What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pracownia Opium

Status
Not open for further replies.

Opium

User
Reaction score
0
Witam jestem Opium.
Temat b?dzie po?wi?cony na pokazy mojej grafiki, obrazy b?d? si? stara? zamieszcza? regularnie co par? dni. Niestety w zale?no?ci od wolnego czasu :( - czytaj szko?a/dziewczyna/real-live/inne...
Tak wi?c zaczynam jest to moja pierwsza grafika robiona na szybko po przeczytaniu tematu Signature of the Month #25 - "W?adca Pier?cieni".

1.
tlotr.png

Pozdrawiam :)
@DOWN:
A no wiem ?e nie pasuje :D Tylko i tak na SOTM bym nie zd??y? wi?c nawet mi si? czcionki nie chcia?o szuka?, a co dopiero kombinowa? z wtapianiem :D

Obrazek 3D - 1:
66874452.png

Dane: Polys - 807 112, Verts - 421 179, Render Time - ok. 20 min

Projekt 3D
R?czka - Ta cz??? nie jest jeszcze doko?czona :( brakowa?o mi pomys??w na zrobienie czego? konkretnego dla niej, ale ju? mam par? w ka?dym razie oceniajcie:
rekae.png

Render Time - ok. 50 min (ustawienia renderu zwi?kszone, ale pozbawione jakichkolwiek zmian w illuminacji, gloss... itd, itd...
2 -
wiecej.png

Render Time - ok. 7 min

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116
Odp: Pracownia Opium

Wyglada fajnie, lecz napis nie pasuje.
Jakis inny efekt do napisu, jakies wtopienie i git.
Oczekuj next SOTM.

Pozdrawiam.~sry za bledy, pisze z tel.

Martow

Active User
Reaction score
4

Nie pasuje mi napis oraz pier?cie?. Taki "sztuczny", nie ma tego po?ysku. Taki wyblak?y i sm?tny.

Opium

User
Reaction score
0

Refresh
@UP
Zgadza si? :) (co do napisu masz w 1 po?cie) wszystko robione na szybko, poza tym dopiero zaczynam.
@Topic
Nied?ugo dodam obrazki :)

Martow

Active User
Reaction score
4

Masz mo?e jeszcze jakie? inne prace ;p ?

Opium

User
Reaction score
0

OMG jak d?ugo mnie nie by?o heee :( niestety szko?a, poprawianie ocen, dziewczyna i wgl... brak czasu jednym s?owem :( ale na szcz??cie ostatnio pod?apa?em troch? czasu i zacz??em pracowa? w programach 3D :) jako? tak mnie to zaciekawi?o... i po 2 dniach poznawania programu wrzucam wam przyk?adowy rendering jaki ostatnio zrobi?em :)
Pozdrawiam i zostawiam do oceny i komentowania, ewentualnie poprawiania mnie i dawania wskaz?wek :)
P.S. - Obrazek dodany w 1 poscie
@Down:
Dzi?kuje w?a?nie nie mog?em znale?? :(

Last edited:

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

Galeria zosta?a przeniesiona. Showroom ma za zadanie pokazywanie prac zwi?zanych z tibi?. Od prac zaprezentowanych przez Ciebie jest ten dzia? :)

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Jakiego programu uzyles?

Praca nie najgorsza ale jak na jej wielkosc to strasznie pusta

Opium

User
Reaction score
0

:) Pracuje w Autodesk 3Ds max 2013

@ Topic:
W zwi?zku z tym, ?e dopiero zaczynam prace w 3D Maxie i z racji tego, ?e teraz mam wi?cej wolnego czasu postanowi?em zrobi? co? du?ego w 3D, a przy okazji pomy?la?em ?e przy takim projekcie mog? nauczy? si? wi?cej z improwizacji, ni? z ogl?dania tutoriali (kt?rych szczerze nie lubi? w 3D Maxie - doj?cie do czego? samemu daje wi?cej rado?ci nieprawda?? :D ). Tak wi?c zapraszam do 1 postu by obejrze? 1 cz??? tworzonego dzie?a :D niebawem kolejne jego cz??ci :) My?l?, ?e jak m?j projekt b?dzie bardziej zaawansowany stworz? oddzielny temat z opisem itd...
Pozdrawiam :)

---Aktualizacja---

Refresh :)

Last edited:

Opium

User
Reaction score
0

Dodaje nowy obiekt projektu :)
Na marginesie ma?o dodaj? bo ca?y czas si? ucz? innych program?w itd i ma?o mam czasu w zwi?zku z tym.
Oceniajcie :)

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

Podobaj? mi si? prace z autodesk, co do sygnatury mo?e lepiej jak nic nie powiem. Anyway, powodzenia i mi?ego dnia.

nuddl

Active User
Reaction score
0

a mog?bys podes?a? te prace z r?czk? ale z u?ytym turbosmoothem na tych niebieskich elementach ?

Opium

User
Reaction score
0

Witam :)
@UP mog?bym
@Topic prace nad projektem p?ki co wstrzyma?em z racji tego, ?e pracuj? teraz nad samochodem dla Kumpla i nie mam czasu :p jak tylko sko?cz? zajm? si? projektem :)
Za chwil? pode?le t? r?czk? z Turbo :) w ka?dym b?d? razie mi zale?a?o na tym aby to by?o kanciaste :)
rekaiu.jpg

Last edited:

Opium

User
Reaction score
0

Witam :) po d?u?szej przerwie... W ka?dym b?d? razie gdy b?d? w Domu zamiesz? ostatnie prac? :) Pozdrawiam :)

Status
Not open for further replies.