Clean-Sector
Senior User
- Liczba reakcji
- 52
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Co to za d?wi?k? Czy to mo?liwe... tak! To d?wi?k niewiarygodnych fanart?w l?duj?cych w naszych skrzynkach mailowych. Nie ma co d?u?ej czeka?, oto najnowszy, wype?niony waszymi dzie?ami, pokaz przywo?ywaczy!
Wiewi?ra Fluffy
Pizoobie ustawia Wiewi?r? Fluffy przeciwko znajomemu przeciwnikowi. Nie wa?ne, kto wygra t? walk? pluszowych tytan?w, b?dzie to na pewno bardzo s?odkie starcie.

Zew ?ow?w
Rywalizacja Kha’zixa z Rengarem, jest jednym z najcz??ciej przedstawianych przez was temat?w, co udowadnia dzie?o Fuja-waraNoMokou'a. Szkoda, ?e nie jest nam dane zobaczy? jak sko?czy si? to starcie.

Rengar Bento Box
Skoro ju? mowa o naszym ulubionym kociaku (no jest jeszcze druga po?owa Nidalee...), Reyachan serwuje nam rengarowe danie godne Cho’gatha. Ju? mam problemy z jedzeniem czego?, co si? na mnie patrzy, a co dopiero kiedy mo?e mnie zgankowa? z talerze.

Typografia „Keep Pushing”
Pomy?leliby?cie, ?e powieszenie nazw potocznych u?ywanych w LoLu, mo?e wygl?da? tak dobrze? Typografia Rowik31, podkre?la najwa?niejsz? maksym? ka?dego gracza League of Legends: nale?y cisn??! Wygl?da na to, ?e Ashe b?dzie mia?a co robi?.

Pikselowy Cho’Gath
Pikselowy Cho’Gath od Niphraima, jest r?wnie niebezpieczny w 16 bitach, jak z w pe?ni rozwini?t? superumiej?tno?ci?. Jedyne czego teraz potrzebuje ten Cho’Gath, to magnes z ty?u i b?dzie idealnym obro?com lod?wki.

(Za nasz w?asny teatr kukie?ek Pokazu, mo?emy dzi?kowa? Skeldowi i Pixel League Tumblr!) Link:
Zaloguj or Rejestracja
Teemo Zwiadowca
Co to by by? za pokaz bez ma?ego Teemo. Bardzo ma?ego Teemo. Czego brakuje mu w masie, nadrabia czystym terrorem i knowaniami, kt?re planuje przeciwko innym bohaterom. Albo to jaki jest ma?y i przymilny. To SkooterBee, wi?c kto go wie.

I to na tyle ty razem, ale przysy?ajcie nowe zg?oszenia przywo?ywacze. Tutaj mo?ecie wysy?a? swoje zg?oszenia fanart?w, figurek, robotoKog’maw?w itd. Do zobaczenia na Fields of Justice!
Link:
Zaloguj or Rejestracja
Kod:
Oryginalny temat: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/pokaz-przywo%C5%82ywaczy-102-perfekcyjne-piksele
T?umaczenie: Riot system