What's new

Pierwsza Moja Piosenka ;)

Status
Not open for further replies.

Kazik53

Active User
Reaction score
1
Elo chce Wam tu przedstawi? moj? piosenk? ?piewa?em ja z koleg? ja mam 12 lat on 13 zaczynamy we 2 i na youtube ?eby sprawdzi? co my?l? ludzie o nas bo ja my?le o karierze solowej oczywi?cie Rap ;) prosze posluchajcie tej piosenki

Byakuin

Advanced User
Reaction score
18
Odp: Pierwsza Moja Piosenka ;)

Hm.., powiem tobie tak.
Po pierwsze przy?o? sie do tekstu, napisz o czym?, je?eli ci wpadnie my?l, a nie ?eby pisa?... po drugie ?wicz flow, i zbieraj hajs, gdy przejdziesz mutacje wydaj go na sprz?t, wtedy b?dziesz na dobrej drodze.
Powodzenia!

Dranzerpl

Advanced User
Reaction score
16

Ale ?enada :( Rozumiem ?e to co? to ma by? rap? Oczywi?cie musz? zdepta? marzenia naiwnych :) To nie rap, a mutacja ci chyba uciek?a... M?wienie pod "Beatbox"? Musisz to czu?... Spr?buj rapowa? po mutacji i z wi?kszym wyczuciem. Bez tego twoja "kariera" zamieni si? w osob? sprz?taj?c? po raperach.
"Strza?a i wo?asz Aua aua" Zmie? te? tekst...

Jemeus

Active User
Reaction score
1

Twojego g?osiku nie s?ycha? na tle muzyki. Rymy pro, te? bym tak chcia?. Jestem waszym fanem, ile za kr??ek? Ju? widz? was na plakatach, w gazetach. Nag??wek: Kaziu&Adam - Number One.

Najpierw przejd?cie mutacj? g?osu, zainwestuj w sprz?t, przy??? si? do tekstu i zr?bcie to profesjonalnie, bo p?ki co te wypociny ss? ca?? mord?. I tak wiem, ?e g?wno wam z tego wyjdzie, bo gdyby ka?dy kto chce zosta? raperem, to trudno by by?o znale?? co? wartego uwagi w t?umie pisk?w i zgrzyt?w z fabryki trzynastolatk?w.

Status
Not open for further replies.