-Tibia 8.54 OldFrag.com 24/7 RL Map, Frag: 6h

Status
Zamknięty.

mickula

Advanced User
Sierpień 26, 2008
Liczba reakcji
12
Zmiana daty otwarcia serwera!
Zbyt szybkie otwarcie (22 grudnia) nie pozwoli?o na dok?adne przetestowanie mapy i skrypt?w. Skutkiem by? brak niekt?rych NPC oraz nie dzia?aj?ce questy. Dlatego start serwera przeniesiony zostaje na Poniedzia?ek, 28 grudnia 2009.

Nied?ugo startuje serwer oldfrag.com! Jest to serwer z real mapk?, pod Tibi? 8.54.
Tym co go wyr??nia spo?r?d innych jest stary frag system na nowej wersji. Jak to dzia?a?
Oczywi?cie tak jak kiedy?: wbijamy fraga, czekamy 6h i nie mamy unjusta.

Dodatkowo na start nowy event: Do zgarni?cia 300 PLN! Jak to zrobi??
Wystarczy gra?! Osoba, kt?ra pierwsza wbije
300 poziom dostanie 300 PLN
!!!

Teraz kilka danych:

Klient: Tibia 8.54
Mapa: Rl map
Serwer: Dedykowany, 24/7

Experience Stages:
1-60 exp x 90
61-100 exp x 40
101-150 exp x 20
151-201 exp x 10
201-250 exp x 5
251-300 exp x 3
301+ exp x 2

Loot x2
Skill x20
Magic x8

Fragi i bany:
Redskull - 4 fragi
Ban - 8 frag?w
Czas Fraga - 6 godzin
Czas Bana - 2 dni

Ponadto:
90% Quest?w z RL Tibia
System wojen gildii
Mi?a obs?uga serwera
W planach ciekawe dodatki.

Odp: OldFrag.com 24/7 RL Map, Frag: 6h

Zapraszam serdecznie, rekomendacja od Sinnera !

Mmm zapowiada si? zn?w ciekawy ots Kuli :).

Nie martw si? :) Teraz w ekipie b?d? mia? 3 osoby wi?c nawet jak nie bede mial czasu to serwery nie zostana na samopas :)

Kolejna melania, tym razem pod 8.54 ;d Jestem ciekaw ile potrzyma, ale powodzenia ;)

Siemano!
Fajnie ?e powstaje nex g?wno kuli i z tego powodu mam kilka pyta?. Czy jak na poprzednich ots :
1) Nie b?dzie auto rajd?w poi boss i innych tylko rat?w co 4h albo d?u?ej?
2) Czy jak na new melania bossy nie b?d? si? respi??
3) Czy domki i prominencja b?d? dzia?a?y?

Siemano!
Fajnie ?e powstaje nex g?wno kuli i z tego powodu mam kilka pyta?. Czy jak na poprzednich ots :
1) Nie b?dzie auto rajd?w poi boss i innych tylko rat?w co 4h albo d?u?ej?
2) Czy jak na new melania bossy nie b?d? si? respi??
3) Czy domki i prominencja b?d? dzia?a?y?

PS: Radz? rozleklamowac na forum b?dzie wieej ludu bo tam najwiedzej przechodzi. Melania Forum OTS - Powered by vBulletin

HAH ale porazka :< 300 zl ile ja juz to widzialem na otsach a co do czego nic nie wynika z tych slow :d a za takie cos mozna pozwac do sadu :D

Mi chyba mo?na zaufa? :) Podejrzewam, ?e 90% graczy z moich serwer?w to potwierdzi.

@x2up

On daje 300 pln nie martw si? ;)

@top
No kolejny ?wietny ots na kt?rym by? mo?e b?d? gra?, chocia? nie wiem czy dam rade ;P

No nie wiem jak bedzie gralo malo osob to w to watpie bo bedziesz miec w plecy zobaczymy dam w zakladke ip otsa lookne czy bedzie gralo wiecej niz 70 osob jak cos to wbije z teamem :d

Ale w to watpie :d

Mysle ze bedzie to ciekawy OTs ; ) znajac Kule troche bedzie online. Exp stage mog?es zrobic jak na melanii albo troche wiekszy bo ten jest chyba troche "low".

btw. zanim ktos wbije ten 300 na te 300 z? to chuj xd

To sie okaze ;d a exp jest dobry bo lepsze sa wary na 150 lvlach niz na 250

Dobry chwyt marketingowy dla dzieci z tymi 300 z?.. Sam w sobie serwer mo?e i jest w porz?dku, ale ja jako? nie wierze w t? nagrod?..

Mi chyba mo?na zaufa? :) Podejrzewam, ?e 90% graczy z moich serwer?w to potwierdzi.

Ja osobi?cie z kolegami gra?em na prawie all twoich ots i jedynie co mog? potwierdzi? to zawsze co? b?dzie zjebane.
Acha i jeszcze jedno co z tymi osobami co na twoj? new.melanie wydali real kas? tak porostu przepadnie czyli kasa w b?oto. I tak jak zawsze w huj botter?w nie b?dzie expi? bo gOd boi si? banowa? bo nikogo na serv nie b?dzie.
Ale oczywi?cie zaczn? gra? na tym ots podzia?a tak jak nowa melania b?dzie co? zjebane i dalej off.

Jeszcze jedno. Masz do jutro z 23h czy m?g?by? zrobi? auto najazdy na poi i miasta bo jak narazie auto to rat?w co 4h albo cz??ciej.

Edit: A kas? chyba dasz o ile kto? wbij? 300lvl zanim ots b?dzie dalej off.

Ostatnia edycja:

Co do New Melanii - b?dzie ona dzia?a?a. Aktualnie przeprowadzam rekonfiguracj? serwera dedykowanego wi?c kasa os?b nie posz?a w b?oto.

W nowym TFS zmieni?a si? formu?a najazd?w (plik?w *.xml). Musz? j? dok?adnie przestudiowa? a p??niej postaram si? co? przygotowa?.

Ivex, to jest naprawd? realna kwota :) Wyp?acana w jednym banknocie :P No, mo?e z tym przesadzam ale tak czy siak ta kasa ju? jest i jest przeznaczona na nagrod? dla tego 'najlepszego'.

Co do New Melanii - b?dzie ona dzia?a?a. Aktualnie przeprowadzam rekonfiguracj? serwera dedykowanego wi?c kasa os?b nie posz?a w b?oto.
W nowym TFS zmieni?a si? formu?a najazd?w (plik?w *.xml). Musz? j? dok?adnie przestudiowa? a p??niej postaram si? co? przygotowa?.
Ivex, to jest naprawd? realna kwota :) Wyp?acana w jednym banknocie :P No, mo?e z tym przesadzam ale tak czy siak ta kasa ju? jest i jest przeznaczona na nagrod? dla tego 'najlepszego'.

A czy na nowej melani b?dzie w ko?cu dzia?a? house i promocja. Z g?ry dzi?ki za pomoc.

Edit: Czy m?g?by? tak na oko okre?li? kiedy ona b?dzie online w tym tygodniu, w nast?pnym za miesi?c ?

Nowa melania online b?dzie jutro lub pojutrze. A to czy house i promocja b?d? dzia?a? zale?y od osoby, kt?ra now? melani? si? zajmuje. Spr?buj? go pogoni?.

Online b?dzie ona jutro, pojutrze.
Prosz? ju? nie pisa? na temat starej/nowej melanii. Ten temat to zapowied? serwera oldfrag.

z tego co widze to te poprzednie otsy twoje nie byly dopracowane i mowisz ze teraz silnik nieogarniasz zdeka >>>>Musz? j? dok?adnie przestudiowa? a p??niej postaram si? co? przygotowa?.<<< to nie wiem co tam bedzie na tym ots :d ogolem tu ktos jakis team ma? xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry