What's new

Poszukuję Poszukuj? os?b do stworzenia serwera (odp?atnie)

razomet

New User
Reaction score
0
Witam nazywam si? Bartek mam 21 lat.

Przejd? od razu do rzeczy .
Poszukuje:
-osoby kt?ra skonfiguruje serwer pod aktualnie mo?liwie najnowszy klient tibi (oczywi?cie dedykowany ,dobrze by by?o aby taka osoba wiedzia?a co gdzie najlepiej dzia?a)
-osoby kt?ra postawi stron? internetow? pod ten serwer
-osob? ktora zajmie si? konfiguracja serwera wszelakich zmian jakie b?d? tylko chcia? w nim zmieni?
-osobe odpowiedzialn? za zabezpieczenia serwera przed botami crackami ddosami
-mapera kt?ry b?dzie robi? lokalizacj? jakie tylko bed? mi potrzebne oczywi?cie za dodatkowe dogadamy si? tylko i wy??cznie nowo?ci ?adne ctr+c ctr+v

Najwa?niejszy punkt !! P?atno??
P?ac? za wszystko z w?asnej kieszeni nie macie doczynienia z osob? kt?ra ma par st?wek w kieszeni i my?li ?e zawojuje ca?y rynek
wiem do czego zmierzam i mam zamiar m?j projekt zrobi? tak jak powinienem moze dziwinie to brzmi z uwagi na to ?e wszystkim zajmowa? b?d? sie osoby kt?re wybior? w skr?cie b?d?
iwestorem w?asnego widzi mi si?.
Oczywi?cie p?atno?? za us?ug? dzia?a w stylu zrobisz co? ja p?ac?.

Najwa?niejsze !!
Prosz? o kontaktowanie si? ze mn? je?eli uwa?asz ?e jeste? na prawde jedn? z lepszych os?b do takich rzeczy nie szukam amator?w.
Wszelkie pr?by oszustwa b?d? rozpatrywane przez mojego prawnika.
Powtarzam nie macie doczynienia jakby si? wydawa?o z kolejnym g?wniarzem kt?ry chce zarobi? pare st?wek
na swoim projekcie serwer jest robiony dla mnie ale na pewno udost?pni? go dla innych graczy.
Serwer jest robiony pod moje widzi mi si?.

Pozdrawiam i przepraszam za ra??c? w oczy dla wielu os?b interpunkcj?.

Kontakt :
gg 2408317
ewentualnie mo?ecie pisa? w wiadomo?? wszelkie informacje b?dziemy omawia? przez skype lub telefonicznie

Skleja

Advanced User
Reaction score
4
Odp: Poszukuj? os?b do stworzenia serwera (odp?atnie)

Nie?le opisane... wida? wiesz czego Tobie potrzeba. Podoba mi si? Tw?j styl.

Jak sprawa wygl?da z czasem pracy/wykonywania zada??
Pozdrawiam

razomet

New User
Reaction score
0

Czas pracy wygl?da nast?puj?co
po?wi?casz temu tyle czasu ile potrzebujesz ja m?wi? co chc? doda? zmieni? ty dajesz swoja cene ja za to p?ac? oczywi?cie zaliczka a po wykonaniu pracy
reszta.
Daj zna? na czym si? znasz co najlepiej Ci wychodzi a co sprawia Ci trudno??
Pozdrawiam

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

A tak serio to ten go?? szuka:
-Webmastera i/lub administratora serwera
-Programisty C++ do zabezpieczenia klienta
-Programisty C++ ze znajomo?ci? lua do rozwijania silnika
-Mapera

Zabezpieczanie klienta a serwera przez 1 osob? to jak wzywa? stolarza do zrobienia drzwi do pokoju i drzwi do windy

[MENTION=42316]Placek[/MENTION]
Owszem jest.
osobe odpowiedzialn? za zabezpieczenia serwera przed botami crackami ddosami

Boty i cracki to client while ddosy za?atwia admin. Co do por?wnania, faktycznie lepsze

Last edited:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

[MENTION=108948]Dubler[/MENTION]
Ale przeczytaj tytu? tematu. Nigdzie nie jest powiedziane, ?e to ma by? jedna osoba od wszystkiego.

Btw.
Zabezpieczanie klienta a serwera przez 1 osob? to jak wzywa? stolarza do zrobienia drzwi do pokoju i drzwi do windy
?rednie por?wnanie. Bo wiesz. Ja na przyk?ad nie da? bym denty?cie operowa? na otwartym sercu :D

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]
Ci??ko si? zainteresowa? twoj? ofert?. Ktokolwiek kto ma poj?cie co i jak dzia?a, ?eby mie? mo?liwo?? faktycznie w?o?enia czego? od siebie w ten projekt, nie b?dzie zainteresowany twoj? ofert?. Dlaczego? Ci??ko mi wyobrazi? sobie prac? z osob? kt?ra interesuje si? tylko tym, ?eby wszyscy robili tak jak si? tobie podoba tylko i wy??cznie za to, ?e sponsoruje serwer... Chyba nikt nie chcia? by do??cza? do zespo?u gdzie wszyscy b?d? robili na twoje widzimisi? i skakali w ok?? ciebie jak pieski (co innnego gdyby? inwestowa?, a interesowa? si? tylko zyskami, robienie sewera pozostawi? ekipie).
Ju? nie wspominaj?c o tym, ?e pocz?tkowe inwestycje w serwer to kwestia kilkunastu - kilkudziesi?ciu z?otych, lub dogadania si? z kim? kto sponsoruje hosting za % z sms (cuddi, ddg je?li jeszcze dzia?a itp).

Ja rozumiem, ?e ty chcesz zwyczajnie zatrudni? wykonawc?w kt?rzy wklepi? za ciebie kod, zrobi? za ciebie mapy, skrypty i konfiguracj?. A ty siebie nazwiesz panem tego serwera i na tym si? sko?czy. Ale czy taki projekt b?dzie mia? szans? wypali??
Mnie taka oferta nie przekonuje na ten moment.

Dlaczego? Bo ma?o co jest warte wi?cej ni? dobry zesp?? i przyjemna atmosfera przy pracy nad czym?.
Powiedzmy, ?e si? zg?osz?. Czym bym si? m?g? zaj??.
- Wyb?r, utrzymanie, zarz?dzanie i zabezpieczenie hostingu pod serwer gry i serwer www (oraz wszystko co z tym zwi?zane - wdro?enia, backup, monitoring, utrzymanie SLA m.in. po przez wdro?enie rozwi?za? HA tam gdzie to w miar? mo?liwe).
- Konfiguracja serwera / skrypt?w oraz cz???* pracy nad "klepaniem kodu" (lua, w mniejszym stopniu cpp).

I co. Krzykn?? bym sobie stawk? standardow? 40 pln netto za godzin? pracy przy b2b (je?li masz tak? mo?liwo??) + stawka za dy?ur pod telefonem z zasadami do ustalenia(czas reakcji? 24/7?).

Ale kurcze, takie bezmy?lne murzynowanie dla kogo? kto tylko chce rzuci? hajsem i mie? wszystko po swojemu to nie jest przyjemna praca. Wi?c tutaj widz? przynajmniej dodatkowe 50%, tylko za to, ?e chujowo prezentujesz swoj? ofert?.
Swoj? drog?, z racji tego, ?e nie by?o by to dalej moje g??wne zaj?cie, a bardziej side projekt, pewnie nie by? bym w stanie w?o?y? w to tyle czasu ile by? wymaga?... I tu kolejny problem, ?e z fajn? ekip? i "w?a?cicielem" projektu by si? mo?na o wszystko dogada?. Ty pewnie z racji tego, ?e rzucasz hajs by? chcia? wszystko na wczoraj i najlepiej ?eby wszystkie mr?wki zapierdala?y 24/7 ?eby szybciej zrobi? serwer.

* - Cz??? bo traktowa? bym to tylko i wy??cznie jako dodatkowe zaj?cie po godzinach.

Last edited: