• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Powr?t Grzonasa - >>Galeria<<

Status
Zamknięty.
Odp: Powr?t Grzonasa - >>Galeria<<

Czy mi si? wydaj?, ?e u?ywasz autobordera? No nie, detalizacja terenu jest ?adna, nie mog? si? do czego doczepi?, opr?cz tych kolc?w, kt?re wystaj? z trumny. Nie pasuj? to w og?le do tego. Czy? swoj? powinno??, a b?dzie z Ciebie dobry mapper.

Our partners and their custom servers:

Tak u?ywam AB ale w o wiele mniejszym stopniu ni? kiedy?. Wszystkie detale, niekt?re bordery s? 100% RAW. A tu macie now? prac? pt. Oaza

map7a.png

Ostatnia praca na poziomie ?rednim, troch? ma?a.
Dach mi si? troszk? nie podoba, mo?e i ?adny, ale ?le zrobiony i rzuca to si? w oczy.
Groundy jako? dziwnie pomieszane, brakuje mi tutaj mieszanki border?w.
Nie podobaj? mi si? k?pki traw na drzewach.

No naprawd? zajebista praca. Kolejny raz zrobi?e? dno, a nie prac?, nie ogarniasz natur?, g?ra ma?o wiele si? prezentuj?. Czy?by pokaz kwiat?w? Przejd?my do rzeczy : poczytaj poradniki i dopiero zacznij pokazywa? prac?. Natura ala bagna nieciekawie wysz?y, nie umiesz rozmieszcza? ro?linno?ci, ma?o ilo?? border?w. Musia?em Ciebie tak ostro skrytykowa?. G?ra jako? jako? Ci wysz?a, jak ju? o tym wspomina?em. Czekam tym razem na porz?dn? prac?.

Nieumiej?tnie porozstawiane drzewa w nieproporcjonalnych ilo?ciach. Je?eli chodzi o ten g?rski wodospad to wygl?da on jak JEDEN, WIELKI, PIERdolony kwadrat! Nie rozumiem, jak Wy mo?ecie takie prace wystawia? do galerii, ja osobi?cie poczu? bym si? zniesmaczony, zawstydzony, a co najwa?niejsze nie czu? bym si? mapperem. Nie jest Wam wstyd wrzuca? takie prac? do galerii? Przez takich but?w Polski mapping ci?gle jest na dnie...

Pozdrawiam!

Bardzo mi mi?o ?e czytasz poradniki Fluos'a, widze to po dachach ;s Og?lnie s? bugi, ale na ?rednio Zaawansowanego zas?ugujesz. Bardzo ?le te? nie jest, ale te? nie jest dobrze. A natura ogarni?ta tylko i jedynie w 25%! Og?lnie mog? to oceni? na jakie? 7/10 bo.. A ju? ci wyja?ni?em ;p Pozdrawiam i ?wicz!

Kolejna beznadziejna praca mojego wykonania ;*

25687771.png

@edit
Praca pod gr?

Ostatnia edycja:

?rednie, popracuj nad g?rami bo z tego skrawka g?r co pokaza?e? wynika ?e niezbyt ci to idzie, staraj si? tak cz?sto nie u?ywa? ro?lin bagiennych w naturze "zielonej", uwa?aj te? na k?pki trawy (jest pare na krzaczkach itp.), u?ywasz te? troche zbyt du?o grzyb?w (jadalnych, takich kt?re potencjalny gracz mo?e zje?? wprost z pod?o?a)....

5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom