What's new

Poszukuję Poszukuj? reklamator?w (REVIAOT.EU)

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31
Poszukuje supportu do dalszego rozwijania projektu ReviaOT.eu.

Kogo potrzebujemy? - reklamator?w [0/3]
Miejsca wolne: 3

Co zapewniamy w zamian za do??czenie do Nas?
- posad? w grze (od tutora i wzwy?).
- d?ugoterminow? wsp??prac?.
- mo?liwo?? rozwijania swoich umiej?tno?ci.
- zawsze mo?ecie liczy? na pomoc w razie problem?w.
- punkty na start.

Zg?oszenia prosimy wysy?a? na ne adres e-mail: gerox1221@gmail.com albo na GG: 13172999

askara76

Advanced User
Reaction score
7
Odp: Poszukuj? reklamator?w (REVIAOT.EU)

W??cze si? do tematu. Taka osoba, kt?ra b?dzie Ci reklamowa? to ona ma spami? na grupie fb/w grze? Bo my?le, ?e to nic nie daje. Po prostu nie lepiej zainwestowa? w dobr? reklame na otservlist np: pod?wietlenie ? Bo z tego co mi wiadomo to ma?o kto teraz spami w grze itd. Tylko wol? zakupi? na otservlist ni? traci? sw?j czas. Taka moja rada na przyszlo??!
POLECAM:
- kupi? pod?wietlenie na otservlist
- Popro? kogo? ?eby Ci da? numery telefon?w os?b, kt?re kupowa?y np w item shopie i wyslij do nich smsy chyba za 1 sms 5 groszy na takiej stronie by?o ale Ci nie powiem jakiej bo zapomnia?em :D
- wykup przypi?cie postu na grupie facebook 1 dzien 5z?
- wykup reklame na tydzie na tibia net za 25zl
- doda? prezentacje na otland/torg.pl/tibia net
- wykupi? reklame na tibia.org.pl

Last edited:

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31

W??cze si? do tematu. Taka osoba, kt?ra b?dzie Ci reklamowa? to ona ma spami? na grupie fb/w grze? Bo my?le, ?e to nic nie daje. Po prostu nie lepiej zainwestowa? w dobr? reklame na otservlist np: pod?wietlenie ? Bo z tego co mi wiadomo to ma?o kto teraz spami w grze itd. Tylko wol? zakupi? na otservlist ni? traci? sw?j czas. Taka moja rada na przyszlo??!
POLECAM:
- Popro? kogo? ?eby Ci da? numery telefon?w os?b, kt?re kupowa?y np w item shopie i wyslij do nich smsy chyba za 1 sms 5 groszy na takiej stronie by?o ale Ci nie powiem jakiej bo zapomnia?em :D

Ty mi tu nie polecaj, wiem co robi?
Zainteresowanych zapraszam na gg: 13172999.

askara76

Advanced User
Reaction score
7

POLECAM:
- doda? prezentacje na otland/torg.pl/tibia net
- wykupi? reklame na tibia.org.pl

Dobrze tylko Ci wypisa?em ?eby? o tym nie zapomnia?, szukaj sobie tych reklamator?w. Zamknij ten temat ?eby Ci nikt nie spami?. :D

Last edited:

DJ Mrozu

Senior User
Reaction score
19

IMO to nie dzia?a, w sensie reklamatorzy, lepiej samemu reklamowa? ni? liczy? na kogo?, sprawdza?em to par? lat temu u siebie i marne efekty + cz?sto nieogarnieci tutorzy.

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31

IMO to nie dzia?a, w sensie reklamatorzy, lepiej samemu reklamowa? ni? liczy? na kogo?, sprawdza?em to par? lat temu u siebie i marne efekty + cz?sto nieogarnieci tutorzy.

Chwilowo nie mam kasy na normaln? reklam?, oferta dalej aktualna.