• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsze pixelarty, zrobione dla grim ots;)

Status
Zamknięty.

Toco Tronic

Active User
Liczba reakcji
3
Witam, chcialbym pokazac pierwsze pixelarty mojego wykonania, sa narazie kiepskie, ale postanawiam nad nimi pracowaci bede regularnie przy nich cos robil. Temat ten tworze z nadzieja, ze otrzymam przydatne i ciekawe porady ;)

Pistolecik:

Kastetopodobne:

Odp: Pierwsze pixelarty, zrobione dla grim ots;)

Dlaczego kiepskie wed?ug mnie jak na pierwsze s? wykonane do?? dobrze,mi osobi?cie podoba si? wykonanie chocia? wida?,?e brakuje im tego czego? takiego smaczku,kt?ry dodaje grafikom jak by to okre?li? ?ycia.Najbardziej podoba mi si? praca nr 1 poniewa? najlepiej Ci wyszed?,ucz si? ucz.
6,5/10

Pistolet fajny 7,5/10 ale ten kastet nazwa?bym raczej nabojem do tego pistoletu. Wpisz sobie ,,kastet'' w google bo chyba nigdy prawdziwego nie widzia?e?. Przepraszam za ostre s?owa krytyki ale chcia?em pom?c.

Niewycieniowane kwadraty. Sam lepiej nie zrobi?, ale skoro si? tym jarasz, to powiniene? robi? to dobrze. Je?eli takie co? b?dzie na tym ca?ym Grimie, to chyba zrezygnuj? z gry.

Z tych ostatnich weapon?w, to podoba mi si? TYLKO lineart, nic poza tym. Wiadome - lineart podstawa, ale nie mo?esz si? ogranicza? tylko i wy??cznie do tego. :|
Na twoim miejscu bym potrenowa? cieniowanie, a jak ci nadal nie b?dzie sz?o, to zajmij si? czymkolwiek innym.

:)

Te prace zostan? poprawione przeze mnie i dopiero potem dodane do GrimOTS.
A tak po za tym te ostatnie pracki (4) ich lineart jest m?j, pozwoli?em koledze spr?bowa? wype?ni? :)

A wi?c co do poprawki:
brakuje kontrastu i ?mielszych cieniowa?,
kolorki niezbyt ciekawe (nietypowe, ?le dobrane)

Popraw to a b?dzie lepiej

Prace nie s? przepi?kne ale wida? ?e troszk? czasu i ch?? jest w nie w?o?one.
Jest par? miejsc gdzie cieniowanie jest bardzo dobre ale gdzieniegdzie nie widz? wcale.

Potrenuj nad cieniowaniem i my?l?, ?e b?dzie lepiej ;)

Status
Zamknięty.
Do góry