What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pixelart by gitus

Status
Not open for further replies.

gitus17

New User
Reaction score
0
Siemka, chcialbym zaprezentowac Wam jedne z moich pierwszych pixeli.
miecz2k.png

mieczy.png

zbrojka223.png

Prosze o sugestywna krytyke.
Pozdrawiam,
Patryk

@edit:
Zrobilem jakas zbrojke, cos jak leather armor, tylko, ze zrobiona przeze mnie xd...
zbrojkaaaa.png

Jeszcze najgorsza [chyba] moja praca:
mieczykk.png

Wed?ug mnie te prace s? amatorskie, kt?re nie przynosz? jakiegokolwiek efektu opr?cz do?wiadczenia. R?b, a b?dziesz coraz lepszy.
Amatorskie.. a jakie maja byc, skoro dopiero zaczynam swoja przygode z pixel artem? ;P

Ten Leather Armor mi si? podoba za niego daj? ci 9/10 a poniewa? tyle nie dam bo dam 8/10 z powodu bo my?l? ?e to nie ty robi?e? jak na pocz?tkuj?cego :p
Nie ja robilem? Mozesz tak sadzic, ale zapewniam Cie, ze prace sa w 100% moje, nie sa kopiowane/ przerabiane. Sadze, ze moja prace sa 'znosne' jak na nowicjusza z racji tego, iz mam talent plastyczny i latwiej mi sie do takich rzczy zabierac. ;P

@edit 2:
Kolejny swordzik ; P... Wiem, ze to juz sie nudne staje. Teraz bede myslal nad calym teather setem xd.
miecz22.png

Wersja druga, z innym konturem, prosze o podpowiedz, ktora lepsza :p.
miecz22.png

@edit 3
Dodam leather legs w mojej wersji ; P
leatherpants.png

@edit
Kolejny item z serii 'noob items' xd
zbrojeczka.png

@edit
Kolejny FAIL... mial byc napiersnik, a wyszedl rondel, ale coz i tak Wam pokaze. ;P
napiersnik.png

@edit
Zrobilem tarcze z nudow, mysle, ze jako- tako mi wyszla ;p.
jeweleryshield.png

@edit
Napiersnik v.2
napiersnik.png

@EDIT
Chyba narazie najlepszy moj mieczyk [ ;.
zlotymiecz.png
[ladniej wyglada na czarnym tle]
zlotymieczv222.png

@edit
Dodam nowy mieczyk ; d.
miecz23421.png

Bastek98

Active User
Reaction score
1
Odp: Pixelart by gitus

Wow GZ :)
Nie?le, daje ci 9.9 na 10!
Naprawde dobrze, bardzo dobrze jak na pierwsze!
?wicz a b?dziesz zar?bisty :D
Aha spr?buj jak cieniujesz zbroje, skaka? po kolorkach odrobink? mniej.

Arteek

Advanced User
Reaction score
35

Wed?ug mnie te prace s? amatorskie, kt?re nie przynosz? jakiegokolwiek efektu opr?cz do?wiadczenia. R?b, a b?dziesz coraz lepszy.

Vix Sokol

Active User
Reaction score
2

Ten Leather Armor mi si? podoba za niego daj? ci 9/10 a poniewa? tyle nie dam bo dam 8/10 z powodu bo my?l? ?e to nie ty robi?e? jak na pocz?tkuj?cego :p

Toichi

Advanced User
Reaction score
14

Sprity ciekawe. Cieniowanie w porz?dku. Je?li b?dziesz ?wiczy? to b?dziesz w tym tak perfekcyjny jak CipSoft. Jak na razie 10/10.

Melkorn

Active User
Reaction score
7

Jak na pocz?tkuj?cego to ca?kiem dobrze, niewiele os?b za pierwszym (czy nawet pewnie 10 razem) jest wstanie zrobi? co? podobnego co trzyma si? kupy, te leather legi imo, bardzo dobrze by pasowa?y do rl tibia ale w troch? wcze?niejszej wersji (7.5 ew troch? ni?szej bo tam grafika by?a podobna)
Bronie troch? mi si? nie podobaj? (ze wzgl?du na kszta?t troch? i to, ?e wygl?daj? prawie jak wyszczerbiony kawa? stali ;d) ale je?li chodzi o cieniowanie itp to nawet ?adnie
Co do tarczy to powinna by? troch? w ciemniejszych odcieniach chyba (wygl?da prawie jakby by?a zrobiona jednym kolorem)
Co do tego napier?nika co jak sam napisa?e? wyszed? ci 'rondel' to my?l?, ?e po ma?ej edycji by?by to ?wietny pas

bazant12

Active User
Reaction score
4

Bardzo fajne pixele,nic doda? nic uj??.Co? mi si? zdaje ?e nie jeste? pocz?tkuj?cym.Jeszcze raz wielkie dzi?ki,doda?em te pixele do mojego OTS.
Daje 10/10 kolego ;)

Nightek

Active User
Reaction score
3

Twoj? 'niby' najgorsz? prace poprawi?em (pod mocowa?em lol). My?l? ?e zach?ci cie to do robienia dalszych pixel?w ;D
A o to tw?j najgorszy sword w mojej wersji:

mieczykk.png

fragarak

Advanced User
Reaction score
2

ladnie ladnie ale wiece3j odcieni dodaj do leather seta bo widze tam 2 r??ne cienie jak na pierwszy look. Pocieniuj i bdzie lepiej

Pentagram

New User
Reaction score
0

Co ja si? b?d?!
To tak 8/10 za All,
a og?lnie to ten sword na ko?cu: Zjad?e? kontury,
a na innych to wkur*** mnie ten bia?y pasek na twoich mieczach, no ale c??, ka?dy robi jak chc?.
Leather fajnie ci wyszed?. Ja nie mam ch?ci, talentu ani niczeg innego by robi? uzbrojenie.
Zbroje to z?o!

Dother

Advanced User
Reaction score
29

Prace bardzo ?adne, idealne, bajeczne.
Cieniowanie, szczeg??y, kszta?t jest na bardzo wysokim poziomie, i niczego tu nie brakuje.
Nie zapominaj o line'artach. To jedyna uwaga.
Za ten Line'art:
9/10

Status
Not open for further replies.