• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsza g?ra :D

Status
Zamknięty.

krzysio

Advanced User
Liczba reakcji
9
Witam wszystkich ;s Na pewno ju? wiecie, (b?d? widzieli?cie) ?e moja poprzednia praca to straszny brzydal :D :) A wi?c spr?bowa?em jeszcze raz. Tym razem zrobi?em domek w g?rze i doj?cie do niego po przez ?cie?k? (przez las).
To moja pierwsza praca z g?rami.

ss'y:
1. ?cie?ka

2. Tutaj domek. G?ry nie sko?czy?em wi?c... A i przepraszam, ?e tak pusto ale nie mia?em pomys?u :D

Prosz? o ocenki. Komentowa?! Z powodu i? ludzie nie widz? tego napisu powi?kszy?em go ^.^

Pozdrawiam, krzysio

Odp: Pierwsza g?ra :D

G?ra ?le zrobiona, okropnie okaleczona. Natura monotonna, ma?o k?pek traw i kamieni. Og?lnie pierwszy screen o niebo lepszy od drugiego.

@Down
Jest ?le skonstruowana? -.-' U g?ry u?ywa si? innego id.

Ostatnia edycja:

Co chcesz powiedzie? przez "okaleczona" ? Wys??w si? porz?dnie. Ocena mo?e? Bo ja nie wiem o co ci biega. Wniosek: M?w dok?adnie o co ci chodzi ^.^
ma?o k?pek traw
Ciekawe ^.-

Pozdrawiam, krzysio

Ostatnia edycja:

Po pierwsze natura le?y, po drugie nie zmieniasz id trawy, po trzecie brak k?pek trawy, po czwarte g?ra jest zbyt kwadratowa, po pi?te domek ssie. Og?lnie 5/10

Ch?opie po pierwsze, je?li ju? prosisz o opini? czy komentarz, licz si? z tym, ?e niekoniecznie b?dzie on pozytywny.
Pierwszy screen ?adny po??dny, daj tam wi?cej kamyczk?w, k?pek traw i og?lnie natury.
G?ra jest s?abo zrobiona, proponuj? Ci zastosowanie innego ID na kraw?dziach p?lnocnych, pomin??e? niekt?re konieczne bordery, pod?oga g?rksa (?) nachodzi na kafle w domu, wida?, ?e robione w auto borderze, do kt?rego osobi?cie nic nie mam.
Wniosek: Wi?cej natury, pokombinuj z innymi borderami g?r, poczytaj, po?wicz i b?dzie okey ;)

Twoja praca nie jest taka z?a na pierwszym zdj?ciu wszystko ?adnie chyba wygl?da tylko m?g?by? jeszcze j? troszk? ciut urozmaici? kamyczki k??bki trawy itp. Na drugim zdj?ciu jest ?le zrobiona g?ra tak jak m?wi? Always ale og?lnie m?wi?c jeszcze troszk? pracy i b?dzie z Ciebie mapper. =)

No, bardzo dzi?kuje za wypowiedzi. Wy to przynajmniej potraficie napisa? co i jak ^.^
B?d? ?wiczy? :D Jeszcze raz dzi?kuje za wypowiedzi i najlepszego ;)

Pozdrawiam, krzysio

pierwszy screen moze byc nawet na 9/10 :) ale 2 slaby max 4/10 czyli bedzie jakies 7/10 :D

1 ss ?adnie wygl?da ;) Dam mu: 8/10 A 2 ss to taki sobie :P 5/10 No to razem hmm... 7,5/10 :) Nie wiem o co wam chodzi z k?pkami trawy mnie tam taka ilo?? pasuje :p Ale ta g?ra taka sobie :D

P.S. Nied?ugo wystawie swoj? prac? :D

Pozdrawiam, Renil1

- Jak Ci ju? m?wi?em drzewka nie powinny by? byle gdzie rozrzucane jak reszta :S
- te jakby studnie wog?le tu nie pasuj? :S Masz tu mas? b??d?w... :) np. Ksi?zk? na drzewie o g?rach nie wspomne :]
-Fajnie Ci wyszed? ten pomys? z tymi belkami w domq ale ?le go wykona?e?..
- ?le sk?adasz drzewa (te spalone)
Wog?le usu? t? mapk? i spr?b?j od nowa
3/10

Mi sie szczerzeniepodoba te 1 ss... ehh Full na chybi? trafil gdzie cos dasz tam bedzie ..strasznie to wygloda =/
Wogole brak szczegolow zle porozmieszczne bordery...
jedno z drzew uleg?o peknieciu :o
a wogule jest tam jakas droga? bo niewidze =/

co do 2ss
To gora zrobiona prawie ze full auto .. widac to pod scianami ten szare paseczki co cie wkopuje
a co do samej gory strasznie poszczepiona elementy niektoer nieloncza sie z soba
albo sa zle dopasowane
te fonntany wogule tam niepasuja jak i te duze grzyby wedlug mnie....
Jedyna rzecz ktora mi sie podoba to obramowanie wnetrza gora troche :d

3\10

Status
Zamknięty.
Do góry