What's new

Pixel Art By Zibi (First Outfits)

Status
Not open for further replies.

zibiziom

User
Reaction score
1
Witam wszystkich, przegl?daj?c dzi? forum losa natrafi?em na dzia? ,,Grafika" ogl?dajac r??ne prace stwierdzi?em, ?e skoro to "wolne" forum wstawie te? co? swojego. Tylko ?eby co? wstawi? trzeba to mie? a wi?c wzio?em sie do roboty i po oko?o dw?ch godzinach mia?em sko?czone ju? dwie grafiki. Temat b?d? uzupe?nia? nowymi pracami je?li takowe w przysz?o?ci stworze, a stworzy tylko wtedy gdy to co robi? b?dzie podoba? si? ludziom.
Przedstawiam swoje prace oraz gor?co zach?cam do oceniania.
ps. pierwszy raz mam do czynienia z grafikami outfit?w

Raikage, chcia?em uj?? go jak najlepiej wiec jest w troszk? wi?kszych wymiarach ni? 32x32.
scaled.php

I 2 screen takie powi?kszenie :

scaled.php

I moja druga praca ( zamierza?em stworzy? rocka lee ale po narysowaniu w?os?w wyszed? jaki? ludek ) ^^.

stworekxd.jpg

Moim zdaniem jak na 1 raz nie tak ?le , jest wiele nie doci?gni?? ale c?? mo?e by? tylko lepiej ;)

Wildhells

Senior User
Reaction score
119
Odp: Pixel Art By Zibi (First Outfits)

Wida?, ?e dopiero zaczynasz. Proponuje, aby? przeczyta? kilka tutoriali o cieniowaniu i linearcie, bo prace s? bardzo s?abe. Raika ma bardzo s?abo dobran? kolorystyk? i cienie s? ca?kowicie popsute - je?li mo?na to tak nazwa?. Druga praca ju? lepsza, ale lineart nie za ciekawy.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155
Odp: Pixel Art By Zibi (First Outfits)

Witam(Shikate jak co?). Uwa?am, ?e jak na pocz?tek prace nie s? z?e, sam zaczyna?em od takich. Musisz pracowa?, pracowa? i jeszcze raz pracowa? aby osi?gn?? sukces, tak?e czekam na nowe prace. Zobaczysz, z ka?dym dniem robienia b?dzie wychodzi?o coraz lepiej, potem mo?esz si? przerzuci? na grafiki pod k?tem i si? dokszta?ca? pod tym wzgl?dem. U mnie osobi?cie trwa?o to 3 lata, wi?c jak wytrwasz to powiniene? wykonywa? prace na najwy?szym poziomie, tak?e zach?cam Ci? do tego, aby? regularnie dodawa? nowe prace.

A je?li chodzi o Twoje prace, to na pewno musisz si? powa?nie wzi?? za nauk? cieniowania, musisz dobiera? odwa?ne kolory, nie tylko troszk? ja?niejsze, bo one s? nawet nie zauwa?alne. Jak ju? m?wi?em, dobieraj ostre kolory i odcienie, wiem, ?e to Naruto bazuj?ce na dw?ch kolorach i pewnie z Naruto bierzesz cieniowanie, ale my?l?, ?e mo?na si? nauczy? jak cieniowa? p?aszcz, klatk? piersiow?. Tak?e we? si? powa?nie za cieniowanie, bo lineart masz bardzo dobry ;)

Pozdrawiam

Status
Not open for further replies.