What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Praca

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Dodajcie dzia? "Skargi" ;) zeby mozna by?o ciska? moderator?w jak np drags albo xanosta. napisalem w ich dziale "temat do zamkni?cia" dnia Ostatnio edytowane przez Zeksio ; 22-11-2012 o 17:38 . a dzisiaj mamy? 3 grudnia. Tak w?a?nie dzia?a praca moderator?w "opierdalanie si?" Dzi?kuje.

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
129
Odp: Praca

Wiesz w takiej sytuacji to mo?esz mie? pretensje do siebie i ju? nie przesadzajmy, ?e to ich wina. Moderator nie musi czyta? ka?dego postu, najbardziej powinny interesowa? go te raportowane. A je?li ty by? pomy?la? i u?y? raportu w Twoim temacie z tre?ci? prosz? o zamkni?cie, to moderator by to zrobi?. Bo wy?wietla si? raport z jego dzia?u z jego nickiem i si?? rzeczy, wejdzie i zobaczy o co chodzi.

Kazia

REDRUM
Reaction score
262

Kolejny temat, w kt?rym kolejny raz pr?bujesz udowodni? wszystkim, ?e kadra jest fe, a ty jeste? ponad to wszystko. Problem w tym, ?e argumenty nie docieraj? do ciebie, bez wzgl?du na to jakie by one nie by?y. Mo?esz wzi?? przyk?ad z outsecta, kt?ry potrafi sensownie wy?o?y? to, co mu nie pasuje, a polemika z nim to czysta przyjemno??, z kt?rej wynosz? co? obydwie strony. Rozumiemy si?? To ?wietnie. Mam nadziej?, ?e kolejny post b?dzie sensowny.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Ja tylko staram si? zwr?ci? uwag? na to ?e niekt?rzy nic nie robia;] Ciekawe ?e za post nie na temat dosta?em 2 warny od drags ale je?li da?em temat do zamkni?cia to nic si? nie zmieni?o przez tydzie?. Skoro potraficie dawac warny za byle co itd to powinni?cie te? si? zaj?? swoimi dzia?ami ;) Ja nie b?d? za ka?dym razem sk?ada? raport o z?amaniu regulaminu bo moderatorowi nie chce sie wejsc w temat.

Bju

Active User
Reaction score
5

Zeksiu kochany, zostaw ich w spokoju. Oni nie maja czasu na przegl?danie wszystkich temat?w, s?u?y do tego opcja 'Raportuj z?y post', a je?eli Administratorzy otrzymaj? takie zg?oszenie i nie nagrodz? owego postu warnem - to znaczy ze nie z?ama? regulaminu. Podam taki przyk?ad: zacytowa?e? zdj?cie Maczety w 'naszym' - za?o?onym przeze mnie temacie - Furora life. M?wi?em ci ?eby? usun? zdj?cie gdy? ?amie regulamin - a ty uparcie nie dostane warna - po 5 minutach spamu do ciebie nareszcie usun??e? - nie dosta?e? warna. Chyba Administrator nie b?dzie przegl?da? ca?y temat kt?ry przyk?adowo posiada 100 stron z?by znale?? jaki? post nie na temat? S?u?y do tego opcja Raportuj - a co do tego napisa?em wy?ej co o tym sadze. Powiem jednym s?owem - odpierdol si? od nich bo tylko ty na tym tracisz, nic nie zyskasz. Sam mi proponowa?e? i?? na torg'a - oczywi?cie zgodzi?em si?, lecz jedynie wrzucam screeny - niby racja to racja wi?kszy ruch ale popatrz ze to jest forum og?lne, a tnet jednak nie - jedynie tibia. A z tego co wiem to temat juz jest dawno zamkniety. Zobacz - moderatorzy to tez ludzie, maja ?ycie prywatne - wchodz? bo chc? - nie s? robotami.​

Last edited:

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Co do tematu do zamkni?cia to ty b?d? wdzi?czny, ?e nie dosta?e? ostrze?enia za pouczanie moderatora, to raz. "Kaza?e?" zamkn?? temat kt?rego nawet nie by?e? autorem, to dwa.
I na koniec link do postu w kt?rym AUTOR tematu, kt?ry jako jedyny m?g? sobie za?yczy? ewentualnego zamkni?cia tematu, napisa? co my?li o twoim "rozkazie":
LINK

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
64

Dobra Panowie ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.. Je?eli ju? chcesz na taki temat to powinnienes swoj? wypowied? bardziej rozwin??, napisa? kilka konkretnych argument?w oraz zako?czenie, kt?rym chcia?by? co konkretnie zmienione. Drags teraz ma racj? mog?e? otrzyma? kolejne ostrze?enia a ich nie dosta?e?. Nie ma sensu zak?adanie kolejnych temat?w, kt?re i tak nic nie wnosz?, a w ?wiecie u?ytkownik?w tego forum po prostu opini? sobie psujesz, bo widzisz co si? dzieje w Twoich tematach.

Regards,
Xinum

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Najpierw kaza?em zamkn?? sw?j temat. P??niej tam gdzie zdj?cia wrzucamy. Po prostu nie wiem dlaczego warna ze z?y post dosta?em odrazu ale kiedy kaza?em zamkn?? sw?j temat to jakos nikt nic nie zrobi?. Dziwi mnie to ?e ca?e g?wno robicie;] temat do zamkni?cia nie mam zamiaru sie dalej z wami k??ci?.

PS

TUTAJ LINK DO TEMATU KT?RYM AUTOREM JESTEM Z 2 KONTA KT?RO ZOSTA?O ZABLOKOWANE. http://tibia.net.pl/threads/539639-Furora-Wszyscy-gracze-z-Furory!-ZAPRASZAM!!

MIMO I? PORUSZY?EM TEN W?TEK TUTAJ,ZG?OSI?EM RAPORT TO I TAK NIE ZOSTA?Y PODJ?TE ?ADNE RUCHY.​

Last edited:
Status
Not open for further replies.