Sinner
ChoSen|One
- Liczba reakcji
- 52
W poradniku tym, poka?e wam jak zmieni? sobie bronie w CS.
A wi?c zaczynamy!
1.Wchodzimy na stron?
2.Wciskamy Skins.(nie spos?b tego nie zauwa?y?)
3.Szukamy CS 1.6(lub jaka? inn? gr?, w zale?no?ci do jakiej gry potrzeba nam modeli)
4. Wciskamy np. Ak-47(Ka?ach u terro)
5. Patrzymy po SS ach na wygl?dy broni.
6. Je?eli dany model przypadnie nam do gustu naciskamy na obrazek, a nast?pnie zielony napis DOWNLOAD.
7. Zapisujemy na kompie (byle gdzie)
8. Wypakowujemy, a rozpakowany plik .mdl dajemy do valve/cstrike/models (je?eli plik si? zast?puje to znaczy, ?e dobrze wkleili?my)
Czasem pliki posiadaj? jeszcze sound wtedy dodajemy d?wi?k t? sam? ?cie?k? tyle, ?e zamiast models to sound/weapons
Uwaga!
Czasem pliki s? w jaki? spos?b zbugowane i przy dochodzeniu do gry pisze np.
Bla bla bla Ak-47.mdl, wtedy nale?y ?ci?gn?? inny wygl?d i zast?pi?, b?d? po prostu skopiowa? podstawowy wygl?d, dlatego te? zalecam skopiowanie models i sounds.
Poradnik jest mojego autorstwa, mam nadziej?, ?e jest przejrzysty jak co? prosz? o kontakt w tym temacie.
Je?eli b?dzie trzeba to jutro wstawi? wi?cej SS'?w.
A wi?c zaczynamy!
1.Wchodzimy na stron?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
2.Wciskamy Skins.(nie spos?b tego nie zauwa?y?)
Zaloguj or Rejestracja
3.Szukamy CS 1.6(lub jaka? inn? gr?, w zale?no?ci do jakiej gry potrzeba nam modeli)
Zaloguj or Rejestracja
4. Wciskamy np. Ak-47(Ka?ach u terro)
5. Patrzymy po SS ach na wygl?dy broni.
6. Je?eli dany model przypadnie nam do gustu naciskamy na obrazek, a nast?pnie zielony napis DOWNLOAD.
Zaloguj or Rejestracja
7. Zapisujemy na kompie (byle gdzie)
8. Wypakowujemy, a rozpakowany plik .mdl dajemy do valve/cstrike/models (je?eli plik si? zast?puje to znaczy, ?e dobrze wkleili?my)
Czasem pliki posiadaj? jeszcze sound wtedy dodajemy d?wi?k t? sam? ?cie?k? tyle, ?e zamiast models to sound/weapons
Uwaga!
Czasem pliki s? w jaki? spos?b zbugowane i przy dochodzeniu do gry pisze np.
Bla bla bla Ak-47.mdl, wtedy nale?y ?ci?gn?? inny wygl?d i zast?pi?, b?d? po prostu skopiowa? podstawowy wygl?d, dlatego te? zalecam skopiowanie models i sounds.
Poradnik jest mojego autorstwa, mam nadziej?, ?e jest przejrzysty jak co? prosz? o kontakt w tym temacie.
Je?eli b?dzie trzeba to jutro wstawi? wi?cej SS'?w.
Ostatnia edycja: