Pokemon Online By Faron Team !

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Online By Faron Team !

Adamex ty to m?wi?e? w tych postach o sobie 12-13-latku? Bo wida? po twojm ,?e tak si? wyra?e ,,noobskim" pi?mie, oraz stylem :p:p;)

Wszystko fajnie, all robione do momentu :D
Czuje ?e to b?dzie niewypa? :D

Co jest ? Mo?e tak jaki? neews w sprawie ots ? B?dzie, czy nie b?dzie ? Je?li b?dzie to mniej wiecej kiedy ?

Chyba po projekcie ;/, a zapowiadal sie nawet chodz przez miesi?c czasu nie wiele w tym temacie o pracach nad projektem pisano , dobrze ze ja pisze w swoim temacie czesto :).

Pozdrawiam Kregox

@Up
Chcia?aby? ;f Nie wiesz to po co ludzi ok?amujesz dzisiaj zacz??y si? close testy

M?wisz ?e Faron nie pisze w tym temacie ju?...
A jak ma pisac skoro ma bana geniuszu

Wydaje mi si? ze serwer robicie dla ludzi , wi?c powinniscie zrobic Open Beta testy aby mieli swiadomosc na czym "maja grac"

I wydaje mi si? ze Faron sam tego nie robi wi?c jedna osoba powinna sie zainteresowac graczami, a na razie zachowujecie sie jak dzieciuchy ;<

Od 13.12 s? close beta testy wi?c nie kitujcie nie chce wam sie otsa robi? nie macie czasu i nie wypali to ... Pierwsza premiera mia?a by? 20 ale dopiero testy s? wiem ?e du?o jest roboty ale wy to robicie ponad 2 miechy. Dla zorganizowanej grupy w tym dobrych mapper?w i skrypter?w a jak wspomnia? Faraon 9 os?b pracuje to w 1 miesi?c powinni?cie sie uwin?? a ci?gniecie to jak niewiem. Nie chce wam sie robi? to nie r?bcie i napiszcie bo ludzie chyba s? u kresu cierpliwo?ci : /

HAhaha cz?owieku jeste? ?a?osny! ?e Faron tu nic nie pisze to znaczy ?e ma w dupie ludzi?
Udost?pni?em mu swoje forum o Pokemon Online BR na kt?re co dzie? zagl?da 70-90 ludzi i dochodzi po 25+ Tam wszystko jest pisane wi?c na prawd? zamknij si? ju? i nie oczerniaj projektu zajmij si? swoim Pr0 El0... jeszcze raz napiszesz co? ?e projekt nie wyjdzie czy jako? inaczej go oczernisz dostajesz report

@Up
Nie wiesz? Morda
Testy zacz??y si? wczoraj - na razie Close dla Team - Nast?pnie dla All
Jak ci nie pasi zr?b W?asny w 1 miesi?c pr0 elowcu albo spierdalaj do Edline....

Ostatnia edycja:

wes sie wyluzuj bo sam pokazujesz swoja nirzszosc takim pruciem sie nie osmieszaj sie bez kitu wypali czy nie to wasza sprawa a newsy powinniscie nonstop pisac choc by z szacunku do zainteresowania sie ludzi wobec waszego projektu .... i na stronce samo to ,, JUZ 20 GRUDNIA !! '' (Pokemon Online) mowi za siebie ze macie opuznienia i wlasnie za brak info ludzi maja prawo sie pruc

Po 1 bed? pisa? co uwa?am za s?uszne w tym temacie gdy?, mam takie prawo ;) wa?ne aby nie odbiega? od tematu a nie mam zamiaru. I nad serwerem nie wida? ?ADNYCH post?p?w, a je?eli tam jest naprawde pracuj? 9 osob to macie bardzo s?aby zesp??.

A na temat tych waszych beta testow to ja slysze ho ho ho <lol2>, i nic sie w nich nie zmienia xD
Wydaje mi si? ze inni robi? bardziej dopracowane serwery pokemon i szybciej im to idzie chod? robi? w mniej os?b

Ostatnia edycja:

Ludzie b?d?cie cierpliwi wyjdzie to wyjdzie a jak nie to zbior? kilku koleg?w i spr?bujemy zrobi? w?asnego ots :p

Lepiej ?eby ots wyszed? p??niej, wtedy b?dzie bardziej grywalny xD

Ostatnia edycja:

Co? mi si? wydaje ?e kolejny niewypa? si? szykuje...

Ale mog?em nie m?wi? ?e spr?buje zrobi? bo p??niej znowu b?d? takie k??tnie na forum.:rolleyes:

Czyli nie ma co liczy? na start serwera ? Szkoda...

Te grafiki potwor?w 4/10.
Tak samo jak Naruto i Wodbo brak pochylenia!

@up
A jest napisane ?e wyszed? ??
Autor tematu dosta? bana zamiast zrobi? sobie new usera to on si? gdzie? kisi i o niczym nie informuje my?l? ?e to END projektu ...

Pisa?em do niego na GG ju? chyba z 4 razy ale nie odpisuje.
ja tez my?l? ze to koniec projektu :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry