What's new

- ElfBot Poszukuj? skryptu - looting

Kai0

User
Reaction score
15
Hej, witajcie.
Poszukuj? skryptu (elfbot) - mo?e troch? nietypowego, mo?e nie wiem.
Znam skrypty na podnoszenie (moveitems) item?w z cia?, o okre?lonych ID przedmiot?w kt?re maj? by? przeniesione, ale nigdzie nie znalaz?em skryptu kt?ry by podnosi? WSZYSTKIE przedmioty kt?re wypada?y by z cia?a i przenosi? je do bp lub innego containera w moim eq, nawet bez znajomo?ci ID tych?e przedmiot?w - po prostu WSZYSTKIE.
Szuka?em d?ugo - nie znalaz?em.
Z g?ry dzi?kuj? :)

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190
Odp: Poszukuj? skryptu - looting

mozesz uzyc
Code:
lootitems
, ale to wymaga wszystkich ID wpisanych do notatnika. chyba, ze wygenerujesz w notatniku liczby od 100-3000? ID 100 to minimum, nie wiem ile jest maksymalnie ID w tej wersji tibii, ktorej grasz.

Kai0

User
Reaction score
15

Pr?bowa?em tego patentu. Niestety na OTS'ie kt?rym gram, jest dziwnie z ID item?w, bo lataj? takie co maj? oko?o 500-1000, ale s? takie co maj? te? 9000-9999, wi?c ci??kawo troch?. Gdy wygenerowa?em liczby od 1 do 9999, nie dzia?a?o. Elf obs?uguj? bodaj?e do 6000 na raz entity w tym pliku.* Gdy odpali?em jaki? inny skrypt bodaj?e lootitems albo moveitems i nasra?em wygenerowane liczby od 1 do 9999 to elf si? zdebugowa? i wywali? te? clienta. Co innego mo?emy spr?bowa??

*przypuszczenie

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

wydaje mi sie, ze innej opcji nie ma zeby zbieralo wszystko z ciala. mozliwe jest zbieranie wszystkiego z podlogi, ale cialo.. :D

Gangster9988

Senior User
Reaction score
42

da sie to zrobic ale trzeba sie troche pobawic z p?tlami :v