kamil17a
Active User
- Reaction score
- 2
Cze??,
Posiadam aktualnie Premium Scroll'e
, kt?re chcia?bym sprzeda? za niewyg?rowan? cen? 25 z?otych. Jest to oczywi?cie PACC w grze tibia na okres 1 miesi?ca (30 dni), od czasu aktywacji (po prostu klikasz na itemek w grze i masz pacc).
Premium Scroll'e
znajduj? si? na ?wiecie Eternia! Je?eli by?by?/by?aby? zainteresowany/a kupnem, nale?y wyj?? postaci? na maina. Posiadam ekwipunek na rooku, kt?ry mog? po?yczy? na czas wbicia 8 levela. Czas takiej operacji to maksymalnie 2 godzinki.
FAQ
? 1 ?
Form? p?atno?ci jest do?adowanie (tzw telekod) o nominale 25 z?otych. Nie sprzedaj?, po przez ?adne przelewy bankowe. Pieni??ki w ten spos?b praktycznie od razu s? u mnie, a ja w ten spos?b mog? op?aci? hostingi stron.
? 2 ?
Czas realizacji, to zazwyczaj mniej ni? 1 minuta. Sprawdzam poprawno?? kodu do?adowuj?cego i przekazuj? premium scroll.
? 3 ?
W razie jakichkolwiek pyta? zapraszam pod numer kontaktowy podany ni?ej!
KONTAKT
Numer Gadu-Gadu - 48252447
Adres e-mail - premiumqu@gmail.com
Posiadam aktualnie Premium Scroll'e
Premium Scroll'e
? 1 ?
Form? p?atno?ci jest do?adowanie (tzw telekod) o nominale 25 z?otych. Nie sprzedaj?, po przez ?adne przelewy bankowe. Pieni??ki w ten spos?b praktycznie od razu s? u mnie, a ja w ten spos?b mog? op?aci? hostingi stron.
? 2 ?
Czas realizacji, to zazwyczaj mniej ni? 1 minuta. Sprawdzam poprawno?? kodu do?adowuj?cego i przekazuj? premium scroll.
? 3 ?
W razie jakichkolwiek pyta? zapraszam pod numer kontaktowy podany ni?ej!
Numer Gadu-Gadu - 48252447
Adres e-mail - premiumqu@gmail.com