What's new

Pomoc z hackowaniem -b?ad przy generatorze

Status
Not open for further replies.

Gribson

New User
Reaction score
0
siemano mam taki problem, miesi?c temu kupi?em licencje na i jest elegancko juz na allegro pierwsze scrolle sprzedaje, ale od update ktory wyszedl wczoraj mam problem bo wyskakuje mi jakis blad w generatorze...

spyta?em si? ju? tam na forum, ale postanowi?em te? tutaj ?eby by?o szybciej, prosz? o pomoc ! daje +

Vanzil1

Active User
Reaction score
6
Odp: Pomoc z hackowaniem -b?ad przy generatorze

wystarczy tylko net framework 4 pobra? z neta ;p

PS. Dobry projekt, te? kiedy? si? na nim bawi?em ;p

Gribson

New User
Reaction score
0

okej ju? to robi? i napisz? czy dzia?a ;p
D?ugo si? w to bawi?e? i na RL czy raczej na otsach siedziales? ;] bo ja dopiero zaczynam

Vanzil1

Active User
Reaction score
6

to projekt dobry dla pocz?tkuj?cych, bawi?em si? nim na otsach typu shadowcores i realu a teraz po paru miesi?cach si? przenios?em na ciut dro?szy, 250z?/miech ;] ale tutaj chyba nie mo?na o tym rozmawia?

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

glupoty gadacie.. to sami oszusci.. mialem duzo na koncie to sie skusilem i wyslalem smsa za 20zl i mnie oszukal gosc. nie wchodzic nawet na ta strone;d przeczytajcie regulamin a jeden z punktow glosi ze zalozyciel moze przerwac projekt w kazdym momencie bez podania przyczyny. dziwne prawda? ten moment nastapi gdy podasz kod wlascicielowi :D

Vanzil1

Active User
Reaction score
6

ja kupowa?em dzia?a?o, aktualnie kolega korzysta z tego projektu bo mu poleci?em jemu te? dzia?a, autorowi tematu te? dzia?a, a Ciebie oszuka?? dziwne ;d PS. P?atno?? przez sms by?a dost?pna z tego co pami?tam przez 2dni ale nie za 20z? tylko za 30, a co do regulaminu jest to raczej dla jego bezpiecze?stwa, w projekcie z kt?rego korzystam jest niemal identyczny. Trzeba zrozumie? ;]

Xevixo

Advanced User
Reaction score
95

Hakiery jebane ;c

Status
Not open for further replies.