gredier
User
- Reaction score
- 0
Witam.
Poszukuj? ekipy do stworzenia ots 8.6. Aktualnie jestem sam i postanowi?em poszuka? ludzi chc?cych do??czy? do projektu, kt?ry ma szanse si? wybi? na skal? znanych ots. Mam du?o pomys??w, a ma?o r?k do realizacji.
Sam zajmuj? si?:
Ka?da osoba zostanie za swoj? prac? wynagrodzona je?li serwer przyniesie zyski. Nie zamierzam robi? serwera pay2win. Je?li boisz si?, ?e zostaniesz oszukany, to specjalnie dla Ciebie zostanie wydrukowana umowa i wys?ana drog? pocztow?.
Przejd?my do sedna.
Poszukuj? :
Mappera: 1/1 (tylko 1 mappera gdy? wiem, ?e osoby nie lubi? jak kto? im miesza)
Skryptera lua: 2/2 (nie musi by? to osoba "pro", nale?y umie? pisa? questy)
Grafika: 2/3 (g??wnie od strony typu prezentacje, bnnery, loga etc.)
Webmaster: 2/2
Je?li jeste? ch?tny zapraszam do kontaktu poprzez wiadomo?? prywatn? na tym forum. Po dogadaniu si? mog? poda? numer telefonu, adres e-mail do szybkiego porozumiewania si?.
Maszyna:
Je?li chodzi o maszyn? planuj? jakiego? vpsa do 200 z? na start. Aktualnie dzia?am na virtualboxie poprzez hamachi, poniewa? szkoda pieni?dzy na czas prac, a wiadomo, ?e dobry projekt troch? czasu potrzebuje. Aktualnie m?j komputer ma przydzielone 5GB ram na serwer. ??cze 80mb/a tak?e do prac nad serwerem nie b?dzie problemu.
Dzi?kuj? za przeczytanie mojego tematu. Pozdrawiam i zapraszam do wsp??pracy.
Poszukuj? ekipy do stworzenia ots 8.6. Aktualnie jestem sam i postanowi?em poszuka? ludzi chc?cych do??czy? do projektu, kt?ry ma szanse si? wybi? na skal? znanych ots. Mam du?o pomys??w, a ma?o r?k do realizacji.
Sam zajmuj? si?:
- Stron? WWW
- Przerobieniem Clienta
- Rysowaniem nowych item?w
- Dodawaniem nowych item?w
- Administracj? serwerem linux debian
- Itd. Jednym s?owem wszystkim na razie
Ka?da osoba zostanie za swoj? prac? wynagrodzona je?li serwer przyniesie zyski. Nie zamierzam robi? serwera pay2win. Je?li boisz si?, ?e zostaniesz oszukany, to specjalnie dla Ciebie zostanie wydrukowana umowa i wys?ana drog? pocztow?.
Przejd?my do sedna.
Poszukuj? :
Mappera: 1/1 (tylko 1 mappera gdy? wiem, ?e osoby nie lubi? jak kto? im miesza)
Skryptera lua: 2/2 (nie musi by? to osoba "pro", nale?y umie? pisa? questy)
Grafika: 2/3 (g??wnie od strony typu prezentacje, bnnery, loga etc.)
Webmaster: 2/2
Je?li jeste? ch?tny zapraszam do kontaktu poprzez wiadomo?? prywatn? na tym forum. Po dogadaniu si? mog? poda? numer telefonu, adres e-mail do szybkiego porozumiewania si?.
Maszyna:
Je?li chodzi o maszyn? planuj? jakiego? vpsa do 200 z? na start. Aktualnie dzia?am na virtualboxie poprzez hamachi, poniewa? szkoda pieni?dzy na czas prac, a wiadomo, ?e dobry projekt troch? czasu potrzebuje. Aktualnie m?j komputer ma przydzielone 5GB ram na serwer. ??cze 80mb/a tak?e do prac nad serwerem nie b?dzie problemu.
Dzi?kuj? za przeczytanie mojego tematu. Pozdrawiam i zapraszam do wsp??pracy.