• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Polnix] Gallery

Status
Zamknięty.

Polnix

Advanced User
Liczba reakcji
116
Z powodu znudzenia mi si? oceniania Was postanowi?em si? postawi? na Waszym miejscu - w roli mappera. Jestem pocz?tkuj?cy ale nie licz? na wyrozumia?o?? - oceniajcie mnie tak jak ja Was ocenia?em ... Nie b?d? k?ama?, ?e b?d? dodawa? prace regularnie bo robi? jak mam wen? ...

jaka? tam wysepka ...

widok na ca?o?? ...

uo0003m.jpg

pi?terko ...

uo0002y.jpg

parter ...

uo0001e.jpg

uo0004h.jpg

pozdro i zapraszam do komentowania i oceniania [ka?dy warto?ciowy komentarz nagradzam reputacj?]

Odp: [Polnix] Gallery

Prace proste i s?abe. Wida? autoborder. Mo?na si? dopatrze? kilku bug?w. Mogle? doda? wi?cej k?pek trawy i troche pomy?lec przy rozstawianiu drzew i krzew?w, bo wog?le si? to kupy nie trzyma. Tak jak na pocz?tku pisa?em, s?abo. 3/10

Fasii praca niesko?czona bo jeden z u?ytkownik?w nalega? abym co? da?... popracuj? jeszcze nad ni?, dzi?ki za wszystkie rady

zapraszam jeszcze raz do komentowania :) [dzisiaj mo?e nast?pna praca]

mo?e kto? da jakie? rady ??

Ostatnia edycja:

Za ma?o natury, brak szczeg???w i og?lnie praca nie przedstawia nic ciekawego...
2/10

Praca bardzo s?aba, wykorzysta?e? autoborder przy robieniu ground?w, uczynio?o to map? bardzo kwadratow?, chocia? widac, ?e chcia?e? to zamaskowac, ale niestety autoborderem tego nie zrobisz.

Pope?niasz b??dy przy stairsach i robieniu border?w skalnych, z tego co widze to nawet nie wiesz, ?e autoborder do ska? jest, ale nie powiem ci jak go u?ywac, bo autoborder to z?o.
Praca ma?o szczeg??owa i nie przedstawia nic ciekawego, ale dam ci 6/10, bo wiem, ?e si? starasz.

Ps. Dzi?ki za wstawke, mappuj dalej! Jak chcesz to wpadnij do mnie to cie podszkole xD.

Witam. No wi?c praca bardzo s?aba (przepraszam ale taka prawda ;<). O wiele za ma?o szczeg???w oraz co tak?e jest wielkim minusem, autoborder. Hmm, wi?cej raczej nic do powiedzenia nie mam. Czytaj poradniki i odrzu? od siebie autoborder a twoje prace b?d? na pewno lepsze.
Pozdrawiam.

dzi?ki za wszystkie dotychczasowe komentarze, rady i zapraszam do nast?pnych :)

dla od?wie?enia

beztytuucmu.jpg

ps. wiem, ?e grzybek zgapiony ale mi si? podoba ;p

Grey Fox no chyba dobrze, ?e nie ma "szczegu??w"

Ostatnia edycja:

Mapy s? bardzo prosto zbudowane, z ma?? ilo?ci? szczegu??w.
w ostqatniej pracy nie podobaj? mi si? te p?on?ce grzyby niee

W ostatniej pracy dodaj jakie? ma?e ska?ki, ?wiru troszeczk?, zr?b jeszcze jedno "pi?tro" (popatrz na prace innych) i b?dzie wszystko ?adnie ;]
Czekam na dalsze prace.

zbli?a si? weekend wi?c co? dodam, a teraz zapraszam do komentowania i radzenia ....

W ostatniej pracy doda?e? z?e grzyby.Takie powinny si? znale?? na terenach bagnistych.
Autoborder ?mierdzi, wy??cz.Prace s?abe, ale mam nadzieje, ?e si? poprawisz.

1. praca troch? pusta. M?g?by? doda? troch? ro?linno?ci i mo?e powi?kszy? pla??, a 2. troch? ma?a. My?l?, ?e podziemia b?d?/s? o wiele wi?ksze.

A wi?c tak wy??cz auto border w??cz poradnik z natur? poucz si? troch? i stawiaj grzybki !! :D tak jak kto? up napisa? nie podoba mi si? p?on?cy grzybek

prosz? o zamkni?cie tematu
pow?d zbyt ma?o czasu.

Status
Zamknięty.
Do góry