What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Inne Pomoc pokemon ots

Status
Not open for further replies.

AKProz

Banned
Reaction score
0
Czy wie ktos jak dodac pokemony 3 generacji np. rayquaza diagla itd?

Prosil bym o szybka odpowiedz ;/

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Reaction score
117
Odp: Pomoc pokemon ots

Zn?w chcecie kopiowac pd no c??... Sprite Editore + Dat Editor + Grafiki tych pokemonow + Troche lua

Arkam

Forum friend
Reaction score
180

+po co wprowadza? 10,15,20 generacji skoro nawet jedna z nich nie jest dobrze zrobiona, 0 balansu ;/ ;/ so sad

Fardos

Senior User
Reaction score
30

+po co wprowadza? 10,15,20 generacji skoro nawet jedna z nich nie jest dobrze zrobiona, 0 balansu ;/ ;/ so sad

To i tak b?dzie wygl?da? tak ?e pokemon na 150 + 50 (taki full boost) b?dzie miota? ka?dego innego...niestety nie da si? zrobi? idealnego balansu a bez nowych pok?w ludzie nie b?d? grali bo po co skoro mog? gra? z nowymi gene? to jest ca?y sens dodawania ^ ^ x D

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

pewnie sporo jest tych pokow nowej generacji. musisz wziac dat,spr editor w lape i wklejac do swojego clienta te grafiki co ci zajmie duzo czasu. nie ma czasem jakiegos gotowca z ta generacja w necie?

Arkam

Forum friend
Reaction score
180

To i tak b?dzie wygl?da? tak ?e pokemon na 150 + 50 (taki full boost) b?dzie miota? ka?dego innego...niestety nie da si? zrobi? idealnego balansu a bez nowych pok?w ludzie nie b?d? grali bo po co skoro mog? gra? z nowymi gene? to jest ca?y sens dodawania ^ ^ x D

Pracowa?em nad balansem przy 2 najwi?kszych projektach Pokemon Ots wi?c nie m?w mi, ?e si? nie da.
Wejd? na pokexgames.com a potem mi powiedz, ?e nie da sie idealnego balansu zrobi?... A dodawanie nowych rzeczy, gdy jeszcze stare s? niedoko?czone jest sko?czonym idiotyzmem ?amanym przez debilizm. + Je?eli nie znasz autorze tematu takich podstaw to nie bierz si? za stawianie serwer?w, bo przez takie w?a?nie osoby rynek OTS w Polsce dzi? wygl?da jak wygl?da...

AKProz

Banned
Reaction score
0

Ale czy mogl ktos powiedziec Gdzie co trzeba pozmieniac bo grafike mam , i data/pokes/Rayquaza.xml tez tylko niewiem gdzie pozmieniac zeby dzialal na nim lvl i tez pokedex i catch

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Zerknij do dzia?aj?cego pliku pokemona, skopiuj to i zmie?, pewnie te? b?dziesz musia? ustawia? tam, gdzie masz actions do pokeballi i pokedexa.

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Jeny, po co tacy ludzie stawiaj? serwery.
Przecie? to podstawy edycji serwera.
Naucz si? najpierw dobrze funkcjonowa? silnikiem.

@Topic,
Jakiego silnika u?ywasz?

AKProz

Banned
Reaction score
0

milo by bylo gdyby chociasz ktos pomogl gdzie mam pozmieniac pliki prosze o odpowiedz

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

milo by bylo gdyby chociasz ktos pomogl gdzie mam pozmieniac pliki prosze o odpowiedz

Przecie? pisa?em ci : Zerknij do dzia?aj?cego pliku pokemona, skopiuj to i zmie?, pewnie te? b?dziesz musia? ustawia? tam, gdzie masz actions do pokeballi i pokedexa.

PS : Gramatyka, ortografia, interpunkcja

Grafiki w SPR, Elementy jako obiekty outfit?w w DAT, Pokemony tam gdzie masz Pokemony. Je?eli b?dziesz wypytywa? o takie rzeczy jak "Gdzie jest SPR/DAT/Pokemony/actions/pokeball/pokedex" to daruj sobie z jakimikolwiek pr?bami robienia OTS?w i wr?? jak zdob?dziesz wiedz? wymagan? do tego.

AKProz

Banned
Reaction score
0

Advent child dzieki ze chociasz ty mi pomagasz.. ja juz na temat ots duzo wiem ale to moj pierwszy pokemon ots i chcial bym sie troche dowiedziec na temat pokemonow .

Status
Not open for further replies.