• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PoszuKiwany Mapper !! [RL MAP DEDYK]

Status
Zamknięty.

Bezimienny08

New User
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich u?ytkownik?w tego forum mam przyjemno?? og?osi? rozpocz?cie do projektu OregonOTs za otwarte.

W tym temacie b?dziemy poszukiwa? os?b do naszego projektu z RL MAP jak na razie potrzebni s? tylko Maperzy. Je?li b?dziemy potrzebowa? kogo? innego na inne stanowisko to zaraz was poinformujemy.

* Co? o projekcie?

Projekt oparty jest na RL MAPIE jak ju? pisa?em wy?ej jak na razie znajduj? si? na niej wy??cznie miasta podstawowe te wszystkim bardzo dobrze znane. Lada dzie? zostanie doklejone miasto Gengia. Serwer jest bardzo dobrze dopracowany pod wzgl?dem quest?w jak i skrypt?w w konsoli niemamy ani jednego b??du. Posiadamy serwer Dedykowany !! wi?c nie macie co si? martwi? ?e projekt tak szybko upadnie. Naszym zadaniem jest postawienie takiego serwa z RL MAP jakiego jeszcze niema na Open Tibia Serwer.

* Kogo Potrzebujemy?

Mappera:
* sta? nie gra roli, wa?ne, aby mapy by?y dopracowane
* wszechstronno??
* minimalna znajomo?? j?zyka angielskiego
* minimalna znajomo?? RL MAPY

* Wynagrodzenie:

* Posada na serwie [GM-GOD]
* Posada na forum
* Posada na vt
* Przy dobrych zarobkach % z sms shopu (jak narazie nie gwarantowane)

Jeste? zainteresowany? to pisz podanie i nie czekaj na innych poniewa? lada dzie? jest start serwera i to w?a?nie ty mo?esz doda? w?asny pomys? do projektu.

* Podanie:

* Imi?:
* Przyk?adowe Prace:
* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? Udzia?:
* Dlaczego W?a?nie Ty:

Pozdrawiamy Ekipa OregonOTs

Odp: PoszuKiwany Mapper !! [RL MAP DEDYK]

*Imi?:Aleksander(Olek)
*Numer GG:8139089
*Przyk?adowe Prace:sam prowadzi?em w?asne Open tibia servery , i urozmaicanie mapy np. inna pod??g? juz co? daje. i oczywiscie to nie znaczy ze umiem tylko zmieniac pod?ogi :P
*W jakim Projekcie Mia?e? Udzia?:Przez 2 Tygodnie robi?em mape Gamelii. Ale jak zakonczylem projekt , wzieto go i mnie wyrzucono z teamu.
*Dlaczego w?a?nie ty:Sadze ze mam fajne pomysly, i pogl?d estetyki co jest bardzo wa?ne.

Mapper,Mog? takze pilnowac aby nie uzywano botow bo system sam wszystkiego nie zdola zrobic, i tez pomagac osoba ktore beda gra?y :)
Imi?: Dariusz (Daro)
numer gg :28843696
Przyk?adowe Prace : Mialem ots razem z kolega ale to nie byl dedyk, gralo po 40 osob az pozniej cos sie stalo z jego komputerem wiecjuz nie bylo otsa, ja na nim robilem mapki a kolega staral robic sie skrypty. Najwiecej to robilem questow, domkow i expowisk...
Dlaczego wlasnie ja?: To nie odemnie zalezy jesli spodobaj? Ci sie moje gesty prosze bardzo a jesli nie to trudno... Jest wiele ots-?w na tym ?wiecie :) wiec czekam na wiadomosc na gg o informacji czy zostane przyjety czy nie z gory dziekuje.

* Imi?:Tomasz
* Numer GG:24072476
* Przyk?adowe Prace:Mam ich bardzo ma?o, bo jak na razie edytowa?em sobie mapki. Moj? aktualn? prac?, jest w?a?nie projekt RL Mapy z nowymi wyspami.
* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? Udzia?:W ?adnym wi?kszym. Pomaga?em troch? przy tworzeniu paru ots?w, na kt?rych gra?o po 100-150 os?b.
* Dlaczego W?a?nie Ty:Angielski znam bardzo dobrze(ucz? si? 6-7 lat), jestem ch?tny do pracy w zespole, jestem kreatywny, pomys?owy. W g?owie tkwi mi bardzo du?o pomys??w na nowe wyspy. Robi? estetyczne mapy, dopracowane!! Jest tylko 1 problem, robi? w weekendy, ale wtedy po?wi?cam si? ca?kowicie. Dodam, ?e w tibi? gram 5 lat, wi?c znajomo?? rl mapy jest ! Dzi?kuj? za przeczytanie moje podania.

*Imi?:Waldek
*Numer GG:3553028
*Przyk?adowe Prace:sam prowadzi?em w?asne Open tibia servery , i urozmaicanie mapy np. Inna logo, inne sciany podlogi i takie tam.
*W jakim Projekcie Mia?e? Udzia?:Przez 1 Tydzien robi?em mape Galany. Ale jak zakonczylem prace , to mnie wyrzucono z teamu.
*Dlaczego w?a?nie ty: Mam duzo pomys??w i fajne Projekty.

Do wszystkich was wy?ej napisa?em ju? na gg czekam na wasz? odp.

* Kogo Potrzebujemy?

Mappera:
* wszechstronno??

Ju? w poniedzia?ek wielki start zach?camy co pisania poda? od teraz podanie bez przyk?adowej pracy nie b?dzie brane pod uwag?.

Od?wie?am

* Kogo Potrzebujemy?

Mappera:
* wszechstronno??

Serwer ju? pracuje jak narazie gra bardzo ma?o player?w wi?c potrzebujemy bardzo szybko ogarni?tego mappera pozdrawiam.

Jako i? nie chce mi si? wkleja? tutaj formularza, napisz na gg: 8926343, pogadamy "na szybko" ; )
pozdro

* Imi?: Radek
* Numer GG: 11285964
* Przyk?adowe Prace: Nie mam zadnych ale moge zrobic
* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? Udzia?: huntera.pl
* Dlaczego W?a?nie Ty: Huntera.pl by? to TOP server gra?o na nim duuu?o os?b. By?em tam mapperem, wi?c my?l? ze si? nadaje ;)

* Imi?:Krzysztof
* Numer GG:4819548
* Przyk?adowe Prace: Nie mam, mapowa?em ostatnio ponad p?? roku temu, od tamtej pory robi?em formata.
* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? udzia?: Mapowa?em kiedy? na paru ma?ych ots 30-40 osobowych
* Dlaczego Ty: chcia?bym zosta? maperem poniewa? mam wiele ciekawych pomys??w, i nic nie robie na odp*****ol. Znam wszystkie opcje Map Edytora, i potrafie stworzy? ca?kiem ciekawe miejsca z klimatem.

tu macie jeden z lepszych ots?w, naprawde? polecam : ]

Imi?:Tomasz
Numer GG:12052035
Przyk?adowe prace :Tu moja nuda sorry nie dopracowana , bo czasu nie mia?em:/
72775592.jpg

W Jakim Projekcie Mia?e?/a? udzia?: By?o full tych projekt?w , ale jak zwykle zreszt? nie wypa?y , raz robi?em rl mape xD.
Dlaczego Ty: Bo ostatnio mi si? nudzi ,robie po trochu sobie RPG Server , ale malutko i tylko wtedy jak niema nic do roboty :/ a tak to moge po?wieci? temu troche czasu wraz z tym wni?s? bym par? pomys??w. :)

Status
Zamknięty.
Do góry