Hiho.
Jest to m?j pierwszy poradnik. Dotyczy on omijania limit?w na RS i niekt?rych innych stronach tego typu.My?l?, ?e mo?emy zaczyna?.
1.Wchodzimy na stron?
Wpisujemy link z RS i klikamy download
2. Czekamy a? si? za?aduje i klikamy "begin your download"
3.Ju? po chwili plik nam si? ?ci?ga. Je?li po klikni?ciu nic si? nie dzieje polecam od?wierzy? stron?. Ten spos?b czasami nie dzia?a wi?c dlatego podaje drugi
1.Wchodzimy na stron?
2.Rejestrujemy si?
3.Wchodzimy na swoje konto, wchodzimy w ustawienia i wpisujemy swojego maila aby otrzyma? darmowe 200mb transferu.
(tutaj jest mi przykro ale nie dam ss bo ju? to robilem)
4.Wchodzimy na swojego emaila i klikamy w link od rapideo.pl
5.W?a?nie otrzymali?my 200mb darmowego transferu. Je?li si? sko?czy wchodzimy w
i wybieramy form? p?atno?ci. Dalej ju? wiadomo 
Prosz? o szczere oceny!
Pozdrawiam
Kaszel
@down
Rozumiem, ?e jeste? przeciw "oszukiwaniem stron" lecz je?li kto? ma wewn?trzne ip a sie? w kt?rej masz internet jest bardzo znana to kr?tko m?wi?c masz "przesrane" bo ani niczego nie ?ci?gniesz ani nic nie obejrzysz (m?wie o tych p?atnych stronach) a p?acenie 10+ euro za miesi?c u?ytkowania z takiej strony jest dla mnie bezsensem
Jest to m?j pierwszy poradnik. Dotyczy on omijania limit?w na RS i niekt?rych innych stronach tego typu.My?l?, ?e mo?emy zaczyna?.
Spos?b I w pe?ni darmowy
1.Wchodzimy na stron?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Wpisujemy link z RS i klikamy download

2. Czekamy a? si? za?aduje i klikamy "begin your download"

3.Ju? po chwili plik nam si? ?ci?ga. Je?li po klikni?ciu nic si? nie dzieje polecam od?wierzy? stron?. Ten spos?b czasami nie dzia?a wi?c dlatego podaje drugi
Spos?b II w po?owie darmowy
1.Wchodzimy na stron?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
2.Rejestrujemy si?

3.Wchodzimy na swoje konto, wchodzimy w ustawienia i wpisujemy swojego maila aby otrzyma? darmowe 200mb transferu.
(tutaj jest mi przykro ale nie dam ss bo ju? to robilem)
4.Wchodzimy na swojego emaila i klikamy w link od rapideo.pl
5.W?a?nie otrzymali?my 200mb darmowego transferu. Je?li si? sko?czy wchodzimy w

Prosz? o szczere oceny!
Pozdrawiam
Kaszel
@down
Rozumiem, ?e jeste? przeciw "oszukiwaniem stron" lecz je?li kto? ma wewn?trzne ip a sie? w kt?rej masz internet jest bardzo znana to kr?tko m?wi?c masz "przesrane" bo ani niczego nie ?ci?gniesz ani nic nie obejrzysz (m?wie o tych p?atnych stronach) a p?acenie 10+ euro za miesi?c u?ytkowania z takiej strony jest dla mnie bezsensem