What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pewien paradoks

Status
Not open for further replies.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166
1. Vendeto zosta? wydalony z kadry z powodu swej dzia?alno?ci polegaj?cej na grabieniu kont tibijskich (nie przy u?yciu forum).

Z?odziej dostaje rang? zas?u?onego, czy tylko mi si? wydaje, ?e jest co? z tym nie tak?

Rews

Senior User
Reaction score
64
Odp: Pewien paradoks

Omgf, czy wy zrozumiecie, ?e on poprzez forum nie okrada? ludzi?
Zosta? zas?u?onego, poniewa? jednak dotar? do Globalnego Moderatora, i co? zdzia?a? na rzecz forum.

Jeszcze raz, - nie wykorzystywa? jako? specjalnie tego forum, do ,, opierdalania " tak zwanego, ludzi.

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55

POD Group w internecie jest si? ca?kowicie kim? innym, sk?d mam wiedzie?, ?e nie jeste? pedofilem, lub kebabo-zajadaczem?

Nienawidz? ludzi usi?uj?cych na si?? psu? reputacje innych.
Niech sobie b?dzie zas?u?onym i tak nic nie mo?e.

Last edited:

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Co sta?o na przeszkodzie, robi? to na w?asn? odpowiedzialno??, nie na forum, nie rozumiem Waszej decyzji, mo?e nie przepadam specjalnie za Vendusiem, ale wydaje mi si?, ?e nie narusza? on ?adnych zasad. Wed?ug mnie zosta? nies?usznie wydalony.

Last edited by a moderator:

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Nie przepadam za Vendeto przez jego przesz?o?? i pewne jego zachowania, wi?c szczerze na r?k? jest mi to, ?e w kadrze go ju? nie ma.Jednak my?l?, ?e je?li dotar? do rangi globala, czyli jednej z trzech najwy?szych na Forum, to nale?y mu si? ju? ten Zas?u?ony.Nie robi to wielkiej r??nicy czy pod nickiem ma fioletow? czy niebiesk? beleczk?, bo uprawnienia ma dok?adnie takie same.
Jak dla mnie temat jest zb?dny, bo decyzja jest prawid?owa i za sam? rang? jak? piastowa? ten Zas?u?ony mu si? nale?y, nie wa?ne ju? za co wylecia?.

Last edited:

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Ja tam w og?le nie wiem co si? sta?o, hehe, ale fiolet zawsze mi si? podoba?.

Zastanawia mnie tylko dlaczego dopiero teraz powi?zano grabie?e kont (xD) z egzystencj? na forum.

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
219

Skoro tak wiele os?b pisze, czy lubi, czy nie osobnika o nicku Vendeto, to te? chc?:

Nie, nie przepadam za nim, niech spierdala.

Status
Not open for further replies.