Siemka, chcialbym zaprezentowac Wam jedne z moich pierwszych pixeli.
Prosze o sugestywna krytyke.
Pozdrawiam,
Patryk
@edit:
Zrobilem jakas zbrojke, cos jak leather armor, tylko, ze zrobiona przeze mnie xd...
Jeszcze najgorsza [chyba] moja praca:
@edit 2:
Kolejny swordzik ; P... Wiem, ze to juz sie nudne staje. Teraz bede myslal nad calym teather setem xd.
Wersja druga, z innym konturem, prosze o podpowiedz, ktora lepsza
.
@edit 3
Dodam leather legs w mojej wersji ; P
@edit
Kolejny item z serii 'noob items' xd
@edit
Kolejny FAIL... mial byc napiersnik, a wyszedl rondel, ale coz i tak Wam pokaze. ;P
@edit
Zrobilem tarcze z nudow, mysle, ze jako- tako mi wyszla ;p.
@edit
Napiersnik v.2
@EDIT
Chyba narazie najlepszy moj mieczyk [ ;.
[ladniej wyglada na czarnym tle]
@edit
Dodam nowy mieczyk ; d.

Prosze o sugestywna krytyke.
Pozdrawiam,
Patryk
@edit:
Zrobilem jakas zbrojke, cos jak leather armor, tylko, ze zrobiona przeze mnie xd...

Jeszcze najgorsza [chyba] moja praca:

Amatorskie.. a jakie maja byc, skoro dopiero zaczynam swoja przygode z pixel artem? ;PWed?ug mnie te prace s? amatorskie, kt?re nie przynosz? jakiegokolwiek efektu opr?cz do?wiadczenia. R?b, a b?dziesz coraz lepszy.
Nie ja robilem? Mozesz tak sadzic, ale zapewniam Cie, ze prace sa w 100% moje, nie sa kopiowane/ przerabiane. Sadze, ze moja prace sa 'znosne' jak na nowicjusza z racji tego, iz mam talent plastyczny i latwiej mi sie do takich rzczy zabierac. ;PTen Leather Armor mi si? podoba za niego daj? ci 9/10 a poniewa? tyle nie dam bo dam 8/10 z powodu bo my?l? ?e to nie ty robi?e? jak na pocz?tkuj?cego![]()
@edit 2:
Kolejny swordzik ; P... Wiem, ze to juz sie nudne staje. Teraz bede myslal nad calym teather setem xd.

Wersja druga, z innym konturem, prosze o podpowiedz, ktora lepsza

@edit 3
Dodam leather legs w mojej wersji ; P

@edit
Kolejny item z serii 'noob items' xd

@edit
Kolejny FAIL... mial byc napiersnik, a wyszedl rondel, ale coz i tak Wam pokaze. ;P

@edit
Zrobilem tarcze z nudow, mysle, ze jako- tako mi wyszla ;p.

@edit
Napiersnik v.2

@EDIT
Chyba narazie najlepszy moj mieczyk [ ;.

@edit
Dodam nowy mieczyk ; d.