• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Pozostałe Poszukuje Poradnik?w do JAVA

Status
Zamknięty.

GmHeder

Advanced User
witam
jak w temacie
poszukuje poradnik?w jak zrobi? gre Java
oraz jakis szku?ek Java ^^ (ale w necie do pobrania)

chce zrobic gre podobna do heroes lore

podacie jakies strony w ktorych sa jakies poradniki ?
oraz prosze o przydatne programy do robienia gier JAVA

JAVA - TO System Gier Dla Telefonow

Our partners and their custom servers:

Odp: Poszukuje Poradnik?w do JAVA

To wi?c zaczn? od pytania czy znasz jaki? j?zyk programowania typu java, c++, delphi?
Kiedy? w sieci by? program The Games Factory, lecz nie obs?ugiwa? on wi?kszo?ci telefon?w. Licz si? z tym, ?e je?li nie znasz si? na ?adnym z tych j?zyk?w to wiele nie zdzia?asz. Nie wiem czy pomo?e Ci ten link, ale masz:

Odp: Poszukuje Poradnik?w do JAVA

To wi?c zaczn? od pytania czy znasz jaki? j?zyk programowania typu java, c++, delphi?
Kiedy? w sieci by? program The Games Factory, lecz nie obs?ugiwa? on wi?kszo?ci telefon?w. Licz si? z tym, ?e je?li nie znasz si? na ?adnym z tych j?zyk?w to wiele nie zdzia?asz. Nie wiem czy pomo?e Ci ten link, ale masz:
ta sraka maka
to tak samo brzmi jak "jak ty chcesz napisac opowadanie po polsku skoro nieznasz angielskiego?"
a po h*ja mu angielski do piepr*zonego polskiego? nastepnym razem pomysl jak cos napiszesz -.-
a co do poradnikow polecam wideo kurs arkadiusza wlodarczyka, gdzie tlumaczy jave od podstaw do trudniejszych aplikacji. A tak pozatym nie sadze zebys z samego kursu tworzenia gier stworzyl cos wlasnego, jesli niebedziesz znal podstawowych funkcji tego programu miedzy innymi println czy petli while to nic niezdzialasz "wiekszego" 's

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom