• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Praca w RME

Status
Zamknięty.

Marlus

Advanced User
Liczba reakcji
7
Witam wszystkich! Chcia?bym przedstawi? wam moj? pierwsz? prac? w RME pod tibie 8.54-8.57. Jest to niewielkie temple z teleportami (tak jak wida? na zdj?ciu :))
Tylko prosz? nie patze? si? na otoczenie, bo nie tutaj o to chodzi (a je?eli te? to sorka) :) Zapraszam do komentowania!

Zdj?cie 1.
78842196804259890897.png

Zdj?cie 2.
71387640203244986586.png

Zdj?cie drugie jest troch? pustawe bo nie mia?em zbytnio pomys?u :)

Pozdrawiam,
Marlus

@down

Dzi?ki ;D Czekam dalej na komentarze ;o

Odp: Praca w RME

Ca?kiem nie?le, niepasuj? troszke te kamienie naoko?o budynku no ale niech b?dzie.

Moja ocena to 8/10 ;)

@offtopic
Por?b jeszcze troche a mo?e b?dziesz profesjonalist?;)

Opr?cz tego, ?e parter mi si? nie podoba poprzez mieszanie tych pod??g ??czonych metal barami, to og?lnie efekt jest ?adny. G?ra ?adna taka inna ni? te wszystkie proste depa, przyda?by si? ciekawy dach, kt?ry opiera? by si? na podparciach z belek.
Pozdrawiam!

Powiniene? popracowa? nad doln? cz??ci?, trawy da? troche... Co do g?rnej powiniene? ro?dzieli? depo...

Moja ocena: 6,8/10,0

Nieno nie jest bardzo zle tylko jak kolega UP powiedzia? wi?cej trawy.
Moja Ocena 7,5/10

Nie podoba mi si?, praca jest ardzo kwadratowa i brak jej szczeg???w, wszystko jest pomieszane i porozwalane, poza tym jest b??d przy depo, bo nie mo?na nic postawic, bo kto? podejdzie i zarypie xd.
No i zapomnia?em dodac, ?e nic do siebie nie pasuje.

Pierwsze zdj?cie mi si? bardziej podoba ni? drugie, ?adnie dopasowane po?wicz jeszcze a dojdziesz do perfekcji.

@up
Jakie ma by? temple, okr?g?e?

Powiniene? popracowa? nad doln? cz??ci?, trawy da? troche... Co do g?rnej powiniene? ro?dzieli? depo...
Moja ocena: 6,8/10,0
Gdzie chcesz doda? traw? jak tam wszystko to kamie??

@temat
Mi si? praca nie podoba. A szczeg?lny wstr?t czuj? do tych pod??g mieszanych i metal bar?w. 2/10 na zach?t? do ?wiczenia.

Taka "Pusta" praca brak wielu elementow taka najwzyklejsza praca... niechcialbym grac na takiej mapce 4/10 ;/

Notka moderatorska:
Rozwijaj bardziej swoje wypowiedzi

Status
Zamknięty.
Do góry