Witam jestem Opium.
Temat b?dzie po?wi?cony na pokazy mojej grafiki, obrazy b?d? si? stara? zamieszcza? regularnie co par? dni. Niestety w zale?no?ci od wolnego czasu
- czytaj szko?a/dziewczyna/real-live/inne...
Tak wi?c zaczynam jest to moja pierwsza grafika robiona na szybko po przeczytaniu tematu Signature of the Month #25 - "W?adca Pier?cieni".
1.
Pozdrawiam
@DOWN:
A no wiem ?e nie pasuje
Tylko i tak na SOTM bym nie zd??y? wi?c nawet mi si? czcionki nie chcia?o szuka?, a co dopiero kombinowa? z wtapianiem 
Obrazek 3D - 1:
Dane: Polys - 807 112, Verts - 421 179, Render Time - ok. 20 min
Projekt 3D
R?czka - Ta cz??? nie jest jeszcze doko?czona
brakowa?o mi pomys??w na zrobienie czego? konkretnego dla niej, ale ju? mam par? w ka?dym razie oceniajcie:
Render Time - ok. 50 min (ustawienia renderu zwi?kszone, ale pozbawione jakichkolwiek zmian w illuminacji, gloss... itd, itd...
2 -
Render Time - ok. 7 min
Temat b?dzie po?wi?cony na pokazy mojej grafiki, obrazy b?d? si? stara? zamieszcza? regularnie co par? dni. Niestety w zale?no?ci od wolnego czasu
Tak wi?c zaczynam jest to moja pierwsza grafika robiona na szybko po przeczytaniu tematu Signature of the Month #25 - "W?adca Pier?cieni".
1.

Pozdrawiam
@DOWN:
A no wiem ?e nie pasuje
Obrazek 3D - 1:

Dane: Polys - 807 112, Verts - 421 179, Render Time - ok. 20 min
Projekt 3D
R?czka - Ta cz??? nie jest jeszcze doko?czona

Render Time - ok. 50 min (ustawienia renderu zwi?kszone, ale pozbawione jakichkolwiek zmian w illuminacji, gloss... itd, itd...
2 -

Render Time - ok. 7 min