Poszukuje Nauczyciela mapingu

Status
Zamknięty.

Avalord

User
Maj 29, 2009
Liczba reakcji
0
Potrzebuje prywatnego nauczyciela mapingu xd ktory od poctaw :curse: mial cierpliwosc pracowac ze mna i byc moze potem stworzyc jakis wlasny projekt :p wrazie jakis chentnych prosze pisac na gg 409719 xd :cool: wrazie co jestem wiecznie na nie widocznym ;p

Odp: Poszukuje Nauczyciela mapingu

Je?eli chodzi o podstawy, to najpierw postudiuj ortografie.
Ja mog? Ci troch? z dobrego serca pom?c, ale nie obiecuj?, ?e b?dzie to nauka trwaj?ca 24/7.

9155176 - odezwij si?.
Regards!

Je?li pozwoli?by?, tak?e szukam nauczyciela, kt?ry uczy?by mnie mappowa?. Nie jestem za dobry, lecz jako? sobie radz?. Je?li m?g?bym zosta? twoim uczniem i wzi??by? mnie pod swoje mapperskie skrzyd?o mistrzu, to poinformuj mnie przez prywatn? wiadomo??, b?d? tak?e przez moje gg, numer: 7587187

Je?li przeczytasz to, dzi?ki.
Je?li we?miesz jako ucznia, wielkie dzi?ki
Wy?l? linki do prac na gg.

Pozdrawiam,
Oktobrasor

Je?li pozwoli?by?, tak?e szukam nauczyciela, kt?ry uczy?by mnie mappowa?. Nie jestem za dobry, lecz jako? sobie radz?. Je?li m?g?bym zosta? twoim uczniem i wzi??by? mnie pod swoje mapperskie skrzyd?o mistrzu, to poinformuj mnie przez prywatn? wiadomo??, b?d? tak?e przez moje gg, numer: 7587187
Je?li przeczytasz to, dzi?ki.
Je?li we?miesz jako ucznia, wielkie dzi?ki
Wy?l? linki do prac na gg.
Pozdrawiam,
Oktobrasor
Nie mo?na by?o si? zapisa? do szk??ki maper?w?

po mi?dzy szk??ka a prywatna lekcja jest r??nica lepiej pracowa? pod pilnym okiem 1 osoby jako jeden ucz?cy si? co? jak korepetycje xd ;>

Notka moderatorska:
Lepiej pracowa? pod moim okiem xd

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja jesli chodzi o mapy to nie potrafie zrobic npc tzn umiem je postawic ale nie wiem jak ustawic od czego sa :)
ale za belfra moge robic jesli dowiem sie w jakiej kolejnosci i co poprowadzic
jak ktos by chcial to pomoge
moje gg- 5705391

Ta tez chcia?bym si? nauczy? mapingu ale g??wnie jak dodawa? tp jak robi? npc, new itemy, new potworki jak robi? questy w krzynkach czyli prawie wszystko xd kto mi pomorze pisa? na gg: 17171884 b?d? bardzo wdzi?czny.

Ja te? mog? :D ju? troszk? siedz? w mappingu i znam to i owo wi?c jak chcesz si? czego? dowiedzie? to pisz gg : 9680507

Status
Zamknięty.
Back
Do góry