• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Powrot po latach

Woxy

Advanced User
Liczba reakcji
95
Witam wszystkich, po kilku latach przerwy od Tibii postanowilem ponownie sobie pograc. Ostatnio na real gralem za czasow 8.1 takze wiadomo ze troche potrwa zanim sie przyzwyczaje do tych wszystkich zmian. Gra ktos moze z Was na Secura kto moglby mi troche pomoc na start? Nie chodzi mi o nie wiadomo co, troche gold na start byloby bardzo mile widziane :wink: Name w grze: Faquos

Odp: Powrot po latach

ja te? wr?ci?am do gry po d?ugim czasie ale to ju? nie to samo co kiedy? jak si? gra?o w kilka osob na TS

Odp: Powrot po latach

Wiadomo, wszystko si? zmienia, ale warto wr?ci?, bo to wci?? ta sama Tibia. Inna ni? kiedy?, ale ta sama. Ludzie, kt?rzy dzisiaj graj? to w 90% old-schoolowcy, kt?rzy nie wyro?li z expienia na tombach i pami?taj? gdy ca?e osiedla ?mia?y si? z go?cia od czakoji. Ja dwa dni temu odpali?em Tibi? po roku kolejnej przerwy, chara mam s?abego, ale leci do przodu i ?wietnie si? bawi?. Je?li kto? z forum chcia?by posiedzie? wsp?lnie na TS i pogada? o starych czasach podczas expienia to ja jestem za :D
PS. CipSoft chyba b?dzie chcia? powoli przywr?ci? klimat old-schoolowej Tibii, w najnowszych zapowiedziach czyta?em co?, ?e runy tworzone przez graczy b?d? zadawa? wi?cej obra?e?, mo?e na pocz?tek to nic, ale fajnie by by?o jakby robienie run wr?ci?o w obieg.

Do góry