Witam wszystkich, przegl?daj?c dzi? forum losa natrafi?em na dzia? ,,Grafika" ogl?dajac r??ne prace stwierdzi?em, ?e skoro to "wolne" forum wstawie te? co? swojego. Tylko ?eby co? wstawi? trzeba to mie? a wi?c wzio?em sie do roboty i po oko?o dw?ch godzinach mia?em sko?czone ju? dwie grafiki. Temat b?d? uzupe?nia? nowymi pracami je?li takowe w przysz?o?ci stworze, a stworzy tylko wtedy gdy to co robi? b?dzie podoba? si? ludziom.
Przedstawiam swoje prace oraz gor?co zach?cam do oceniania.
ps. pierwszy raz mam do czynienia z grafikami outfit?w
Raikage, chcia?em uj?? go jak najlepiej wiec jest w troszk? wi?kszych wymiarach ni? 32x32.
I 2 screen takie powi?kszenie :
I moja druga praca ( zamierza?em stworzy? rocka lee ale po narysowaniu w?os?w wyszed? jaki? ludek ) ^^.
Moim zdaniem jak na 1 raz nie tak ?le , jest wiele nie doci?gni?? ale c?? mo?e by? tylko lepiej
Przedstawiam swoje prace oraz gor?co zach?cam do oceniania.
ps. pierwszy raz mam do czynienia z grafikami outfit?w
Raikage, chcia?em uj?? go jak najlepiej wiec jest w troszk? wi?kszych wymiarach ni? 32x32.
I 2 screen takie powi?kszenie :
I moja druga praca ( zamierza?em stworzy? rocka lee ale po narysowaniu w?os?w wyszed? jaki? ludek ) ^^.
Moim zdaniem jak na 1 raz nie tak ?le , jest wiele nie doci?gni?? ale c?? mo?e by? tylko lepiej