• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pocz?tkuj?cy pixelart - przer?bki tibijskich itemk?w ;)

Status
Zamknięty.

Achaye

Active User
Liczba reakcji
1
Zacz??em pixelowa?, i o to co wytworzy?em ;P

Lightning boots - edycja soft boots
lightningboots.png

Icy Sword - edycja fire sword
iceswordd.png

Dragon Lord Scale Mail lub Red Dragon Scale Mail - edycja DSM
dragonlordscalemail.png

Flame SD lub Sudden Burn Rune - edycja zwyk?ego sd ;)
flamesd.png

Oczywi?cie kopiowa?em z tibia.dat/spr ale przerabia?em dok?adnie kratka po kratce ;) Chodzi?o tu g??wnie o zmian? kolor?w, przy oryginalnym kszta?cie.
Gdy troch? zaczn? ogarnia?, to wtedy podejm? si? trudniejszego wyzwania, np. Rainbow Plate Armor - edycja MPA w kolorach Rainbow Shield.

OCENIAJCIE !

Odp: Pocz?tkuj?cy pixelart - przer?bki tibijskich itemk?w ;)

A pr?bowa?e? co? od zera? w Icy Sword m?g?by? zrobi? sople w d??.... Flame SD wygl?da tylko "w miar?". Reszt? zepsu?e?....

Moim zdaniem wyszed? spoko ice sword i lightning boots jak na pocz?tek ale zepsu?e? dsm i sd ;p

Czy pr?bowa?em swoje ? Tak. Tyle, ?e pisz? z kom?rki i nie mam jak wrzuci?, ale b?d?c na kompie dorobi? kilka i wrzuc? ;-)

---Aktualizacja---

Czy pr?bowa?em swoje ? Tak. Tyle, ?e pisz? z kom?rki i nie mam jak wrzuci?, ale b?d?c na kompie dorobi? kilka i wrzuc? ;-)

W??czasz Photoshop, zmieniasz kolory w kilka sekund, ?adna filozofia. Ale bawienie si? kolorami pomaga zrozumie? cieniowanie, wi?c je?li tak ma Ci to pom?c, to r?b to jak najbardziej. Ja nie uwa?am, ?e jak zmieni? kolory to od razu musz? stworzy? galeri?, ale ok. Je?li piszesz: przer?bka, to popraw te? lineart, a nie tylko kolory, tak, ?eby to by?a Twoja wersja :)

Uploaded with

Golden Sword :D Moja pierwsza praca "od zera"

line art jaki? tam jest ale cieniowanie bardzo s?abe ;/ jest tu na forum jeden poradnik jak cieniowa? miecze i jest bardzo dobry szybko si? od niego nauczysz, m?g?by? go przeczyta? ^^

Nie sa zle, Sam jestem poczatkujacym wiec za bardzo sie nie znam na PIXELARTACH ale na pierwszy rzut oka mozebyc.

Ty tak na powa?nie z takim czym? na 4rum ? Czy to jaka? prowokacja ?

Status
Zamknięty.
Do góry