Pies czy kot?

Status
Zamknięty.

Twitter

Active User
Lipiec 9, 2010
Liczba reakcji
10
Witam serdecznie wszystkich kt?rzy teraz czytaj? m?j temat i chc? udzieli? mi odpowiedzi ( sensownej ). Ot?? mam takie wa?ne dla [ mnie ] pytanie, skierowane do was drodzy a ot?? moja babcia da?a mi kotka lecz m?wi ?e jak chce mo?e da? mi ma?ego pieska, i w tym problem, poniewa? nie wiem co najlepiej wybra? aby by?o ( pocieszne ) a tak?e aby mia?o troch? w sobie inteligencji.

. Za ka?dy post [ sensowny ] podzi?kuje w Profilu ;p .
. Czekam na wasze intensywne odpowiedzi.

Odp: Pies czy kot?

My?l? ?e bardziej "przydatny" jest pies. Wg. mnie jest bardziej przyjacielski i jak ju? wyro?nie to mo?e by? psem obronnym. tzn. Nie wiem jakiej jest rasy ale pisze tak z og??u.

My?l? ?e bardziej "przydatny" jest pies. Wg. mnie jest bardziej przyjacielski i jak ju? wyro?nie to mo?e by? psem obronnym. tzn. Nie wiem jakiej jest rasy ale pisze tak z og??u.

Wiesz, to nie b?dzie du?y pies, poniewa? on b?dzie taki jak od d?oni do ?okcia, wi?c du?y on nie b?dzie a obrony tak?e chyba nie. Poniewa? ja chc? zwierz?tko z kt?rym m?g?bym si? pobawi?, i ?eby by? milutki. Pewnie to jest Kotek ale nie wiem dok?adnie, poniewa? to b?dzie moje pierwsze zwierz?tko ( domowe ).

Prosz? o komentarze sensowne, kt?re mi pomog? wybra? zwierz?tko.
Piesek czy kotek ?

Oczywi?cie, ?e pies, mo?e okaza? si? bardzo przydatny i przyjacielski. Pies potrafi obroni? ci? gdy przyjdzie na to pora. Jak dla mnie kot wgl. nie pasuje.

edit: Dopiero zobaczy?em Twojego posta. Wiesz koty, tak s? s?odkie itp. Ale wiesz, gdy jest pies szczeniaczek te? jest super, a koty najcz??ciej potem rosn? i tyj? ;/. Ja na Twoim miejscu wybra?bym psa.

Dzi?kuje I Dobranoc.

Ostatnia edycja:

A tam, po co wydawa? kas? na zwierzaki, kup se konto w tibii.

Cze??. Ostatnio mia?em do opieki szczeniaczki ;p te? takie ma?e i powiem Ci ?e zdecydowanie psa mo?na si? pobawi? jest przyjacielski ;).

A tam, po co wydawa? kas? na zwierzaki, kup se konto w tibii.

Panie, nie nie ja nie kupuj? zwierz?tka ja je mam dosta? od Babci ( Kochanej ).

Zobacz na m?j podpis ;P to ci da informacje jak ja szanuje gr? tibia ;p.

#. Up No w?a?nie, i mam my?li jak na razie w 76 % aby wybra? kotka, poniewa? jak patrz? na filmiki lub zdj?cia kotk?w a ps?w to milutkie i przyjazne wydaj? si? bardziej kotki.

Czekam jeszcze na wasze kilka odpowiedzi, abym si? bardziej upewni?.
Petem temat mo?e zosta? zamkni?ty i przeniesiony do kosza.

Piesek czy kotek ?

( Kotka nie kupuje ani pieska, dostaje je od babuni ) -

#. Edyt Up.
A kotek nie jest?

koty to samotnicy i lubia uciekac, mialem kota, teraz mam psa. Pies jest lepszy uroczy i madry. Da sie go nauczyc sztuczek i wgl. I cholera ci masla jak kot nie polize :P

Okey, widz? tutaj ?e wszyscy m?wi? na to abym wybra? pieska ok. Jutro zadzwoni? do babuni i powiem aby przyszykowa?a dla mnie pieska.

Dzi?kuj? wszystkim kt?rzy mi doradzili postem warto?ciowym kt?ry pom?g? mi w wyborze.

~~ Piesek Wybrany. ~~

#. Temat moim zdaniem mo?na zamkn??. Pozdrawiam Wszystkich.

PIES? Wyrzu? go p?ki jeszcze mo?esz.. Je?eli chcesz co? inteligentnego to najlepszym wyborem by?a by ?winia. Pies b?dzie gryz? Ci kolano, wyjada? keczup z butelki i zabiera? kanapki. Ze ?wini? sobie porozmawiasz, a co najwa?niejsze ona nie je mi?sa wi?c nie musisz obawia? si? o swoje ?ycie (jak to ma miejsce w przypadku psa..). M?wi? Ci zwr?? psa i we? ?wini?.

Bierz kota. Psy za bardzo wdaj? si? w w?a?cicieli. Nie kalecz go. Nie daj mu si? wda? w idiot?.

Psy jak s? ma?e to sa fajne, tak samo koty. Ostatnio przygarn??em ma?ego kota i powiem Ci, ?e jest bardzo fajny, tylko wchodzi wsz?dzie (dos?ownie), np. za komputer, za szafe itd. Jak masz za du?o czasu to m?g?by? wzia?? kota i psa ja tak mam i nie narzekam xd

Psy zdecydowanie s? lepsze od kot?w wg .mnie :] Pies p??niej mo?e sta? si? psem obronny. Psy og?lnie s? przyjacielskie. A nie to co koty. Dla mnie koty s? fa?szywe :P Nie przepadam za nimi :/

Albo po prostu we? to i to!Ja tak mam,ale troszk? gorzej.Czemu?

-3 psy
-1 kot

I pewnie zdziwi was ten fakt,?e si? to siebie tul?(no,nie ka?dy kot z psem musi by? wrogiem)

Jak pies uro?nie to b?dzie wi?cej mi?sa.

Pies czy kot ?
ODP: Tw?j stary <;d>

A tak na powa?nie to pies

Status
Zamknięty.
Back
Do góry