Wakacje tu? tu? dla gimnazjalist?w i szkol po gimnazjalnych i podstawowej macie jakie? plany na wakacje praca , wyjazd czy poprawki w szko?ach ? Chwalcie sie
Aeroklub, spanie, aeroklub, spanie, aeroklub, spanie. Starty, l?dowania, starty i l?dowania. Skoki na spadochronie, na banji i w ko?cu odwa?y? si? zarwa? do mojej idolki ;D
Cieszan?w Rock Festival pod koniec sierpnia, w mi?dzyczasie pocz?tek kursu prawa jazdy. Poza tym oczywi?cie nauka do przysz?orocznej matury i olimpiad, od czasu do czasu jakie? spotkania ze znajomymi, mo?e kr?tki ob?z za granic?...
Raczej nie zdam wi?c albo wyjazd do Holandii, albo zrobienie jakiego? kursu, w mi?dzyczasie Sunrise, jakie? wyjazdy na jezioro, alko & smoke, smoke smoke.
Ca?y lipiec praca w Anglii. Za reszte zarobionej kasy zaczynam kurs na prawko i funduje sobie pare grubych wyjazd?w nad jezioro i w g?ry
Og?lnie zapowiada si? ciekawie.
Ja si? wybieram na meeting do Jaworzna, p??niej pewnie jakie? 2 tyg. w Zabrzu, w mi?dzyczasie b?d? wybiera? si? do r??nych miast na bitwy freestylowe, tak?e du?o podr??owania przede mn?.
Bardzo czekam na wakacyjne wyjazdy z kumplami w r??ne strony Polski na szukanie ,,skrzynek" chodzi mi o geocaching
Bardzo ciekawe zaj?cie szukanie skarb?w po lasach xD
A tak poza tym czekanie na 3 sezon ale to w Listopadzie . Tak 3 sezon nie powiem czego :3 \m/ Sami zgadnijcie, albo nie . To tylko dla wtajemniczonych .
Wiele pr?b na wakacjach, nowe instrumenty no i to ,,Tourn?e po Azji"
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.