• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pr0 items

Status
Zamknięty.

Sir_Rafallek

Advanced User
Nudzi?o mi si?, wi?c zacz??em si? bawi? w PixelArcie, i wysz?o mi takie dziwne cu?:
To mia?o przypomina? helmet ale raczej nie przypomina ;s
helmetnoob.png

To tak samo, tyle, ?e mia?o by? amuletem.
nopamulet.png

To mi chyba najlepiej wysz?o ;]
swordnoob.png

Prosz? o ocen? tego czego? ;]]

Our partners and their custom servers:

Odp: Pr0 items

Popatrz, do Painta jest taki fajny kod: wciskasz Alt i F4 i wyskakuje ci konsola, gdzie wpisujesz "CHANGE PAINT TO PHOTOSHOP" dajesz entera i teraz Paint jest Fotoszopem

Podsumowuj?c: zamknij Painta _/

#seneri

Nie udzielaj si? skoro masz pisa? takie bzdury...

#Topic

No nie ma czego ukrywa?, nie idzie Ci to najlepiej, powiem wi?cej - bardzo s?abo, ale to w ko?cu tylko zabawa z nud?w ;)

Nie masz tzw. 'oka artystycznego', ale wszystko idzie nadrobi? :o

Ocenia? zbytnio nie ma czego, ale je?li na 1 piksela po?wi?ci? by? wi?cej ni? ~45 min to z pewno?ci? wysz?o by co? estetycznego :d

S?abo, a nawet bardzo s?abo. Tak jak powiedzia? Emek, im wi?cej czasu sp?dzisz nad pixelkiem, tym lepszy efekt otrzymasz. Musisz robi? to tak, by w jakim? stopniu wygl?da?o to, uwaga - prawie realistycznie, no nie, pff. Por?wnaj sobie sw?j mieczyk z innym mieczykiem ze strony tibia.pl. Zauwa?ysz, ?e na Twojej pracy brak jakichkolwiek cieni. Tak wi?c, stosuj cienie!

Przecie? to jest jedno wielkie g?wno, ?e si? tak wyra??. Brak jakich koolwiek cieni...
@seneri
We? b?d? ju? cicho alt F4 wy??cza painta nuubku..

Co to wog?le jest hmm? widac jak bardzo ci sie nudzi w domu poporstu katorga dla ludzi z forum musisz duzo dopracowac a nawet wszystko wiesz? slobo bardzo slabo :down:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom