What's new

Peja vs Tede

Status
Not open for further replies.

Tereksatron

Active User
Reaction score
10
S?ysza? kto? p?yt? 'Peja - Czarny wrzesie?'
Po prostu, Tede to ju? jest historia, mia? kas? i ledwo wyszed? na Polski rynek HH, peja zaczyna? od zera, teraz ma wszystko a tede? nic mu nie zosta?o :)
Pos?uchajcie sobie p?yt? ;P
Notka moderatorska:
Przenosz? do muzyki.

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14
Odp: Peja vs Tede

Hardkorowe Brzmienie m?wi Ci co??
Notka moderatorska:
A ma?o warto?ciowy post m?wi Ci co??

Last edited by a moderator:

Bastek98

Active User
Reaction score
1

Ja my?l? ?e w por?wnaniu do Peji to Tede jest hmm... 0 :)
Obydwoje sobie jad? w Dissach, poprostu na m?j gust Peja Rulez :)
SLU

Snoopie

Senior User
Reaction score
39

TeDe to kretyn, ma sw?j program na TVN TURBO, albo program jak on ca?y jest beznadziejny.

Peja nie mia? nic, a teraz ma wszystko!

Kiedy? oglada?em wywiad z peja to potrafi? rymowa? na miejscu a tedemu to pewnie ktos teksty pisze, bo w wywiadze odmowi? rymowania.

Heliton Pall

Advanced User
Reaction score
15

A dla mnie ka?dy z nich jest ?a?osnym Hip-Hopowcem,kt?rzy pr?buj? si? wybi? na sam szczyt.Taka muzyka t?pi umys?y 8-13 letnich dzieciak?w,faszeruje je przekle?stwami i agresywnym zachowaniem.Tyle mam do dodania na ten temat

Last edited:

Krzysieq

Banned
Reaction score
247

W 100% zgadzam si? z panem UP.

Uwa?am, ?e nikt z nich nie jest lepszy, poniewa? oni s? ?a?o?ni, nie lubie tego typu muzyki.
Taka muzyka szczeg?lnie dzia?a na umys?y nastolatk?w, tak rodzi si? przemoc i dzieciaczki typu "jo?, jo?!" b?d? te?( co chyba najgorsze ) dzieci typu JP na 100%...To bezsens, nie polecam s?uchac takiej muzyki.
Je?li chodzi o peje i tede to nie lubi? ich, ich muzyka jest wulgarna, pe?na przekle?stw.

Tak jak ju? napisa?em nikt z nich nie jest lepszy, wol? ju? Eldo, on przynajmniej nie u?ywa tylu wulgaryzm?w.

Wiem, wiem znienawidzicie mnie jeszcze bardziej za to co napisa?em...

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32

Tede i huj nie wiem czemu peja si? sko?czy? dla mnie w 2007 roku ok.

Kto? tam pisze, ?e peja rymowa? na miejscu muahahahah freestyle?
Nie b?d? ?mieszny Tede jest w tym jednym z najlepszych w Polsce Peja wali na szybko jedynie taki , ?e co 2 s?owa "kurwa, huj, szmata"

Pozatym kto wyjeba? za nic z beefem? PEJA.
Czemu?
Nie wiem mo?e poprostu nie wystarcza?o mu to, ?e ma fan?w w 70% ?je?op?w i ?ysych debili kt?rzy napierdalaj? 15 latk?w....i chcia? se co? nowego zdoby? dla mnie mu to nie wysz?o.

S?ysza? kto? nutke Tedego "Mam Beef" albo "Czas Honoru" ?
Jak nie to przes?uchajcie....

Peja 2007[*]....

@up
To na chu... si? wypowiadasz?

Ciekawe gdzie w piosenkach Tedego masz du? przekle?stw....

Czy Ty w og?le m?wisz hip hop tworzy przemoc u nastolatk?w? Mo?e ta zjebana Firma i JP100% racja ale pos?uchaj se Paktofonike, Kaliber 44, Wzg?rze Ya-pa 3 a nie pieprzysz skoro si? nie znasz....

Nie ka?dego wykonawce powinno wrzuca? si? do jednego worka....

Last edited:
Reaction score
4

Nie mam zamiaru si? z nikim k??ci?, a co do tematu do si? wypowiem.

Wszyscy pizgali z Tede'go ?e nagra? p?yt? pe?n? Diss?w na Pej?, a teraz Peja zrobi? to samo, wi?c nie widz? r??nicy. To ?e Tede ma program w TVN Turbo czy gdzie? tam to chyba nie ma nic do rzeczy ? Z czego? musi ?y?, na muzyce nie da si? fortuny zarobi?, a zw?aszcza w kulturze Hip Hop'owej. Peja ma za z?e TDF'owi za to ?e zarabia bo mo?e, a Peja reprezentuje bied? cho? sam wyst?powa? w MTV Cribs czy jak to si? nazywa, i pokazywa? swoje "biedne" mieszkanie. Oczywi?cie wol? Pej?, ale wkurwia mnie to ?e zaprzecza samemu sobie. Ostatnio do TDF'a nic nie mam, a do Peji jako? wi?cej. No c??, Czarny Wrzesie? by? na takim samym poziomie jak AH24/N2.

Pejsolak Aka Laz

New User
Reaction score
0

Jeden i drugi jest t?py jak paczka gwo?dzi je?li chodzi o osob?. Muzyk? lepsz? prezentuje Peja. Je?li chodzi o diss, obstawiam 60-40 dla Peji :)

Status
Not open for further replies.