What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PHP & CODE w szybkiej odpowiedzi

Status
Not open for further replies.

DanJ93

ElfBot Helper
Reaction score
198
Witam,
mam tak? propozycj?, aby w oknie szybkiej odpowiedzi umie?ci? BBskrypty: php i code (jak na to klikniemy, to wyskakuje nam [.php][/.php])
Mi by si? to bardzo przyda?o, bo co rusz pisz? skrypty do elfbota i musz? je umieszcza? w code albo php

Forseti

Senior User
Reaction score
82
Odp: PHP & CODE w szybkiej odpowiedzi

Na pocz?tek dzi?ki za temat, poniewa? podsun??e? mi pomys? na ciekawe bbcode, kt?re b?dzie mo?na tutaj wprowadzi?. Wi?cej informacji za nied?ugo. Tak, bo bbcode typu quote tak ma. Mo?na wprowadzi? to, poniewa? b?dzie szybciej.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Mozna, chociaz w sumie to nie pomyslalem o tym... Poza tym masz tez zaawansowana odpowiedz i mozesz tam odpisywac.
Tam masz wszystko ladnie zrobione. Choc ja sam i tak zadko tego uzywam nawet jak tak pisze ;p Z przyzwyczajenia sam wpisuje.
W kazdym razie, pomysl dobry, niektorym sie to przyda, a raczej nikomu nie przeszkodzi.

@edit
3 razy tak, pomysl przechodzi dalej.

Last edited:

Bubin

Senior User
Reaction score
165

Jestem na tak, gdy? jak sama nazwa wskazuje szybka odpowied?, mo?e kto? po prostu nie ma czasu ?eby przechodzi? do nowej strony (zaawansowana edycja czy co? takiego) i przyda?aby si? taka opcja. Kiedy? sam mia?em z tym problem bo pisa?em troszk? i tego bbcode mi brakowa?o :)
Stanowczo na tak.

Nights

Ten typ ;)
Reaction score
31

Tak ci??ko Ci r?cznie wpisa? [php][/php]? W takim razie nie pisz post?w. Wstawmy w szybk? odpowied? wszystkie dodatki, a co.

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Nights said:
Tak ci??ko Ci r?cznie wpisa?
PHP:
? W takim razie nie pisz post?w. Wstawmy w szybk? odpowied? wszystkie dodatki, a co.

W sumie nie widz? powod?w, dla kt?rych mia?bym tych BBcode nie doda?. Dodatkowe dwie ikonki raczej nikomu nie przeszkadzaj?, a zapewne spowoduj?, ?e pisanie post?w z poziomu szybkiej odpowiedzi stanie si? wygodniejsze dla tych co umieszczaj? w swoich wypowiedziach r??nego rodzaju kody, skrypty itp.

Ikonki BBcode
PHP:
 oraz [code] zosta?y dodane w oknie szybkiej odpowiedzi.

Status
Not open for further replies.