What's new

Ponury Dzie? Tibijczyka

Status
Not open for further replies.

Jack

Senior User
Reaction score
59
Witam, przedstawiam wam fil " Ponury dzie? Tibijczyka" Ten film przedstawia, kt?ry? z was uzale?nionych od Tibi, kt?rzy padn?, lub inne typu tego rzeczy. Ludzie jak padn? to naweet potrafi? zrobi? krzywd? rodzic?. Przestrzegam, ?eby?cie tak nierobili.

Ps. Przepraszam za 2 tematy tego samego typu. Zrobi?em to przezprzyadek, a niemog? usun?? jednego z nich, wiec prosz? moderator?w o usuni?cie

Last edited:

Ka?ka

s?odki kucyk
Reaction score
54
Nie robi? krzywdy rodzic? > ;
Filmik zrobiony przez jaki? tibijskich " frajer?w ", nie maj? na co pieni?dzy wydawa?, tylko na nowego kompa?>.<

Jack

Senior User
Reaction score
59
Wiesz? Nie m?wie, ?e ty robisz krzywd?, ale jak kto? jest strasznie uzale?niony to potrafi mamie, lub tacie waln??. By? kiedy? przypadek jak matka wyl?czy?a synu komppa to on jej krzes?em zajeba?, wi?c to mo?e takie co? przedstawia.

Vinci

Active User
Reaction score
0
Ma?a poprawka. Nie pisze sie "rodzic?" . To tak na przyszlosc :) pozdrawiam i fajny filmik :):p

Xayy

User
Reaction score
0
yyy, rzal i bul xd i nie wiem co wi?cej powiedzie? ;]

Btw. Mo?e mi kto? poda? tytu? piosenki za zako?czenie? Z g?ry thx.

M

MatriX

Guest
a pfff film jest do bani wogule o co w nim chodzi oto ?e rozwalaj? komputer poco dawa?e? tutaj ten film????:confused::confused::confused: 00000000000000000/10

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Reaction score
51
"tibia.pl przedstawia" ?a?osne >.< Nie tylko robi? krzywd? rodzicom, ale i kolegom. W Rosji by? przypadek, ?e kole? zastrzeli? kolesia, bo mia? z nim wojn? w Tibii. Natomiast w Brazylii kolega poci?? koleg?. Niewiem, co chcia?e? tym sposobem pokaza?, bo wystarczy wzi?? stary komputer i zacz?? w niego wali?, a p??niej mie? super lans, ?e wrzuci si? go na tibia.pl ...

Czarny

User
Reaction score
1
Wiesz? Nie m?wie, ?e ty robisz krzywd?, ale jak kto? jest strasznie uzale?niony to potrafi mamie, lub tacie waln??. By? kiedy? przypadek jak matka wyl?czy?a synu komppa to on jej krzes?em zajeba?, wi?c to mo?e takie co? przedstawia.

Co masz na my?li m?wi?c zajeba? ? zabi? czy po prostu uderzy? ?

@topic

By? to pokaz co mo?e zrobi? noob jak padnie w tibi ^^

p.s i do tego kto? ma ten sam pseudonim co ja ^^

Jack

Senior User
Reaction score
59
Co masz na my?li m?wi?c zajeba? ? zabi? czy po prostu uderzy? ?

@topic

By? to pokaz co mo?e zrobi? noob jak padnie w tibi ^^

p.s i do tego kto? ma ten sam pseudonim co ja ^^

Chodzi g??wnie, ?e dzieci/doro?li uzale?niaj? si? od Tibi i mog? zrobi? krzywd? ludziom ze swojego otoczenia. Mi si? wydaj?, ?e takie co? to przedstawia.

NIkomu si? nie podoba, to prosz? o zamkni?cie Tematu. Pozdrawiam, Jack Kamus

edzio13

Active User
Reaction score
5
#up
Masz racje za du?o ludzi uzale?nia si? od Tibii... Przez co wynikaj? k?opoty takie jak wymieni?a Andzia..

Xayy said:
Btw. Mo?e mi kto? poda? tytu? piosenki za zako?czenie? Z g?ry thx.
Millenium - Day After Day

Demeroth

Forum friend
Reaction score
79
Kto? tam up powiedzial, ze tak wygladaja "nooby" jak padna.
Ja sie z tym nie zgodze. Noob to co innego. Taka osoba jest osoba o slabej psychice...

Co do filmu, no coz... W kazdej grze wystepuja takie przypadki gdzie jedni drugich bija, a nawet zabijaja...

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
Moim zdaniem filmik ciekawy, pokazuj?cy czasami prawdziwe oblicze Tibii. Niestety cz?sto bywaj? lagi za co CipSoft nie ponosi odpowiedzialno?ci a niestety tylko ty. :cool::rolleyes:

Kolacjetr

Active User
Reaction score
3
Heh nawet si? troch? u?mia?em przy tym filmie

M?j (kolega) rozwali? monitor po przegra? ostatni? misj? w GTA San andreas wi?c ten film te? czego? uczy

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Lol, to jest jaki? shit. Te dzieci sk?d oni s?? Z Tworek, Gniezna? Ani nie ?mieszne, ani nie g?upie, delikatnie m?wi?c za przeproszeniem "pojebane".

@offtopic

"zdobyuem tszysta postuf chura"!

Lixxi

User
Reaction score
0
te? to chcia?em zrobi? gdy pad?em na Ani na Harmoni!!:D:D:D dlatego gram na ots'ach:cool::cool:

Reaction score
0
LoL widzieli?cie ten filmik ?

Widac jakie? dzieci znalaz?y na ?mietniku rozwalony komputer .... Porzyczyli pa?ki i rozwalili to co? (kompa) . Nudz? mnie takie filmiki o na?ogu... .Ale prawda jest prawd? .... Tibia to uzale?nienie .... .

Matare

User
Reaction score
0
Co za debile, znale?li starego kompa rozlecianego na ?mietniku i pokazuj? co to nie ja. Film nie ma sensu jest do bani. Tibia jest bardzo fajn? gr? tylko potrzeba mie? mocn? psychik? ?eby w ni? gra? i tyle...

Yassi

New User
Reaction score
0
Nie robi? krzywdy rodzic? > ;
Filmik zrobiony przez jaki? tibijskich " frajer?w ", nie maj? na co pieni?dzy wydawa?, tylko na nowego kompa?>.<

Skoro tak my?lisz to musze Ci powiedzie? ?e jeste? idiot? :)

Na 100% te pr0 rUx ivUl Hoolig4nsy zniszczy?y ?adny dzia?aj?cy komputer ?eby zrobi? filmik na youtube.

Co do filmiku - ?a?osne ,tak jak wszystkie inne filmiki tym podobne.Dzieciuchy

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
Ten filmik to parodia uzale?nionych od Tibii dzieci...

znale?li starego kompa rozlecianego na ?mietniku

Mo?e jestem ?lepy, ale to wygl?da jak sama obudowa...

Yassi said:
Skoro tak my?lisz to musze Ci powiedzie? ?e jeste? idiot?

"idiotk?" je?li ju? ; )

Dla mnie ten filmik jest tak g?upi, ?e a? ?mieszny ; )

Status
Not open for further replies.