• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Praca 6 Wioska

Status
Zamknięty.

soczek1

User
Liczba reakcji
0
Witam to najnowsza moja praca i zniej jestem w pe?ni zadowolony czekam na wypowiedz panow takich jak Unsword Krzysieq i nie tylko ;d
Wioska jest ukonczona w 90% otoz nie zrobilem domu wodza wioski ;p

Gore otoczylem drewnianymi belkami bo swietnie pasuje do klimatu drewnianej wioski.
No i te moje cudowne wieze polaczone ze soba ;D Oceniajcie i komentujcie

Odp: Praca 6 Wioska

Praca taka sobie, dodawaj wi?cej trawy i Raw. A i po co zak?adasz nowy temat wraz z now? praca? Zr?b jeden temat i tam dodawaj wszystkie prace. Bo takto tylko posty nabijasz.

@Down

W pierwszym zdaniu napisa?em, wi?cej drzew, krzaczk?w, zieleni i przedewszystkich nie jed? na samych borderach u?ywaj RAW.

Ostatnia edycja:

Hmm my?lalem ?e trway jest pod dostatkiem..
Masz racje z tymi tematami powinienem zalozyc 1 temat.
Praca taka sobie?co nie pasuje co w niej jest nie tak ;)
to postaram sie na przyszlosc robic lepiej.
Ocen wymien skomentuj..

Wi?c tak, wiele element?w ca?kowicie tu nie pasuje np. namiot. Je?li chodzi o 'm?yn' powinien by? jako? zabudowany. Studnia obok rzeki? Ale po co? Czysto pustynne statuy na drewnianych wie?yczkach. Te rybki powinny wisie? na "sznurach" (?) a nie w powietrzu. (Nie, nie one nie le??.) Budynki o bardziej nieregularnych kszta?tach, s? za bardzo kwadratowe/prostok?tne. Brak jakichkolwiek krzaczk?w, a to ich powinno, moim zdaniem, by? wi?cej ni? drzew. Tyle z mojej strony.

praca ?adna
ale mam 1 pytanie po co studnia ko?o rzeki xD ??
a i by? zabudowa? ten m?yn bo tak dziwnie wygl?da

no studnia nie potrzebna mlyn zabudowac hmm te statuy powinny byc inne a co sadzicie o wierzyczkach?

Aj no zapomnia?am o wie?yczkach. Tak, wysz?y ci bardzo ?adnie.
~Nya

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No widze ?e nie przestajesz mappowa?,zauwa?y?em r?wnie? ?e coraz lepiej ci idzie ;).
Najbardziej w tej pracy podoba mi si? brama,a najbardzej nie podobj? mi si? wisz?ce ryby w powietrzu,ten m?yn(za ma?o rozbudowany),skrzynki soj?ce na dachu domu(co one tam robi??),no i namiot,z pewno?ci? tam nie pasuje:|.

Ale wed?ug mnie praca i tak bardo ?adna,nie dostrzeg?em ju? bug?w:D.
A wi?c ocenka 7/10(idziesz w g?r? kolego).

praca ?adna
ale mam 1 pytanie po co studnia ko?o rzeki xD ??
a i by? zabudowa? ten m?yn bo tak dziwnie wygl?da
Studnia jest przy rzece po to aby wzi??? z niej wod??Przecie? na te brzegi nie da si? we??,pomy?l logicznie.

Krzysieq;).

Te skrzynie nie sa na dachu ;p tak sie wydaje one sa obok domku.
Co do ryb nie wiedzialem ?e one "wisz?" my?lalem ?e le??.
Ten mlyn i studnia wiem ze powinnego tego tu nie byc ahh no i namiot..

Ostatnia edycja:

~~Od?wie?am~~~

Przperaszam ?e odsiwezam ale chcia?bym by ktos kto zna sie na mappingu skomentowal ocenil.

Wi?c ja Ci skomentuj? a wi?c tak... Praca s?aba jakie? 5/10 ,bo jest wiele element?w g?upio zrobionych... Np. te skrzynie czemu one s? jakby na dachu ? Ci??ko by?o zmieni? floor na ni?szy ? Ale og??em to tak ?le nie jest bo mapka ma ?adne kszta?ty i nie jest tak nawalone :p
Te czerwone peleryny czy jak to nazwa? s? troch? przesadnie zrobione na tych wie?yczkach ,a ten lasek te? nie za bujny troch? drzew i ska?,k?pek trawy i tyle... Og??em jak robisz lasek to dawaj na nim t? ciemniejsz? traw? z palety town gdzie nie gdzie ale nie przesadnie... Dawaj grzybki i ground ska? te? a na nich wi?ksze ska?y... To chyba tyle ,bo nie wiem co Ci tu wi?cej opisa?. :p

Status
Zamknięty.
Do góry