• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Pomocy problem z komputerem

Status
Zamknięty.
Mam tego kompa ju? 4 lata i nie by?o z nim problem?w ale moja mama lubi sobie pogada? przez skaypa przez kamerke mialem zrobionom kamerke ale po wgraniu nowego systemu musialem robic to od nowa ale sterownik byl pod sp2 a ja juz mam sp3 i nic mi niechce wchodzic mama na upartego szukala tego sterownika i ?ciagne?a jakis program o nazwie super sterownik powiedziala ze to uniwersalny sterownika ale niebylem pewny wiec sprawdzilem okazalo sie ze ten program tylko aktualizuje sterowniki i po tym czasie zacz?l mi sie psu? komputer gubi? pliki mial problem z boot.ini mialem fife 11 ona potem tez pszestala dzialac kupilem sobie harrego pottera ksi??e p??krwi wogule niechce sie w??czy? muzyka sie tnie zacina sie wszystko nawet fifa 07 niechodzi sprawnie prosze o pomoc oto parametry komputera:
System:
WindowsZ
Modyfikacja: Windows XP Pro
Wersja:Finalna 2009
Dodatek Service Pack 3

Komputer:
AMD Athlon(tm) 64 Pocessor 3000+
1.81Ghz
1.00GB RaM
Nvidia 7300GT

Prosze o pomoc kazdy przydatny post nagrodze reputem

Our partners and their custom servers:

Odp: Pomocy problem z komputerem

Super sterownik to naci?gacze, jak nie wy?lesz sms to nic nie dostaniesz, po wys?aniu te? chyba... reinstall systemu polecam.

tez tak myslalem trudno jaki system polecacie? i jeszcze jedno jak skanowalem OTL to wyskoczyl b??d ss niedam bo mam wolny net opisze to wyskoczylo okienko o nazwie System Windows Brak dysku
Exception Processing Message c0000013 Parameters 75bf7c 4 75b3bf7c 75b3bf7c o co chodzi?

@HateThisSite
Jak za ka?dym razem tak robisz jak masz problem to pozdro :)

@topic

Spr?buj uruchomi? OTL w trybie awaryjnym i ustawi? wed?ug opisu jaki poda?em w tamtym temacie

Na pewno mo?esz wej?? do trybu awaryjnego ale chyba nie wiesz jak to zrobi? wi?c masz tutaj link do opisu

Dobra Cz?eku najlepiej moja rada zr?b formata od nowa zainstaluj neta ;D.
?ci?gnij program i on Ci wyszuka wszystkie sterowniki i ?ci?gnie.

A inaczej to przeskanuj system combo fixem (jeba? logi) zawsze przez ten program mi si? wszystko samo naprawia.

Z mojej strony to tyle

@Sutesas
To mo?e jeszcze jebnij m?otkiem i mo?e samo si? naprawi?
Jak nie znasz dzia?ania combofix'a i u?ywasz go od tak, to powodzenia :)

A pr?bowa?e? przywr?ci? system do stanu sprzed instalacji ster?w? Za combofixa si? nie bierz sam. Opisz problem na jakim? innym forum informatycznym (np. pcformat), powinni Ci pom?c.

@up and all
Posiadam System:
WindowsZ tak jak mowie to niejest normalny system xp i nierobi sie systemu awaryjnego tak jak w xp i nieda sie przywr?cic systemu napewno sie nieda
Nights jesli jestes tak przydatnu jak ''kawalek zuzytej gumy'' a wiesz co mozna z ta gum? zrobiC?

Ostatnia edycja:

@Koleczek
Nie wiem czy wiesz ale sp jest dany po to aby za?ata? dziury :)
@topic
Spr?buj przeskanowa? tym programem u?ywaj?c tego pliku
lub

A jak nie to wejd? w tryb awaryjny i odpal OTL

Dobra wiem juz o co chodzilo ale teraz jak wl?czam kompa to robi ''pii'' czyli tak jak zawsze ale gdy czyta albo to chyba przed czytaniem dysku tak jak zawsze takie napisy na czarnym tle i na dole pisze
Boot CD/DVD
Cos po angielsku ale se przetlumaczylem czyli jest cos o awarii dysku i mam wybrac stacje dysku

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom