• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Oszustwa - ?wiat tibi

Status
Zamknięty.

maniac100

Active User
Liczba reakcji
0
Hej!
Za?o?y?em ten temat aby?cie mogli pisa? tutaj oszustwa i r??ne rzeczy w tym kr?gu, jakie wam si? przydarzy?y w tibi. Ja zak?adam temat, ja zaczn? a wi?c tak..

TIBIA 8.10, VENORE: Siedze swoim 23 pallem w depo i sprzedaj? na trad? bohy.. wreszcie jaki? 16 lvl pisze buy.. oferta 33k.. dlaczego nie? pytam sie gdzie jest, on m?wi, ?e venore (wszystko odbywa si? po angielsku).. no dobra m?wi przyjd? do drugiego depo (ko?o banku).. no nic poszed?em.. by? tam i sta? przy depo.. podszed?em, wszystko ok.. pisze do niego trade a on "Show me this item" nic nie podejrzewa?em, wi?c daje na lade bohy i tu nagle zalewa mnie masa tzw. "mug'?w" czyli kubeczki kt?re mo?na kupi? za 1 gp.. nawali? mi tych g?wien, wi?c zacz??em rzuca? pod nogi ale podlecia? jego kumpel i wrzuca? dalej, w depo ??cznie by?o 4 go?ci.. chcia?em wyrzuci? all do ?mieci ale nie by?o dost?pu do kosza, go?? specjalnie wybra? to miejsce... bp pe?ne, depo mia?em zamkni?te.. no dobra podszed? do mnie trzeci go?? i rzuci? 2sqm ode mnie bp. niezastanawiaj?c sie zrobi?em krok i chcia?em wzi??? bp, ale rzucili mi tam te ?miecie.. zacz??em je odkopywa?, i rzucili od razu za mnie POT.. kiedy? na tibi 8.10 na to niesz?o wej?? wi?c ja to przesuno?em, a tu odrazu czwarty go?? (ON BY? AFK) z depo relog na innego chara co sta? przed depo z moimi bohami.. hmm zgrany team 4 ziomk?w, 2 od rzucania ?mieci, jeden udaje ziomala i daje ci bp, jeden niby afker a ma ctrl + g i na inna postac wybrana i tylko ok kliknie i juz ;)

mam nadzieje, ?e was nie przynudzi?em :p ch?tnie pos?ucham waszych historii

Odp: Oszustwa - ?wiat tibi

ja mia?em podobnie ale na otsie mia?em blesed shield tam sie tak nazywa?a i by?a najlepsza na otsie tarcza i mia?em na sell koles kaza? przyj?? do dp w oken w mie?cie tamtym na otsie ja poszed?em i pokazuje na dp tarcze nagle na tarczy zaczynajom lezecz adori blanki

i tak mi kole? rzuca? przez p?? godziny do momentu gdy by? czyszczony serwer i straci?em on sie zacz?? ?mia? (hahahah pisa?) a ja do niego trade i pokaza?em mu jeszcze 5 takich tarcz w bagu :D

mi dzisiaj sie przytrafi?a taka historia kole? pisa? na trade buy carin sword 99gp ja od razu do niego napisa?em sell c sword come city podszed? do mnie i mu da?em c sword na trade ale po chwili nacisn??em cancel i znowu da?em trade ale teraz by?o combat knife ja szybko accept i on accept i c sword i 99gp moje :D

Oszuka?em w tibii na oko?o tysi?czka,hehehe i kogo to obchodzi
Pozdro

Ostatnia edycja:

ja kiedy? oszukiwa?em typu chwali?em sie np bohami druga osoba te? pokaza?a na ziemi a ja rzuci?em fire filda podbiegam destroy field i zawijam bohy
ju? jestem doswiadczone w te klocki przede chwil? tak zdoby?em hailstorm roda na neranie ;d

na ten pomy?? wpad?em gdy mnie tak oszukano ;p

hehe ja tam nie lubie oszukiwac ale typek mnie chcial oszukac

wiec siedze sobie w dp no i ty na trade sell boh 20k
no to ja do niego pisze buy where are you on carlin ja do niego trade o on [acel smieci i boh w srodku on cencel i znowu a zwykle buty mi daje na trade a ja do nobb za jakas 1 na trade jego nick noob thied i tak bylo z 2 dni

haha ja najpierw mia?em 3k pobra?em se taskera nauczy?em sie go obs?ugiwa? i 1,5k rozmieni?em na gp a drugie 1,5k na robaczki i pierwszo zecz jakol zasypalem komus by?a demonka by?em podiarany na maxa ;] tylko 3k ?onczie napisalem do go?cia ?e wywalilem mu na dpio 10k wszytkiego pisa?em ze to bez sensu on zuca? pod siebie a m?j braciak na 2 kompie tez na taskerze zuca? do niego i tym sposobem po dosc d?ugim czasie sie wylogowa? a ja sprzeda?em demonke na nastempne gp i robaczki zasypywa?em r??ne ??czy bohy,vampirki,demonki,blue legi,i raz przez przypadek nic nie wiedzia?em zaczo?em zasypywa? ?eczy dla jakeigo? goscia i okaza?o sie ?e to tut ;/;/;/ i przejebane by?o i po jakiejs godzince ban ;];];]

Status
Zamknięty.
Do góry