What's new

Opuszczony domek

Status
Not open for further replies.

marcel2223

User
Reaction score
0
Witam. Jestem pocz?tkuj?cym mapperem. To moja 3 praca jak? daje i jak? zrobi?em :)

Domek :
screenshot2009092610572.png

Natura: bagna itp:
screenshot2009092610575.png

Ca?o??:
screenshot2009092610583.png

Kate Sayuki

Seikō sore...
Reaction score
156
Odp: Opuszczony domek

No, no, praca ?adna. Og?lnie to troszk? pusto dooko?a, troch? za ma?o natury da?e?. Kilka rzeczy rzuca mi si? w oczy. Po pierwsze - Czemu siedz? przy stole na STO?ACH?? To troch? dziwne ; o No i troch? pusto w tym domu, rozumiem, ?e jest opuszczony, ale nie powinien tam y? troch? wi?kszy ba?agan? A tu taki artystyczny porz?dek... I ta sk?ra z nied?wiedzia troch? tam nie pasuje, lepszy by?by raczej dywan... Ale skoro to twoja 3 praca b?d? wyrozumia?a.
Moja ocena 8,5/10 :)
Pozdro
Edit: Pierwsza, pierwsza XD

Arts18

Signed...
Reaction score
227

1.Praca, nawalone jakich ma?o oraz zauwa?y?em ma?y b??d jaki zrobi?e? w ?cianie g?ry.
2.Next screen mi si? fajnie podoba, ale co robi ten kryszta?,on w og?le tam nie pasuj?, ale to ma?y szczeg??.
3.Za ca?o??, w jakim nast?pnym screenie widz? s?ab? natur? na tej g?rze.
Pozdrawiam,
Arts
PS : Popracuj jeszcze :)

marcel2223

User
Reaction score
0

Hmm mo?ecie powiedzie? czego brakuje :) ? chc? si? poprawi?. Aha i nie ma natury doko?a dlatego ze chodzi?o mi tylko o domek i przed domkiem natur? i na ska?ach :) aha i te stoliki kolo sto?u.. mysla?em ze to s? krzes?a :D

marcel2223

User
Reaction score
0

Od?wie?am.. :S piszcie komenty i odpowiedzcie na pytanie ... ;p

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

@up
Od?wie?a? mo?na co 24h.

Praca mi si? podoba, jak na 3 to jest bardzo fajna. ;) Podoba mi si? strzelnica =), domek troch? (w ?rodku) zbyt jednolity i zrobiony wg. nudnego schematu, mog?e? gdzie? da? jaki? inny dywan, paj?czyn? czy innego syfa. :D Og?lnie dobrze, ale pracuj i ?wicz, b?dzie lepiej.

Pozdro.

larive

Active User
Reaction score
2

praca ?adna jak na simone ale ten domek ci??ko nazwa? domkiem raczej domem,a po 2 ma?o rzeczy w domu jak by? nie wiem doda? jakie? trofea to ju? bardziej by wygl?da?o

Praca 8,5/10

Status
Not open for further replies.