What's new

Po?egnanie

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Cze??,
Jak wiecie w dniu jutrzejszym CiamajBigos ma mnie zbanowa?. Pow?d? Ci??ka praca przy projekcie Tibia 3D.
Dlaczego nie wrzucam screen?w? gdy? trwaj? ci?g?e prace i nie zamierzam nikomu wyjawniac pozytywnych rezultat?w.
Przejd?my do rzeczy.

Postanowi?em ulotni? si? z tego ?a?osnego forum. Tak wi?c dzi?kuj? wszystkim za wsp?lne emocje, i dzi?ki takim imbecylom jak Placek czy Zheryn nie ujrzycie kolejnych post?p?w z projektu.
Ale to nie wszystko. Tibia 3D (Pod nazw? projekt "Nevolation") bedzie rozkwita? z dnia na dzie?. Podzi?kujcie Plankowi, zherynowi, bigosowi i ca?ej reszcie, kt?ra mnie obra?a?a.

W dniu dzisiejszym Verdoom ko?czy dzia?alno?c na waszym forum.

Pozdrowienia dla:
Skajowski
Tuchol
Ja.

P.S. jestem dost?pny na gg: 52574774
PP.S.
Zheryn: Powiem Ci co? z ca?ego serca. lepiej brzmi jak kto? napisze na pw "cz?owieku zamknij ten temat i nie r?b z siebie debila" ni? "ty pierdolona kurwo zapierdole cie suko won z t?d hahahahah tibia 3d hahaha"

Pozdrawiam.

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190
Odp: Po?egnanie

Prostujac twoja wypowiedz nie chce cie zbanowac, a zamknac twoj temat, bo nie aktualizujesz go od paru tygodni, a tylko piszesz ze "jutro wstawie zdjecia". Anyway szerokiej drogi, kapitanie Verdoomie

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
HahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahAHahAHahaHAHAhaHAHAhahA
Nie.
S?aby troll. Od pocz?tku chujowo ci idzie to trollowanie a dalej tego samego sie trzymasz.
Nie pozdrawiam.

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

"ty pierdolona kurwo zapierdole cie suko won z t?d hahahahah tibia 3d hahaha"

niez?e prowo
Je?eli przejmujesz si? opini? ludzi z forum, to serdecznie kurwa wsp??czuj? Ci w ?yciu. Przejebane musi by? bezbekiem, kt?ry burzy si? o byle g?wno :D

Wracaj?c do Twojego cytatu, my?l? ?e ka?dy na tym forum wie, ?e nie napisa?bym w ?yciu "z t?d", pierdolony analfabeto. Nawet nie po?wi?ci?bym sekundy, ?eby wys?a? do Ciebie pw.
elko
W og?le jakim trzeba by? baranem, ?eby pisa? po?egnanie na forum, na forum kurwa - w miejscu, w kt?rym nikt Cie nie zna XD

Last edited:

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Szkoda, liczy?em ?e jednak unreal wystartuje :(

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Szkoda, liczy?em ?e jednak unreal wystartuje :(
Unreal jest kogo? innego :D + przecie? wystartowa? tylko na single player, zobacz ?e kenor wrzuca let's playe z niego na yt xD

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Ja tam ich nie rozr??niam kto jest kto :D

HM Realovsky

Senior User
Reaction score
41

cze?? jak czapka, pa jak parasol

Last edited:
Reaction score
5

Dzi?kuj? HM Realovsky za wsparcie.
Prostujac twoja wypowiedz nie chce cie zbanowac, a zamknac twoj temat, bo nie aktualizujesz go od paru tygodni, a tylko piszesz ze "jutro wstawie zdjecia". Anyway szerokiej drogi, kapitanie Verdoomie
A jednak nie zostan? zbanowany! <jupi>
Tak wi?c prosze o zamkni?cie tematu. Moge dalej realizowa? sw?j projekt Tibia 3D.

Pozdrawiam
Ja.

Last edited:

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

?aski nam nie robisz jakimi? zj***mi ssami z projektu z kt?rego i tak g?wno b?dzie =]
Na jakiego ch**a temat zrobi?e? skoro nie zamierzasz ?adnych ss?w z projektu nie dodawa?? /facepalm

Ja jednak dalej bym prosi? o bana dla tego trolla + krzes?o elektryczne.
Poza tym skoro ?a?osne forum to wydupiaj st?d kapitanie trollu verdoomie. A[-]chuj[/-]hoj.

Vrael

Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
Reaction score
85

Nie wiem o co chodzi ale widz?, ?e tutaj wszystko po staremu ; d

Status
Not open for further replies.