-Tibia 8.54 OldFrag.com 24/7 RL Map, Frag: 6h

Status
Zamknięty.
Odp: OldFrag.com 24/7 RL Map, Frag: 6h

Piotrus skoncz juz, plax. Chuja wiesz a mowisz ;]. Jak taka zjebana byla ta melania to czemu udalo nam sie wbic rekord ponad 800 graczy, cu ?

Zanim zacz??y si? klony na starej melani by?o to prawie najstabilniejszy ots w Polsce. Wszystko dzia?a?o tak jak mia?o a nie debugi czy huj. Sam gra?em od pocz?tk?w melani i wiem jak by?o. Prawda ?e by?o w huj os?b ale na pocz?tku kto? si? ni? zajmowa?...

Kto zajmuje si? New.melaniaot.net Baku, Kiju czy kto?

Nie chodzi mi o to ?e jest zjebana czy co? melania to ots pierwszy na kt?rym gra?em du?ej. Ale o to chodzi por?wnaj pocz?tki melania teraz jej stan. 90 % itm to nie zdobyte tylko zklonowane od gm. Moi kumplem maja po 10x dsl blessed shield itp do gm i haker?w wi?c?...

Od GM? Nie wierze. Zejd?my z tematu Melanii - s? do tego inne w?tki.

OldFrag - postawiony. Czeka ju? tylko na odpalenie ;) Grzejcie si? do gry.

Potrzebuj? info:
Kto jest hosterem i czyj jest server new.melaniaot.net
Kiedy zostan? naprawione bugi :
1) Opuszczenie Domku
2) Respawn Boss?w
3) Promocja
4)House

Jak mi odpowiesz albo spr?bujesz odpowiedzie? to ci ju? nie napisze w tym temacie o ?adnych melaniach.

1) Ja jestem hosterem
2) serwer jest go?cia o nicku Joxin (odkupil miejsce na serwerze) i to on powinien si? nim zajmowa?.

Start OldFrag ju? o 20:20 :) Grzejcie si?!

Ostatnia edycja:

OldFrag - postawiony. Czeka ju? tylko na odpalenie ;) Grzejcie si? do gry.

Po 1 Chujowa accmaker (nie chodzi tylko o laya) ca?y jest zjebany.
Po 2 19 Dec 2009, 17:45 Died at level 178 by .. ; < ?
Po 3 sample
Po 4 bedzie lipa ten "otek" jak go nieogarniecie

Du?o po czasie nie jest no ale jest a ?adnej informacji nie ma
Czyli kolejnego otsa diabli wzi?li ?

yhy wyjebane na takie otsy :D troche to jest bezsens pisac 20":20 grzejcie dupe bo zara start a tu czekasz i czekasz i 0 info na forum

Niestety, przeceni?em wyjazd z Warszawy i sta?em troch? d?u?ej w korku. Ale serwer ju? dzia?a wi?c zapraszam!

Mysle ze bedzie to ciekawy OTs ; ) znajac Kule troche bedzie online. Exp stage mog?es zrobic jak na melanii albo troche wiekszy bo ten jest chyba troche "low".
btw. zanim ktos wbije ten 300 na te 300 z? to chuj xd
LOW???!!!!
OTS z takim exp jest dla dzieci kt?rzy gra? nie umiej?....
@top
Uwa?am ?e te 300 z?oty to chyba tylko bedzie obrazek narysowany w paincie i wys?any na maila.
A co do OTS to niewiem jak to bedzie wygl?da?o bo nigdy nie gra?em na takim hight exp i nie lubie Mapy kt?r? kto? kopiuje od kogo? bo sam nie umie zrobi?.
Lecz ?ycze powodzenia :)
Pzdr Avish*

Ostatnia edycja:

Serwer wystartowa? - zamykam.

Otwieram na pro?b? autora.

Ostatnia edycja:

Z powod?w znanych tym, kt?rzy zagrali postanowi?em op??ni? start - pozwoli to lepiej przygotowa? map? oraz skrypty.

Chcia?bym Was poinformowa?, ?e jutro (25 grudnia) oko?o godziny 12:00 rusza OpenBeta.

Ka?dy dostanie 250 level, pocz?tkowo ustawiony zostanie tryb non pvp i poprosz? Was o sprawdzenie quest?w itp :)

Oko?o godziny 14:00 zostanie w??czone pvp a wtedy poprosz? Was o testowanie frag systemu.

Odrazy w?acz PVP ludzie jak juz dostan? ten 250 lvl to jedni bed? sie ORAC a drudzy robic QUESTY

Mam ju? z tym do?wiadczenie :) Zazwyczaj nikt nie robi quest?w tylko wszyscy zaczynaj? si? ora?.

Super ots mia? ju? dzisiaj zacz?? dzia?a? normalnie a tu nic nawet ?adnych npc nie ma dorobionych a exp jest ci?gle 500x. Kula pisa?e? ?e jak ci? nie b?dzie to kto? inny ots b?dzie si? zajmowa?. Ciebie nie ma a nikt inny nim si? nie zajmuje pozdro:p

Narobi? tych otsow na ktorych nikt nie gra(mysle ze z tym bedzie tak samo), gdy sobie przypomne jakim zajebistym otkiem by? trias i melania to az mam ochote wbic no ale to juz nie to samo (wkoncu na triasie gralo ponad 700ppl). ?ycz? powodzenia z nowym otkiem POZDRO:cool:

ha taki exp ots kilka dni a juz sa 500+ buhaha zal ots

Status
Zamknięty.
Back
Do góry