• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Orc Fortress Quest

Status
Zamknięty.

Speeder

Ehuheuheuu
Liczba reakcji
274
Wymagane przedmioty:
- brak

Wymagany poziom:
- 40

Potwory:
- orc
- orc spearman
- orc warrior
- orc shaman
- orc berserker
- orc leader
- orc warlord
- cyclop
- dragon
- slime

Nagrody:
- Knight Axe
- Fire Sword
- Knight Armor

Opis:
Quest mo?na zacz?? z wielu miast, ja opisz? jednak drog? z Venore przez Amazon Camp.
Na pocz?tku musimy dosta? si? na Amazon camp:

Wychodzimy p??nocno-zachodnim wyj?ciem z Venore i kierujemy si? na Amazon Camp wed?ug poni?szego screenu.

Po przej?ciu bram ofa, kierujemy si? drabin? w d?? i znajdujemy si? tutaj:

Idziemy zaznaczon? drog? do schod?w, schodzimy na d?? i zabijamy potwory, nast?pnie kierujemy si?:

Okr?giem zaznaczone miejsce z nagrodami. To koniec questa.

Informacje:
Nie piszcie do Kr?la s??w typu 'hi', 'hello', poniewa? wtedy wypu?ci swoje stra?e (czyt. b?dziecie mieli zn?w par? warlord?w oraz leader?w do zabicia). Bierzcie nagrody i spadajcie : )

Super poradnik tylko mog?e? doda? screeny ze swojej postaci a nie tylko mapy ale i tak poradnik spoko

//Po co mam dawa? screeny ze swojej postaci? Dasz mi kas?, ?ebym robi? ten quest?; )
Speeder

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystko ?adnie opisane, s? screeny i opisy. Bardzo ?adny i przejrzysty poradnik.
R?b wi?cej takich poradnik?w -.^

Odp: [Inne] Orc Fortress Quest

Dobrze opisany quest, na pewno pomo?e wielu osobom... Wszystko pokazane na screenach i opisane, r?b kolejne solucje quest?w, poniewa? dobrze Ci to idzie!

Opisane jest lepiej ni? na tibia.pl pomog?e? na pewno wielu u?ytkownikom. Opisa?e? t? drog? kt?r? ja chodz? i chodzi?em :P ?adnych usterek nie zauwa?y?em. Zr?b wi?cej takich poradnik?w :P
M?j kumpel kiedy? my?la? ,?e na of s? 2 nagrody Knight Axe i Knight Armor ja mu pokazywa?em na tibia.pl , torgu ,?e tak nie jest a on i tak nie wie?y poka?e mu jeszcze tutaj :D :P

Ladnie opisany, czytelnie ale nie przyda mi sie juz go przeszedlem ale napewno innym sie przyda ;)
Chyba napisze solucje Annihilator bo ostatnio przeszedlem, nie ma to jak znany quest opisany z wlasnego doswiadczenia ;] ale byl hardcore

Status
Zamknięty.
Do góry