• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- ElfBot Potrzebuj? hotkey PILNE!!!

Status
Zamknięty.

Johny55

User
Grudzień 9, 2009
Liczba reakcji
0
wiec tak gram RPkiem i potrzebuje skrypta na wojny czyli co? takiego - gdy mam 100% HP (tylko 100%) to zak?ada energy ringa lecz gdy spada mi z 600 many to ?ci?ga e ringa i zak?ada death ringa... potrzebuje tego skryptu dlatego jak jestem rpkiem czesto spadam na bu?e a dzieki temu nie spadne odrazu :PP

Energy ring id 3053 , Death Ring 6300

Naprawde Pilne !!!!!:ops:

Z g?ry dzi?ki

Odp: Potrzebuj? hotkey PILNE!!!

wiec tak gram RPkiem i potrzebuje skrypta na wojny czyli co? takiego - gdy mam 100% HP (tylko 100%) to zak?ada energy ringa lecz gdy spada mi z 600 many to ?ci?ga e ringa i zak?ada death ringa... potrzebuje tego skryptu dlatego jak jestem rpkiem czesto spadam na bu?e a dzieki temu nie spadne odrazu :PP
Energy ring id 3053 , Death Ring 6300
Naprawde Pilne !!!!!:ops:
Z g?ry dzi?ki

Cze??,

PHP:
auto 200 if [$hppc == 100] { equipring id1 } | if [$hppc != 100 && $ringslot.id == id2] { unequip 'ring' 'backpack' } | if [$mp <= ($maxmp-600)] { equipring id3 }

id1 - id eringa nieu?ywaj?cego si?,
id2 - id eringa u?ywaj?cego si?,
id3 - id deathringa nieu?ywaj?cego si?.
backpack - nazwa backpacka, do kt?rego ma zdejmowa? eringa.

Opis:
Je?li posta? b?dzie posiada?a 100% hp, to za?o?y ringa id1. Je?li hp nie b?dzie r?wne stu procentom, a posta? b?dzie mia?a za?o?ony id2, to go zdejmie do backpack'a. Je?li ilo?? many b?dzie mniejsza, ni? ilo?? maksymalnej ilo?ci many minus sze??set to zostanie za?o?ony id3.

jestem naprawde zaskoczony ze tak pieknie zrobiles ten skrypt oczywi?cie dzisiaj albo jutro go przetestuje mo?esz mi troche wyja?nic "Je?li ilo?? many b?dzie mniejsza, ni? ilo?? maksymalnej ilo?ci many minus sze??set to zostanie za?o?ony id3. " tzn ze musze mie? full mane i jak bedzie - 600 many to wtedy mi za?o?y death ringa? czy ta full mana musi by? konieczna no bo to oczywiste ze w trapie nie bede mial full many albo poprostu ja tego nie skuma?em

2 sprawa

id1 - id eringa nieu?ywaj?cego si?,
id2 - id eringa u?ywaj?cego si?

nie czaje jakby? m?g? wyja?nij mi po co te 2 id e ringa skoro char bedzie u?ywa? raz tego e ringa przy 100 % hp..

Pozdrawiam

Pierwsza sprawa:
Death ringa za?o?y wtedy, je?li Twoja mana spadnie poni?ej ilo?ci max-600.
Dajmy na to mo?esz mie? max 1000 many. To death ringa za?o?y, je?li b?dziesz mie? mniej ni? 400 many.

Druga sprawa:
Napisa?e?: gdy mam 100% HP (tylko 100%) . To stworzy?em skrypt, ?e je?li nie b?dzie 100% to zdejmie tego eringa.

Ok ok wszystko juz rozumiem w sumie skrypt moze troche zamuli? zeby sciagac e ringa i znowu zakladac death ringa wielkie dzieki i oczywscie reputacje dostaniesz :)

Je?li nie chcesz, aby zdejmowa? eringa to prosz? bardzo:
PHP:
auto 200 if [$hppc == 100] { equipring id1 } | if [$mp <= ($maxmp-600)] { equipring id3 }

a jednak jest problem mianowicie gdy mam 3005 many a full many mam 3600~ i mam 100% hp bot mi spamuje e ringa i death ringa tzn zaklada to i to non stop ;/

a skrypt mial dziala? ze jak spadnie tylko 600 many to zaklada death ringa , a ja nie mowilem ze ma by? full mana , bo tylko przy full manie bot nie spamuje tego i tego...

Ostatnia edycja:

PHP:
auto 200 if [$hppc == 100 && $mp > ($maxmp-600)] { equipring id1 } | if [$mp <= ($maxmp-600)] { equipring id3 }

Ten na PW co Ci wys?a?em, jest dobry, ale nie taki co chcia?e? xd.
PHP:
auto 200 if [$mp <= ($maxmp-600)] { equipring ID_DEATHRINGA } else { if [$hppc == 100] { equip ID_ERINGA } }

ten up jest dobry tak?

wi?c tak przetestowa?em Danj97 i okaza? sie dobry jednak jak twoj testowalem diksus to dzia?a? tylko chyba ?le sie zrozumieli?my ...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry