reaction score
10

Zr?b sobie ikonk? albo hotkey'a pod ten skrypt i problem z g?owy.

skejter

User
Reaction score
0

no zrobilem ale sluchaj problem tkwi w tym ze jak padne on tak jakby dalej leci a mam taki skrypt ze jak padnie to czeka 10 minut i dopiero idzie chodzi tu o pkerow dlatego potrzebuje takiego zeby go wylanczal bo jakos mi to nie hula albo po prostu nie umiem tego ustawic moglbys cos powiedziec doradzic jak to zrobic ?

ps. bo chodzi o to ze jak padnie ma full mane no nie i odrazu leci od wptekow. a mam ustawione ze jak 95% to idzie i wlancza mi automatycznie ... ;/

Last edited:

Don Diablo

Advanced User
Reaction score
10

Niestety nie mam pomys?u jak to przerobi?. Ewentualnie mo?esz u?y? skryptu na logowanie po kilku minutach:
http://tibia.net.pl/threads/563937-Elfbot-Auto-Login-po-SS

Skoro ma nie lecie? od razu na expa to nie b?dzie r??nicy czy posta? b?dzie online czy offline. Jak taka opcja Ci nie pasuje to pozostaje jedynie czeka?, by? mo?e kto? inny b?dzie umia? pom?c w inny spos?b.

buchaLL

bez spiny, luźno
Reaction score
68

Ustaw sobie, ?e jak ma 100% many to wy??cza cavebota i gdy chcesz to go wy??czysz.
auto 200 if [$mppc == 100 && $caveboton == 1] { setcavebot off }

Chyba, ?e po padni?ciu na 10min wy??cza cavebota i go zn?w odpala po tych 10min.
auto 200 if [$hp == 0] { xlog | wait 3000 } | if [$connected == 0] { reconnect | wait 500 | setcavebot off | wait 500} | wait 200 | if [$safe == 0 && $caveboton == 0] { wait 600000 | setcavebot on }

I zmieniasz skrypt na uzupe?nienie many:
auto 200 if [$safe == 1] { if [$mppc >= 40 && $caveboton == 0] { setcavebot on }} | if [$safe == 1] { if [$mppc <= 30 && $caveboton == 1] { setcavebot off }}

Last edited: